Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Sveikutės, nelabai turėjau laiko perskaityti visus jūsų atsiliepimus, tad prašau Jūsų patarimo. smile.gif
Šį savaitgalį vykstu su vyru dviese į sanatoriją "Eglė"ir į ką aš turėčiau atkreipti dėmesį, ko iš karto tik atvykus turėčiau teirautis.
Ir labai norisi pramogų, į kokius klubus ar restoranus, mus geriau nuvykti.
Labai jau sunkus buvo periodas daug neigiamų emocijų išgyventa, tad norisi kaip reikiant atsipalaiduoti ir pailsėti.
Be galo būsiu dėkinga už jūsų patarimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute @ 2005 10 25, 09:52)
Sveikutės, nelabai turėjau laiko perskaityti visus jūsų atsiliepimus, tad prašau Jūsų patarimo. smile.gif
Šį savaitgalį vykstu su vyru dviese į sanatoriją "Eglė"ir į ką aš turėčiau atkreipti dėmesį, ko iš karto tik atvykus turėčiau teirautis.
Ir labai norisi pramogų, į kokius klubus ar restoranus, mus geriau nuvykti.
Labai jau sunkus buvo periodas daug neigiamų emocijų išgyventa, tad norisi kaip reikiant atsipalaiduoti ir pailsėti.
Be galo būsiu dėkinga už jūsų patarimus. smile.gif

Sveikute, meskute smile.gif
Man egles sanatorija labai patinka ir jau kaip ir tradicija turim su draugu ten nuvaziuoti pavasariais ir rudeni.
Demesi gali atkreipti (ir jei imanoma koreguoti pagal savo norus) i maitinimo laika – viena „grupe“ keliauja valgyti 8 val ryto, kita – 9 ir atitinkamai, pietus ir vakariene skiriasi viena valanda, taigi, jei megstate pamiegoti, iskart prasyk (sakau,jei imanoma), kad skirtu prie antrosios grupes.
Del proceduru tai ka as zinau, visos tos, kurios priskiriamos, yra fainos. As tik masaziuka prasau ne pvz galvos (jei toki skiria), o nugaros.
O vat jau del pramogu nieko nepapasakosiu, nes mums patiems pakakdavo paciu proceduru visos dienos ir atejus vakarui jau nusikalus miegoti tik noredavosi, nereikdavo ir pramogu. Bet siaip ten vietoj yra kazkokie vakarai rengiami, maciau vyksta diskotekos ir pan.
Dabar ten pasikeistes maitinimo tipas – svediskas stalas. Kiek teko girdeti maitina daug ir skaniai essen.gif (skirtingai nei anksciau). Bet pati dar neisbandziau, nes mes dar tik planuojame vaziuoti. Butinai papasakok kai grisi apie ta svediska stala ir siaip pasidalink ispudziais
Gero savaitgalio
vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(lapatiena @ 2005 10 26, 16:44)

O vat jau del pramogu nieko nepapasakosiu, nes mums patiems pakakdavo paciu proceduru visos dienos ir atejus vakarui jau nusikalus miegoti tik noredavosi, nereikdavo ir pramogu. Bet siaip ten vietoj yra kazkokie vakarai rengiami, maciau vyksta diskotekos ir pan.

vacation4.gif

Nors nusivarydavom nuo koju nerealiai-praleisti vakaruskas mums butu tolygu nuodemei... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tad varem, kur tik muzika skambejo.... ax.gif

Galite nueiti i geriausia ir brangiausia( bent jau taip sako patys druskininkieciai) naktini kluba...Berods ,,Skliautas,, vadinasi ar panasiai...Tik is ties brangus iejimas kaip NEDIDELIAM MIESTELIUI...Neblogai ,,Kolonadoje,, ....ypac jei megstate gyvos muzikos pasiklausyti...Tuokart grojo ir dainavo aktoriu trio....Laaaabai patiko.... drinks_cheers.gif

Kita vakara buvo pacioje sanatorijoje sokiuose....Mergos, apsimy...is juoko galima.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Paskutini karta buvau su drauge ir jos abiem tevais, tai visi 4 ir nuejome ten....As sakiau-sumokeciau ir kur pasislepusi pro rakto skylute ziureciau-va cia butu atrakcija!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Uzejome.Jos tetis moka uz mus, o ,,bilietu plesytoja,,-labai jau grazias mergaites jus atvedete...Tik mums ju nereikia, mums reikia jusu(suprask-vyru!!!!)...Nuuuuuuu geeeeras.... biggrin.gif Uzejome ir rodos patekome i tarybinius diskoteku laikus!!!!tik baigiasi sokis, tai visi kaip tarakonai staigiai issilaksto po kampus, vyrai nuveda danmas i vietas ir kazkodel naujam sokiui vel kviecia...dazniausiai kitas.Gal del to, kad moteru ir vyru santykis3:1... ax.gif

O jau kooookiuuu poruuuu pamatysite, o jau vyyyrai pasipuuute kaip gaidziai-junta, mat, kad retos prekes esa.... rolleyes.gif

Visi ir visos daug vyresni...i mus, kad ir ne jaunikles, taciau atrodancias(hmhmhm...nepasikuklinsiu biggrin.gif )tikrai gerai-ziurejo kaip i ateives...Net nejauku buvo...Todel ir sakiau, kad noreciau visus stebeti pro rakto skylute!!! 4u.gif

O del svedisko stalo-taip , jis yra, taciau reikia primoketi prie tos sumos, kuriai pirkote paketa, gan nemazai...Tad mes nusprendema, jog uzteks ir bendro stalo, ir nebuvome labai nusiminusios....Nors teisybes delei-jei tureciau daugiau pinigu, geriau valgyciau prie svedisko stalo...

O siaip viskas thumbup.gif thumbup.gif Kai Kaledoms vyras gris is uzusienio, bandysiu prikalbinti vel vaziuoti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet @ 2005 10 27, 21:40)
O del svedisko stalo-taip , jis yra, taciau reikia primoketi prie tos sumos, kuriai pirkote paketa, gan nemazai...Tad mes nusprendema, jog uzteks ir bendro stalo, ir nebuvome labai nusiminusios....Nors teisybes delei-jei tureciau daugiau pinigu, geriau valgyciau prie svedisko stalo...

vailet, ar tikrai dar ta sistema nepasikeite? blink.gif Tai kodel tada taip kainos soktelejo? Kai as buvau pavasari taip ir buvo kaip tu minejai - prie bendros sumos reikejo primoketi del svedisko stalo, bet teko girdeti, kad tai bus jau pastoviai taip - su didesnem kainom, bet ir su svedisku stalu. Tai ko tada jie kainas uzkele? g.gif
Na, vistiek reikes paciai pries vaziuoojant skambinti ir issiklausineti.
Che che o del sokiu tai jo - pati nebuvau, bet irgi labai noreciau pabuti nematoma ten ir pakrizenti kur kampe thumbup.gif Maciau, kaip ten vyrai isdidziai eina su sliubiniais kostiumais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Mes ryt islekiam i Druskininkus i SPA Vilnius viesbuti savaitgaliui.Bet va iskilo klausimas,ka isideti apsirengimui?Treningu nemegstu,tai ju ir neturiu.O ten kokie chalatai kambary buna ar savo reikia turet?Kaip del ranksluosciu?I proceduras eini kaip apsirenges ir kazkur persirengi ar jau pasiruosias turi atvaryti.O i tas vonias turbut su maudymkem lipama ar nuogai isrengia.Nu apsvieskit mane.Jei kas buvot papasakokit daugiau.O kaip vakarienes zmogiukai valgyti eina.Rengiasi kazka puosniau ar su tais paciais dzinsiukais galima?Kvaili klausimai,bet man reikia zinoti smile.gif Nes kitaip lagamino vieno neuzteks biggrin.gif
Atsakyti
Siaip Spa Vilniaus publika yra savaitgaliui pailseti atvaziuojantys verslininkai ir konferenciju dalyviai, todel vakarines sukneles tau kaip ir neprireiktu ax.gif Zmones rengiasi laisvalaikio drabuziais. Liuksuose ir miniliuksuose yra chalatai ieinantys i kambario kaina, bet jei neatsivezi, gali issinuomoti vietoje ( 10lt?). I proceduras eina su chalatais, slepetemis. Kai kurie atsipalaidave taip ir kavineje sedi mirksiukas.gif Baseine maudomasi su maudymukais. Kambariai aisku skonio reikalas, bet mano nuomone jie neatitinka savo kainos...
Atsakyti
Na suprantu,kad ne su vakarinem biggrin.gif Esu Turkijoj buvusi,tai vakarienei zmogiukai biski kitaip rengdavosi nei kiaura diena.Tai ir iskilo klausimas kaip ten.Na jei net su chalatais vaiksto ir valgyti taip eina,tai viskas aisku.O emem mini liuksa,tai turesim ir tuos chalatus. biggrin.gif O kaip ten mini liuksai visi vienodi ar yra geresniu,fainesniu?
Atsakyti
O man panašūs klausimai dėl Druskininkų viešbučio iškilo - ar ten būna chalatai? Į procedūras (kur pvz įtraukta kokia vonia) reikia tįstis maudymosi kostiumėlį, ar ten jau individualu ir nereikia?
Ir gal kas neseniai buvote - kaip maitinimas? Norėčiau ir pusryčius (tie ir taip priklauso) ir pietus ten pat valgyti, nes su metukų zuikiu būsim, kažin ar yra meniu kas tinkamo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2005 11 03, 22:43)
O man panašūs klausimai dėl Druskininkų viešbučio iškilo - ar ten būna chalatai? Į procedūras (kur pvz įtraukta kokia vonia) reikia tįstis maudymosi kostiumėlį, ar ten jau individualu ir nereikia?
Ir gal kas neseniai buvote - kaip maitinimas? Norėčiau ir pusryčius (tie ir taip priklauso) ir pietus ten pat valgyti, nes su metukų zuikiu būsim, kažin ar yra meniu kas tinkamo unsure.gif

paprastuose kambariuose chalatų nebūna, kaip liuksuose, nežinau g.gif Maudymosi kostiumėlio tai reikia, nebent į masažą, vonią ar pirtį, kurioj vieni nebūsite, išdrįsite nuogai eiti tongue.gif

Maistas, jei tas, kuris įeina į kompleksą, tai vakarienės meniu abu vakarus tas pats, bet neblogas, pusryčiai tikrai geri, o ir šiaip jų meniu neblogas, įvairus, ir kainos nėra super aukštos.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 11 04, 12:45)
Maudymosi kostiumėlio tai reikia, nebent į masažą,  vonią ar pirtį, kurioj vieni nebūsite, išdrįsite nuogai eiti tongue.gif

Ui ne-a, viešai neišsirenginėju schmoll.gif tongue.gif Aš čia apie tokias vonias, kur SPA programose įtrauktos.. susimąsčiau ar jos individualios, ar bendros, kaip pvz:
Palaima sielai
Mineralinio vandens vonia su žiedlapiais
Gaivus kūno šveitimas
Nugaros masažas šiltais akmenimis

Ir kažin jų negyvosios druskos vandens vonia atskirai įrengta, ar irgi 'viešoje' patalpoje g.gif Nes ten mano supratimu vienas žmogus maudosi, ne keli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2005 11 04, 13:34)
Ui ne-a, viešai neišsirenginėju schmoll.gif  tongue.gif Aš čia apie tokias vonias, kur SPA programose įtrauktos.. susimąsčiau ar jos individualios, ar bendros, kaip pvz:
Palaima sielai
Mineralinio vandens vonia su žiedlapiais
Gaivus kūno šveitimas
Nugaros masažas šiltais akmenimis

Ir kažin jų negyvosios druskos vandens vonia atskirai įrengta, ar irgi 'viešoje' patalpoje g.gif Nes ten mano supratimu vienas žmogus maudosi, ne keli g.gif

Na tokiu atveju tai duoda bent jau kelnaites tokias vienkartines, del virsutines dalies nezinau biggrin.gif Ir taip - tokiu atveju vienas žmogus maudosi, ir negyvosios jūros vandens vonia yra atskiroje patalpoje tongue.gif
Atsakyti
Ačiū kava 4u.gif
Atsakyti