Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE(Fėja @ 2005 10 14, 09:09)
O gal galite patarti, tos kurios jau lankėtės viešbutyje "Galia", kokiame korpuse geriausia gyventi? g.gif

berods, tai antras korpusas, jame yra pirtis su baseinu. Mes gyvenom ten. be to, ir nuo gydyklų ne taip toli.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 10 13, 12:37)
Man ,,Druskininkų" viešbutyje viskas  thumbup.gif , išskyrus pirtį.. Ji maža, suvarė daug žmonių, o dušas persirengimo kambaryje, bet prieš einant į basieną iš pirties reik po dušu nusipraust  doh.gif . tai ir eini į tą kambariuką. Vienžo be ryšio  schmoll.gif

Manau, kad čia iš viso jau yra problema, susidariusi dėl itin išaugusio tų "komercinių" klientų skaičiaus, ir ne tik šitam viešbuty tas jaučiasi. O šiaip "Druskininkai" mums irgi patiko.
Atsakyti
Merginos, pasakykit, o gal kuri nors esate buvus Birštone? Sako, irgi neblogai ir kainos pigesnės. O gal kuri buvote ir Birštone, ir Druskininkuose? Kur geriau? Kur kitą kartą varytumėt?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 10 14, 13:18)
Merginos, pasakykit, o gal kuri nors esate buvus Birštone? Sako, irgi neblogai ir kainos pigesnės. O gal kuri buvote ir Birštone, ir Druskininkuose? Kur geriau? Kur kitą kartą varytumėt?

mano žiniomis viena supermama varys kirą savaitgalį į birštoną
3 dienos
apgyvendinimas, maitinimas, 13 procedūrų (iš viso)
170 Lt

daugiau sužinosiu, kai ji pailsės ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Smurka, apie Birštoną yra atskira tema. Ir palyginimų su Druskininkais ten neišvengiamai yra.
Atsakyti
Gal Birstone ir pigiau, bet man ten vaziuot kazkodel nera noro.O vat i Druskininkus noriu.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 10 14, 13:18)

Buvau ir Birštone ir Druskininkuose _ Birštone gamta super, ypač alėja pasivaikšiojimo palei Nemuną . Sanatorijos š... jei ten važiuočiau, tai tik į kokį viešbutuką. Šiaip šiek tiek trūksta civilizacijos t.y nėr normalios parduotuvės, man mėgstančiai nueit vakarui ką skanaus nusipirkt buvo nekas smile.gif. O kam tas neaktualu, tai ramybė garantuota 4u.gif
Atsakyti
As ka tik is Druskininku, patiko Proceduros, patiko maistas kavinese( valgem forumieciu isgirtose vietose) , Gruto parkas, vienu zodziu pailsejom super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 14, 13:21)
mano žiniomis viena supermama varys kirą savaitgalį į birštoną
3 dienos
apgyvendinimas, maitinimas, 13 procedūrų (iš viso)
170 Lt

daugiau sužinosiu, kai ji pailsės ten mirksiukas.gif

Na, tokios kainos nelabai kuo skiriasi nuo Druskininku kaineliu... ax.gif ax.gif

Aisku, ne tas kainas omenyje turiu, kurias pamacius akys ant kaktos lenda... biggrin.gif biggrin.gif

Pries kelerius metus buvau ,,Vilniuje,,....Patiko nerealiai, taciau ir kainos ten gerokai aukstesnes doh.gif

O balandzio menesi ilsejausi savaitgali ,,Egleje,,...Kainos vos keliomis desimtimis didesnes nei minetos Birstone, taciau manau , kad Druskininkuose gera tuo, kad kazka sau mielo ras ir ramybes oazes paieskose besiblaskantys, ir megstantys surmuli... drinks_cheers.gif

Apie Naujuosius metus, kuomet vyras pargrys is uzusienio biggrin.gif , planuoju vel nutempti ji i Druskininkus...tik nezinau, kur butent... mirksiukas.gif g.gif

Reiks pasiskaitineti jusu atsiliepimus-gal sviesios mintys nukreips teisingu keliu,,, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 10 14, 10:51)
berods, tai antras korpusas, jame yra pirtis su baseinu. Mes gyvenom ten. be to, ir nuo gydyklų ne taip toli.

O pirties laiką derinote prieš atvykdami į Galią g.gif Ar gavote normalų... nes mes kaip buvome Birštone ir vienam viešbutyje to nepadarėme, tai pirtis laisva buvo tik 11val. Dabar neramu, kad vėl taip neatsitiktų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2005 10 24, 07:52)
O pirties laiką derinote prieš atvykdami į Galią g.gif  Ar gavote normalų... nes mes kaip buvome Birštone ir vienam viešbutyje to nepadarėme, tai pirtis laisva buvo tik 11val. Dabar neramu, kad vėl taip neatsitiktų... ax.gif

Ten tikrai žinau, kad geriausia užsisisakyt iš anksto. Labai daug žmonių eina į pirtį "Galioj" vien dėl to kad ji be galo pigi, o ir privatumas 100 procentų. Užsisakykit, tikrai nuo to blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Fėja @ 2005 10 24, 07:52)
O pirties laiką derinote prieš atvykdami į Galią g.gif  Ar gavote normalų... nes mes kaip buvome Birštone ir vienam viešbutyje to nepadarėme, tai pirtis laisva buvo tik 11val. Dabar neramu, kad vėl taip neatsitiktų... ax.gif

tiksliai nebepamenu blush2.gif Gali būti, kad telefonu, kai patį savaitgalį užsakinėjom.
Atsakyti