buvau ir as per savo atostogas pirma karta druskininkuose tai kai atejo laikas isvaziuoineti - labai nenoreju, netgi buvau pasiryzusi paaukoti poilsi nidoje
mes gyvenome taip vadinamuose sveciu namuose - kaina parai - 80 lt. gal ir brangoka, bet pirma kart vaziuojant - nelabai orientavomes kas ir uz kiek
siaip buvome SPA baseino ir purciu kompleke: patiko garine pirtis ir sukureine vonia
Buvau druskininku gydykloje "sokoladiniame" komlekse (kitu laisvi jau nebuvo ) - tai labai labai labai patiko dabar nopriu kitus kompleksus isbandyti.
Su dviratukais pavazivome iki velnio akmens ir svendubres. na tie namukai-pavesines miske - tai man tokie fainuciai
ir dar plaukeme laivu i liskiava - na vaizdu plaukinat grziu nera - tik medziai ir medziai, bet siaip vistiek faina
o vakarienaivome "dangaus skliautuose" - man tai ten maistas, kainaos ir vaizdas per langus
mes gyvenome taip vadinamuose sveciu namuose - kaina parai - 80 lt. gal ir brangoka, bet pirma kart vaziuojant - nelabai orientavomes kas ir uz kiek
siaip buvome SPA baseino ir purciu kompleke: patiko garine pirtis ir sukureine vonia
Buvau druskininku gydykloje "sokoladiniame" komlekse (kitu laisvi jau nebuvo ) - tai labai labai labai patiko dabar nopriu kitus kompleksus isbandyti.
Su dviratukais pavazivome iki velnio akmens ir svendubres. na tie namukai-pavesines miske - tai man tokie fainuciai
ir dar plaukeme laivu i liskiava - na vaizdu plaukinat grziu nera - tik medziai ir medziai, bet siaip vistiek faina
o vakarienaivome "dangaus skliautuose" - man tai ten maistas, kainaos ir vaizdas per langus
Vakar skambinausi i SPA Vila. Tai greiciausiai ten ir apsistosim. Nes kaina dviems tik 75 litai parai. Daugiau nei dvigubai mazesne, nei SPA vilniaus viesbutyje. Skirtumas tame, kad nebus pusryciu ir nepriklausys pirciu ir baseino kompleksas. Bet ir jeigu tai uzsisakysim uz savus pinigus tai vistiek gaunasi pigiau, nei gyventi viesbutyje. Tai nejaugi nesat ne viena buvusi Spa viloj? taip butu idomu isgirsti nuomone
QUOTE(Keirona @ 2005 08 25, 02:58)
As zadu vaziuot i Druskininkus rugsejo pradzioj kelioms dienoms. Noreciau uzsisakyti privaciai kambari "pas Algida" ir pirktis proceduras Spa centre ir Druskininku gydyklose. Gal kas nors gyvenot "Pas Algida". Internet. puslapyje neparasyta, ar yra dusas ir tualetas, nors tai ir juokingai skamba, bet vistiek sunerimau. Siaip kaina nesikandzioja, centre, netoli gydyklu ir Spa.
Mes ten buvom apsistoję birželio pabaigoj. Turėjom du kambarius antram aukšte, dušas ir tualetas buvo vienas abiem kambariam. Bet viskas tvarkinga. Virtuvė puikiai įrengta, už jos didelis valgomasis (su dideliu TV), iš kurio galima išeiti į sodelį, jame medinis stalas su suolais, galima išsikept mėsos. Tik tai ne visai centre, iki jo 1015 min. paeit reikia...
QUOTE(Venecija @ 2005 08 31, 17:58)
Vakar skambinausi i SPA Vila. Tai greiciausiai ten ir apsistosim. Nes kaina dviems tik 75 litai parai. Daugiau nei dvigubai mazesne, nei SPA vilniaus viesbutyje. Skirtumas tame, kad nebus pusryciu ir nepriklausys pirciu ir baseino kompleksas. Bet ir jeigu tai uzsisakysim uz savus pinigus tai vistiek gaunasi pigiau, nei gyventi viesbutyje. Tai nejaugi nesat ne viena buvusi Spa viloj? taip butu idomu isgirsti nuomone
Mes negyvenom toje viloje, tik pro šalį vaikščiodavom, tai man taip niūriai ten viduje viskas atrodė, lyginant su viešbučiu O šiaip jei viską susumuosi, tai ne taip daug ir brangiau pačiame Vilniuje gaunasi. Pusryčius jei nori išsipirkti, tai 20 lt. vienam žmogui, baseinas ir pirčių kompleksas apie 30 lt. vienam. Tai va pridėk prie tų 75lt. dar 100lt. ir gausis beveik kambarys viešbutyje, o ten daug malonesnė aplinka
Na, čia aš iš savo pusės kalbu, jei komfortas nėra labai svarbu, o norisi tiesiog pakeisti aplinką ir pabūti Druskininkuose manau bus šaunu ir viloje
QUOTE(Ramunne @ 2005 09 01, 09:00)
Mes negyvenom toje viloje, tik pro šalį vaikščiodavom, tai man taip niūriai ten viduje viskas atrodė, lyginant su viešbučiu O šiaip jei viską susumuosi, tai ne taip daug ir brangiau pačiame Vilniuje gaunasi. Pusryčius jei nori išsipirkti, tai 20 lt. vienam žmogui, baseinas ir pirčių kompleksas apie 30 lt. vienam. Tai va pridėk prie tų 75lt. dar 100lt. ir gausis beveik kambarys viešbutyje, o ten daug malonesnė aplinka
Na, čia aš iš savo pusės kalbu, jei komfortas nėra labai svarbu, o norisi tiesiog pakeisti aplinką ir pabūti Druskininkuose manau bus šaunu ir viloje
Visiškai tau pritariu, nes mes taip pat praeitą savaitę svarstėm, gal psirinkti SPA Vila, bet paskaičiavus viską, ir tai kad į pirtį eisim ir šeštad ir sekmad ryte, prieš išvažiuojant, dar puikus pusryčiai, - tai pasirinkom SPA Vilniaus viešbutį.
Na paskaičiuokim. Pirčių kompleksas ir baseinas savaitgalį vienam žmogui 30Lt*2lygu 60Lt*2 kartai-120Lt. Pusryčiai 20*2lygu 40Lt. Jau turim 160Lt. ir jei rinksitės Spa Vila +75Lt. Taigi viso gaunasi 235Lt. O SPA Vilniuje su nuostabia aplinka ir geru aptarnavimu sumokėsite 219Lt.
Si savaitgaly praleidome SPA (Daliela, gal matemes?). Siaip man ten irgi viskas labai patinka (aplinka, personalas, proceduros...), taciau del maisto tai patyliu. Tipo svediskas stalas, taciau man pasirinkimas atrodo mazas, 4-5 rusiu salotu negaliu pavadinti "salotu gausa", nes kai kuriu sudetis skiriasi kokiu vienu ingridientu ir jau gaunasi kita rusis Dar mane te nervina, kad i pusryciu, pietu, vakarienes pabaiga pradeda trukti pvz. kavos ar dar ko nors.
O prie kiek laiko uzsisakinejot jei pvz.savaitei kokiai norisi,
ar gavot lengvai, kada norejosi ar kaip...
Tiesa, masinas laiket salia stovejimo aikstele, kaip su saugumu
ar gavot lengvai, kada norejosi ar kaip...
Tiesa, masinas laiket salia stovejimo aikstele, kaip su saugumu
Mes tai užsisakėm gal prieš kokias 3 savaites, o mašina stovėjo vidiniame kieme, man pasirodė ten tikrai saugu
Kas del skaiciavimo, tai mes skaiciavome. Parai kambarys 75, prie tos sumos pridejome 2*30 (pirciu ir baseino kompleksas), tai gaunasi 135 lt. O pusryciauti mums kaip tik maloniau bus kitur Man svarbu, kad butu svaru, dusai ir wc. Musu tikslas, kuo labiau pamatyti pacius druskininkus, todel tikiuosi, kad kuo maziau laiko praleisime kambaryje.
dabar gal ir durnas klausimas, bet gal kas panores atsakyt...
Kaip ten zmoneliai apsirenge, ar su sportine apranga tinka vaiksciot
Gal nera labai pasipuose pvz. per pusrycius
Kazkaip nera aisku, ka isideti...o norisi tik patogiai ir laisvai
QUOTE(Taraja @ 2005 09 11, 12:37)
dabar gal ir durnas klausimas, bet gal kas panores atsakyt...
Poilsiautojai pas mus dazniausiai ir vaiksto su sportine apranga, dzinsais ir pan. Tikrai nieks nenuziurineja. Aisku jei i skliautus eisit vakare, tai sportines kelnes nelabai tiks. Na spresk pati, bet mes normalus zmones ir i pusrycius neinam su vakarinem suknelem