Noriu ir aš kelis žodžius apie druskininkus pasakyt. Bet pirma noriu pasakyt, kad ten tikrai buvau ne pirma karta. Mano visos vaikystės vasaros ten praleistos.
Tai va, Pirmas dalykas dėl ko susinervinom kad nespėjom į garlaivį plaukentį į Liškeva , bet aišku patys dėl to kalti. Antra, užėja pietauti į "Daungaus skliautus" meniu laukėm apie 20 minučių(nes per tą laiką spėjau ir dvi cigaretes surukyt). Taip jo ir neatnešė, tad MB pats ėjo paiimt. Jau viską išsirinkom ir vėl pradėjom laukt kol ateis kas paimti užsakymo, vėl virš 20 minučių , bet taip ir neatėjo. O mes neapsikentę išvažiavom kitur, bet beveik valanda sugaišom niekam.
Tada nusprendėm papietauti išgirtoje Kolonadoje . Meniu greit atnešė, o ir užsakyma greit paimė. Sriuba buvo dar puse velnio, na bet jau karštas . Vištienos kepsnys dar dar, o jau kiaulienos, ne tai kad neskanus bet šlykštus. O prapjovus trečia gabaliuką(buvo trus gabaliukai) tokia smarvė dėjo, kad vos nesusivėmėm-mėsa buvo iškepta jau sugedus. Na manau supratot, ką mes dabar manom apie maitinima Kolonadoj .
O va pliusas tai vienas bet didelis liko iš vakarykštės kelionės. Buvom užsisakę pirčių ir baseino kompleksą viešbutį "Galia". Dvi pirtys:sauna ir garinė . Ir baseinas. O buvom visai vieni, įėjom ir užsirakinom. Dvi valados pralekė kaip vėjas . O svarbiausia kaina vienam žmogui valanda 18 litų(galit patikėt?). O už dvi valandas susimokėjom 48 litus už abu. Nežinau kodėl tiek nedaug, gal būt antra valanda buvo pigiau.
Va ir visi įspūdžiai. Dabar norim savaitgaliui į druskininkus vėl. Galvoju apie "Eglės" sanatorija, bet daugas rašėt kad maistas baisus, bet MB labai ten aplinka patiko, ir sakė jam maistas dzin. O man super "Spa-Vilnius". Na dar sprendžiam.
Paskui parašysiu vėl savo įspūdžius.
o tai jus Galioj ir gyvenot? ar gyvendami kitrur ta pirti uzsisaket?
Aš irgi šį savaitgalį praleidau Druskininkuose.......... Penktadienį per pietus atvykome ir iki sekmadienio 14:00 val. Gyvenome šį kartą "Lietuvoje", o beveik visas procedūras darėmės "Eglėje"....... Na ir nusprendėme, kad "Eglėje" pačios geriausios /tai mūsų nuomonė/. "Lietuvoje" atradau labai gerą masažistą Vidą /kam reikės galėsiu duoti tel.Nr./, o salone "Harmonija" labai gerą kosmetologę........ Taip kad po super gero savaitgalio vėl kimbu į kasdieninius darbelius........... Nors ir trijų dienų relaksas - bet super !!!!!!!!
O aš irgi visą šeštadienį prasitrainiojau Druskininkuose - Grūto parke ir šiaip po miestą.. Turėjom svečių iš Seinų, tad jiems ir parodėm gražiausias vietas
Mes vakar buvom Druskininkuose. Ir manėm pietaut Kolonadoj, bet apsigalvojom ir nuėjom į jau išbandytą piceriją. Pasirodo, neapsirikom
O vakarieniavom jau pakeliui į namus esančioje Pasagoje. Blogiausias dalykas, dėl kurio nepatariu šiuo metu vakare ten valgyt, buvo uodai. Aplinka kaimiška, labai tinka vaikams, tos šiaudais dengtos pavėsinės, vežimas, ožkytės, pieva, kurioj galima palakstyti. Rekomenduoju kepsnį Šatrijos Ragana ar kažkaip panašiai tik 10 Lt, bet labai skani mėsa, tiesa, aštriai pamarinuota. Kepa lauke, vaikai gali paspoksoti. Žodžiu, vieta tiems, kas neturi per daug pinigų ir neieško prašmatnumo, bet irgi nori valgyt
O vakarieniavom jau pakeliui į namus esančioje Pasagoje. Blogiausias dalykas, dėl kurio nepatariu šiuo metu vakare ten valgyt, buvo uodai. Aplinka kaimiška, labai tinka vaikams, tos šiaudais dengtos pavėsinės, vežimas, ožkytės, pieva, kurioj galima palakstyti. Rekomenduoju kepsnį Šatrijos Ragana ar kažkaip panašiai tik 10 Lt, bet labai skani mėsa, tiesa, aštriai pamarinuota. Kepa lauke, vaikai gali paspoksoti. Žodžiu, vieta tiems, kas neturi per daug pinigų ir neieško prašmatnumo, bet irgi nori valgyt
Pasagoje tikrai labai grazu, nes pats kavines seimininkas viska daro-jis darbu mokytojas. Bet maistas ...pati silpniausia ju vieta, nenoriu antireklamos, bet nenustebkite jei garnyras bus sugedes, mesa marinuota taip pat.
P.S.-seimininkas savo pazistamiems pats "pa sikretu" pataria ka geriau valgyti, o ka geriau nerizikuoti. Kazkada ten buvo skanus vedarai, cia tai tikrai. Bet mesiski patiekalai-kelia dideli itarima.Tad jau jums sprest...
Man labiausiai patinka Sicilijoje-skanu kugelis, steikai, silke su bulvemis su lupynomis, taip pat Gruto parko kavineje skanu Karka-mesa minkstut minkstutele, kad burnoj tirpsta, antis-super ir kaina apie 30lt, uztenka 4 zmonems. Sraigiu uzkepele po 10lt-labai sotu, ir pakankamai didele porcija. Ir siaip sraigiu galima paragauti, bet tik paragauti, nes kainuoja apie 6 lt, o ju gal 6-ner ka valgyti. "Nemuno"sanatorijoje atsidare kinieciu restoranas, visai neblogas.
Skanu buvusioje "Surucio"sanatorijoje-toks apvalus pastatas prie baznycios -ten desertas- kazkokie blyneliai su karamele-tikriausiai galeciau 3 porcijas iskart suvalgyti, salotu dideles porcijos. O Kolonadoje-man maistas seip sau, nelabai rasciau ka sau skanaus issirinkti, tik ten labai skanus desertai-tortai ir ledai(tokie riebus), buna su pistacijomis-niam, niam.
Dar skanu prie Gruto armenu kavineje "El & El"-maistas visada sviezias.
P.S.-seimininkas savo pazistamiems pats "pa sikretu" pataria ka geriau valgyti, o ka geriau nerizikuoti. Kazkada ten buvo skanus vedarai, cia tai tikrai. Bet mesiski patiekalai-kelia dideli itarima.Tad jau jums sprest...
Man labiausiai patinka Sicilijoje-skanu kugelis, steikai, silke su bulvemis su lupynomis, taip pat Gruto parko kavineje skanu Karka-mesa minkstut minkstutele, kad burnoj tirpsta, antis-super ir kaina apie 30lt, uztenka 4 zmonems. Sraigiu uzkepele po 10lt-labai sotu, ir pakankamai didele porcija. Ir siaip sraigiu galima paragauti, bet tik paragauti, nes kainuoja apie 6 lt, o ju gal 6-ner ka valgyti. "Nemuno"sanatorijoje atsidare kinieciu restoranas, visai neblogas.
Skanu buvusioje "Surucio"sanatorijoje-toks apvalus pastatas prie baznycios -ten desertas- kazkokie blyneliai su karamele-tikriausiai galeciau 3 porcijas iskart suvalgyti, salotu dideles porcijos. O Kolonadoje-man maistas seip sau, nelabai rasciau ka sau skanaus issirinkti, tik ten labai skanus desertai-tortai ir ledai(tokie riebus), buna su pistacijomis-niam, niam.
Dar skanu prie Gruto armenu kavineje "El & El"-maistas visada sviezias.
QUOTE(ikuska @ 2005 09 12, 13:20)
o tai jus Galioj ir gyvenot? ar gyvendami kitrur ta pirti uzsisaket?
Ne mes "Galioj" negyvenom. Ir išvis druskininkuose mes praleidom tik šeštadienį. Paprašiausiai ten paskambinom pasiteiravom ir užsisakėm
O kavinei prie Grūto El&El tikrai neblogai. Šašlykai gan neblogi, bet kaune žinau kur 100 kart skanesni . Bet va tie uodai , dar ir dabar kasausi, kasausi....
QUOTE(Gudri lape @ 2005 09 12, 17:11)
Ten dabar Pušyno viešbutis įtariu. Ir ten ne vien desertai skanu, ten viskas niam niam
Uzsisakiau vietas Pusyno viesbutyje per vaiku rudens atostogas, vaziuosim pailseti, eisim i Gydykla pasiprocedurinti
Praeita karta buvom SPA Vilnius, emem sveikatinimosi kompleksa 5 d.
Dabar kita varianta palyginimui
Praeita karta buvom SPA Vilnius, emem sveikatinimosi kompleksa 5 d.
Dabar kita varianta palyginimui
Mes buvome SPA Vilnius. Labai buvome patenkinti, ir maistu, ir kambariu, ir proceduromis. Maistas tikrai buvo geras, ir tikrai jo netruko, pastoviai persivalgydavome Kambarys irgi labai geras, didelis televizorius Proceduros irgi, plius iejo baseinas, pirtys, jakudzi ir treniruokliai. Uz 2 nakvynes abu su vyru sumokejome apie 640 lt Bet pailsejome super
Na pagaliau ir mes su vyru pabuvojom druskininkuose.
Gyvenom SPA Vilniuj, nors is pradziu kaip rasiau, zadejom apsistoti, SPA Viloj (norem pigesnio varianto). Taciau ten nuvyke persigalvojom (laimei, kad buvo laisvu kambariu) Negaliu sakyti, kad toj Viloj buvo prastai, tvarkinga, svaru, tik kad jau viskas labai senoviska ir sovietmeciu atsiduoda. Mano draugai neseniai buve druskininkuose, tai kur kas prasciau gyveno "Nemuno" viesbutyje. Spa vilniuje praleidom dvi paras. Uzsisakinejom tik kambarius, o proceduras atskirai jau buvo uzsisake. Labiausiai patiko masazas su medumi. Kas del baseino, tai maudytis galejome kiek tik norejome, niekas laiko neskaiciavo ir lauk nevare. Tik kad vanduo buvo saltas, tai pirtys gelbejo Pusryciai buvo skanus, ir daug. Bet ne patys geriausi, esu buvusi kur didesnis pasirinkimas. Truko vaisiu.
Ir dar labai suzevejo Druskininkai kaip miestas. Dviraciais ismaiseme visa miesta, vazinejomes dviraciu takais, kuriu ten netruksta. Netycia uzsukom i Gydyklas, o ten pasirodo mineralinio vandens buvo galima uz 30 ct nusipirkti.
Isleidom kruva pinigu taciau, sau pazadejau, dar ten nekarta sugrizti
Gyvenom SPA Vilniuj, nors is pradziu kaip rasiau, zadejom apsistoti, SPA Viloj (norem pigesnio varianto). Taciau ten nuvyke persigalvojom (laimei, kad buvo laisvu kambariu) Negaliu sakyti, kad toj Viloj buvo prastai, tvarkinga, svaru, tik kad jau viskas labai senoviska ir sovietmeciu atsiduoda. Mano draugai neseniai buve druskininkuose, tai kur kas prasciau gyveno "Nemuno" viesbutyje. Spa vilniuje praleidom dvi paras. Uzsisakinejom tik kambarius, o proceduras atskirai jau buvo uzsisake. Labiausiai patiko masazas su medumi. Kas del baseino, tai maudytis galejome kiek tik norejome, niekas laiko neskaiciavo ir lauk nevare. Tik kad vanduo buvo saltas, tai pirtys gelbejo Pusryciai buvo skanus, ir daug. Bet ne patys geriausi, esu buvusi kur didesnis pasirinkimas. Truko vaisiu.
Ir dar labai suzevejo Druskininkai kaip miestas. Dviraciais ismaiseme visa miesta, vazinejomes dviraciu takais, kuriu ten netruksta. Netycia uzsukom i Gydyklas, o ten pasirodo mineralinio vandens buvo galima uz 30 ct nusipirkti.
Isleidom kruva pinigu taciau, sau pazadejau, dar ten nekarta sugrizti
aš aną mėnesį buvau "spa Vilnius" , oi kaip man ten patiko, tik važiavau į tokį vienos stambios firmos organizuojamą weekendą, bet kambariai ta labai man patiko, ir baseinas ir pirtys
būtume turėje praleisti naktį "spa viloje" , bet kaip ten iš pdaržių nuėjome, tai vyrui sakiau, žinai geriau jau namo važiuosime, aš ten nebūsiu, gal ten ir tvarkinga, bet man jau baisu pasidarė vien tik į foje įėjus, atsidavė grynai tokiu sovietmečiu, sėdėjo kažkokia prasirūkius priėmėja , ir visur dvelkė man tokiais rūkalais, o ir kambariai grynas sovietmetis, gal aš per daug išpaikinta
tačiau mano sugebėjimų dėka, prasimušėm kambarį "spa Vilniuje" va ten tai atsigavom , norėčiau dar sugrįžti
aš išvis kažkokia didelių viešbučių fanatė, man turi būti erdvė
būtume turėje praleisti naktį "spa viloje" , bet kaip ten iš pdaržių nuėjome, tai vyrui sakiau, žinai geriau jau namo važiuosime, aš ten nebūsiu, gal ten ir tvarkinga, bet man jau baisu pasidarė vien tik į foje įėjus, atsidavė grynai tokiu sovietmečiu, sėdėjo kažkokia prasirūkius priėmėja , ir visur dvelkė man tokiais rūkalais, o ir kambariai grynas sovietmetis, gal aš per daug išpaikinta
tačiau mano sugebėjimų dėka, prasimušėm kambarį "spa Vilniuje" va ten tai atsigavom , norėčiau dar sugrįžti
aš išvis kažkokia didelių viešbučių fanatė, man turi būti erdvė