Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE (kava @ 2004 10 12, 13:57)
QUOTE (Mur @ 2004 10 12, 12:53)
smile.gif
Susimakalavau ir as su visom tom sanatorijom. Apie ta nuolaidas "Vilniuj" tai internete tik uzuomina, reikia skambinti kas ir kaip, o del kitu, tai kai ne vienoj nesi buves...  blink.gif

Na, paskambinau aš ten, tai nusivyliau sad.gif jie aiškina, kad su nuolaida savitgalio kompleksas yra 590 Lt dviviečiam kambary, bet aš tokią kainą radau jų tinklapy (word dokumente) g.gif , kur surašytos stabilios jų paslaugų kainos. Tai kur čia ta nuolaida?

Va va ir as vakar skambinau i SPA VILNIUS SAKE SAVAITGALIS 590lt. su nuolaida, nors kai skambinau pries 2 savaites ta pacia kaina sake be nuolaidos , tai dabar zmogau suprask kad nori g.gif
Atsakyti
SVEIKOS, GAL KAS BUVOT DRUSKININKU VIEZBUTI? KAIP TEN KAMBARIAI IR PAN. UZSISAKEM SIAM SAVAITGALIUI, ROMANTISKA PASIULYMA IR VA PRADEDU BIJOTI, KAD ROMANTIKA BAIGSIS, NES VIOLETOJE JAU VIETU NEBUVO.
Papildyta @ [mergetime]1097649134[/mergetime]
VIESBUTI, NU IR PARASIAU doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Letavio @ 2004 10 13, 06:31)
SVEIKOS, GAL KAS BUVOT DRUSKININKU VIEZBUTI? KAIP TEN KAMBARIAI IR PAN. UZSISAKEM SIAM SAVAITGALIUI, ROMANTISKA PASIULYMA IR VA PRADEDU BIJOTI, KAD ROMANTIKA BAIGSIS, NES VIOLETOJE JAU VIETU NEBUVO.
Papildyta @ [mergetime]1097649134[[b]*westa rgetime] [/b]
VIESBUTI, NU IR PARASIAU doh.gif

Nu man viesbutis ,,Druskininkai" bent jau is isores paliko laaabai gera ispudi - labai gerai atrestauruotas thumbup.gif thumbup.gif . nemanau kad nepatiks smile.gif
Atsakyti
http://www.iki.lt/ko...pasiulymas_img# nuolaidos su IKI kortele Vilniaus SPA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 13 spalio 2004 - 11:16
Aš čia savo trigrašį apie SPA "Vilnius" įkišt noriu. Buvau ten prieš geras tris savaites, labai šaunus viešbutis, tik kainos kandžiojasi. Bet aš buvau ten savaitę seminare, tai viskas buvo apmokėta thumbup.gif
Svečiams, gyvenantiems viešbutyje priklauso 1,5 val. nemokamo baseino su sauna, turkiška pirtimi, sūkurine vonia ir kaskadomis. O taip pat 1,5 val. treniruoklių salėje.
Maitinimas triskart dienoj, švediškas stalas. Maistas tikrai kokybiškas ir skanus.
Dar yra daug visokių kitokių procedūrų. Man labai patiko liekninamoji vonia su prancūzų "Phytomer" dumbliais.
Vienu žodžiu, kam pinigėliai kišenę drasko wink.gif - važiuokit, tikrai gerai pailsėsit.
Atsakyti
QUOTE (kuke @ 2004 10 13, 16:03)
Aš čia savo trigrašį apie SPA "Vilnius" įkišt noriu. Buvau ten prieš geras tris savaites, labai šaunus viešbutis, tik kainos kandžiojasi. Bet aš buvau ten savaitę seminare, tai viskas buvo apmokėta thumbup.gif
Svečiams, gyvenantiems viešbutyje priklauso 1,5 val. nemokamo baseino su sauna, turkiška pirtimi, sūkurine vonia ir kaskadomis. O taip pat 1,5 val. treniruoklių salėje.
Maitinimas triskart dienoj, švediškas stalas. Maistas tikrai kokybiškas ir skanus.
Dar yra daug visokių kitokių procedūrų. Man labai patiko liekninamoji vonia su prancūzų "Phytomer" dumbliais.
Vienu žodžiu, kam pinigėliai kišenę drasko wink.gif - važiuokit, tikrai gerai pailsėsit.

Tai va, kad nedrasko sad.gif O taip norėtųsi tokiu komfortu pasinaudoti tongue.gif Va, jei nors pora šimtų pigiau kainuotų (čia ir būtų jau su ta jų reklamuojama "nuolaida iki 33,33 proc.)....
Atsakyti
QUOTE (Letavio @ 2004 10 13, 08:31)
SVEIKOS, GAL KAS BUVOT DRUSKININKU VIEZBUTI?

Buvau "Druskininku" viesbutyje. Aplinka labai patiko, kambariai geri. Gyvenau vienvietyje, bet pakankamai erdvus. Zodziu, ispudis neblogas. Nesezono metu kainavo apie 100Lt. Tiksliai neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE (Letavio @ 2004 10 13, 06:31)

Buvom. Tikrai geras viesbutis. Gausit nemokama turkiska pirti, sukurine vonia, dar ir masaza lygtai nemokamai. Norint visai salia gydyklos, galima nueiti proceduras nusipirkti.
Atsakyti
smile.gif
Sveikutes. ziurejau internete apie Druskiniku gydykla, tai visai thumbup.gif ir kainos nesikandzioja, tik nesupratau, kaip ten su apsigyvenimu, ar reikia kazkur kitur ieskotis, ar galima ir pas juos ir kokios kainos g.gif
Gal kas zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Mur @ 2004 10 15, 10:52)
smile.gif
Sveikutes. ziurejau internete apie Druskiniku gydykla, tai visai thumbup.gif ir kainos nesikandzioja, tik nesupratau, kaip ten su apsigyvenimu, ar reikia kazkur kitur ieskotis, ar galima ir pas juos ir kokios kainos g.gif
Gal kas zinot smile.gif

man atrodo, kad jie tik procedūras teikia, o apgyvendinimo paslaugų - ne.
Atsakyti
Labai sunku susiorientuoti, kai tiek daug atsiliepimų. Nutariau, kad gal visai gerai būtų Eglė pirmai pradžiai. Kažin, ar ten dabar yra eilė?
Turim mergaitę 2metų 4 mėn. Nežinau, kas geriau - vežtis ar palikti su seneliais? Perskaičiau, kad vaikui iki 3 m. nemokamai, tačiau ir jokių procedūrų nebūna. Gal ir norėčiau vežtis, bet kur tą vaikelį reikės dėti, kol mes relaksuosimės? Gal ir vaikams yra kokių procedūrų tokiems mažiukams? Ar yra ten kas prižiūri tuos vaikučius už kažkokį mokestį?
Atsakyti
IngaN, ,,Eglėje"yra vaikų kambarys wink.gif
Atsakyti