Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Medūnos puslapis ČIA

Mes kitą savaitgalį antrą kart važiuojame į SPA Vilnius. Nežinau, bet su vaiku man rodos ten geriausia. Vėl lyginau kainas su kitais centrais, dėliojau visus už ir prieš, bet likau prie to pačio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikuska @ 2005 08 04, 11:45)
Elena4, o kur ta Meduna yra ir kokios ten mazdaug kainos?
as jei pavyks - bandysiu vaziuoti po zoliniu. noriu apsigyventi pigiau ir geriau daugiau proceduru pasilepinti gydykloje biggrin.gif
taip pat suplanavau i SPA pirtis+baseinus nueiti - ar verta?

Beja, gal kas buvo apsistojas ar ka girdejo apie Drusva ir Dalija?

SPA PIRTIS + BAISIENAS GALI PABANDYTI, MANAU VERTA NUEITI smile.gif

Mes visaip ziurejom, per rudens atostogas su vaikais vel vaziuosim i Druskininkus,bet si karta bandysim Meduna +Gydykla, taip pigiau, geriau planuotis, ir grazu ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena4: 05 rugpjūčio 2005 - 12:55
kaip kainos medunoje?
nes kazkaip nepavyko rasti ju puslapyje blush2.gif
Atsakyti
Buvome ir mes šį savaitgalį Druskininkuose, SPA Vilnius. Likom labai labai patenkinti, ir teisybe pasakius - pabuvus čia, į Palangą nenoriu schmoll.gif .
Vienos paros kaina su nakvyne, pirčių kompleksu, sukūrine vonia,
baseinu, puikiais pusryčiais - 219 Lt. dviem žmonėms. Ir tikrai niekas neskaičiuoja kiek laiko tu prabūni baseine, ar pirty, gali murkdytis, kad ir 3 val. Tai mes šeštad, pasimurkdėm, pasikaitinom pirtyse, vakare pasivaikščiojam Druskininkų gatvelėmis, pavakarieniavome Sicilijoje (kainos nesikandžioje, o maisto kokybė ir skonis - thumbup.gif ), tada grįžome į viešbutį ir puikiai išsimiegoje ir pailsėja nuo 8 ryto vėl. baseinas, sukūrinė vonia ir pirčių kompleksas, tada treniruoklių salėje lengvai pasimankštinom ir paskui pusryčiai, kokių kažin ar koks kitas Druskinikų sveikatingumo centras galėtu pasiūlyti thumbup.gif thumbup.gif
Trumpai tarian likom patenkinti visu 100 procentu ir tikrai rekomenduoju apsilankyti. Oras nėra toks svarbus kaip Palangoje, o poilsis tikrai tikrai garantuotas
Atsakyti
Oi patinka man patinka, kai Druskininkus giria:)
Šiaip visoms rekomenduoju su dviračiais dviračių taku link Raigardo slėnio ar Saulės tako pavažiuoti - takeliai miškuose, atgaiva ir kūnui ir sielai. Ir Druskininkuose labai gražu rudeniop būna, kai lapai pradeda kristi:)
o Skliautai kažkaip suprastėjo labai:( Man Kolonada visai patinka, publika renkasi normali ir programa būna.
Atsakyti
Man Kolonada netgi labai patinka. Penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais visuomet vyksta gyvos muzikos koncertai, labai jauki aplinkla, maistas tiesiog pasaka. Tiesiog negaila sėst po darbo ir su šeima nuvažiuoti ten pavakarieniauti, nekalbant apie savaitgalius. Tikrai tai vieta, į kurią norisi sugrįžti thumbup.gif
Atsakyti
o man yra teke būt savaitgalį "eglėje". ir labai patiko thumbup.gif
kambarys suremontuotas naujai, maitinimas - 3 kart dienoj švediškas stalas, patiekalų pasirinkimas nemažas...
kadangi tokioj įstaigoj buvojom pirmą kart, tai pradžioj truputi blaškėmės su tom procedūrom, nelabai aišku buvo kur eit, mat ten daug pastatų yra smile.gif bet paskui viskas gerai buvo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Temidė,2005 08 18, 15:46]
Man Kolonada netgi labai patinka. Penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais visuomet vyksta gyvos muzikos koncertai, labai jauki aplinkla, maistas tiesiog pasaka. Tiesiog negaila sėst po darbo ir su šeima nuvažiuoti ten pavakarieniauti, nekalbant apie savaitgalius. Tikrai tai vieta, į kurią norisi sugrįžti thumbup.gif
[/quot

Pirmą kartą girdžiu, kad Kolonadoj maistas skanus. Pati ten nevalgiau (pas mamą prisivalgau tongue.gif ), o šiaip, kiek girdėjau, tai visi skundžiasi, kad druskos trūksta...
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2005 08 16, 10:22)
tada treniruoklių salėje lengvai pasimankštinom

Gal gali pasakyti kiek ten mokejai uz sporto sale? Ar jus kaip svecius nemokamai ileido? 4u.gif
Atsakyti
Tai jei druskos trūksta, galima pribarstyt, va jei būtų per daug rolleyes.gif
Atsakyti
Ruduke, mūsų visai šeimai ir draugams Kolonadoje labai skanu. Ir druskos pakanka smile.gif Tavo pasisakymas kažkoks keistas - "pati ten nevalgau, bet sakau, kad neskanu". Geras požiūris g.gif. Tai gal tiesiog nueik ir tada įvertinsi.
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2005 08 19, 20:24)
Gal gali pasakyti kiek ten mokejai uz sporto sale? Ar jus kaip svecius nemokamai ileido?  4u.gif

Treniruokliai įeina į bendrą kainą ir už juos papaildomai mokėti nereikia.
Atsakyti