Sveikos forumietes,
Turiu keleta klausimeliu, kurios buvote "Egleje".
Tokie buitiniai klausimeliai :
1. kaip ten su ranksluosciais - ar reikia savo tureti, ar duoda?
2. ar salta pvz. lapkricio menesi?
3. ar yra koks nors virdulys, pvz. vienvieciame 3 egl.
Na ka dar atsiminsiu - paklausiu.
Aciu.
Rankšluosčių užtektinai, ir didesnių ir mažesnių.Užteko ir kambary naudotis, ir į procedūras, baseiną neštis.Jei supurvinsi (purvo voniose ), tai valytoja pakeis kitą dieną.Mums labai maloni pasitaikė. Mes turėjom ir savo, tai ta valytoja pamačiusi, liepė savo nepurvinti be reikalo:D
Dėl šalčio nežinau, mes buvom balandžio mėnesį, tai šalta nebuvo.Man atrodo, kad nebus šalta
Pas mus dvivietyje virdulys buvo (bet nenaudojom), eidavau kavos į apačią iš automato nusipirkt (kokios tik nori) , telikas buvo kambaryje su distanciniu
Mums tik žinai ko prireikė? Atkimštuvo vyno buteliui Ale kažkaip išsisukom
Dėl šalčio nežinau, mes buvom balandžio mėnesį, tai šalta nebuvo.Man atrodo, kad nebus šalta
Pas mus dvivietyje virdulys buvo (bet nenaudojom), eidavau kavos į apačią iš automato nusipirkt (kokios tik nori) , telikas buvo kambaryje su distanciniu
Mums tik žinai ko prireikė? Atkimštuvo vyno buteliui Ale kažkaip išsisukom
labas vakaras,
parasiau vos ne visa straipsni apie Druskininkus, kiekviena viesbuti ir sanatorija ir uzluzo kompas,tad jis "dingo"
ilgia rasiau,tad dabar jau net nekyla rankos viska kartoti...
pati gyvenu Druskininkuose,tad norejau tikrai daug informacijos jums suteikti....
Gal geriau jus tada klauskite ko nors konkreciai,o as gal save sukaupsiu ir pabandysiu vel ta vis alitanija parasyti, tik si karta trumpiau
Papildyta @ [mergetime]1097528464[/mergetime]
Si karta pabandysiu patalpinti po gabaleli
Si karta tik apie viesbucius, o gal rytoj - apie sanatorijas.
Jeigu apsistosite viesbutyje - proceduras galesite nusipirkti gydyklose,dazniausia patys viesbuciai siulo paketus savaitgaliams.
Pradesiu nuo miesto "senamisescio" - centro, kur netoli gydyklu.
Viesbutis "Regina" - www.regina.lt
tikrai neblogas, buna spec pasiulymai savaitg, skanus maistas.
Viesbutis "Meduna" - atsidare visai neseniai, savininkai janavedziai,tad isskirtinys demesysy tokioms pat poroms, visur - romantika
http://www.druskinin...x.php/lt/23082/
Viesbutis "Galia" - www.galia.lt
Kaip matote ju psl interneto,tai jie yra 3, kirtingose, bnet neblogose vietose,bet nei viename nebuvau,tad nieko negaliu pasakyti.NAujausias - Ciurlionio gatveje, prie Sporto centro.
VIesbutis "Pusynas" - www.pusynas.lt
Neseniai atliktas remontas, jau atsidare ir restoranas.
Netoliese Achemos B.Lubio viesbutis "Druskininkai"
www.hotel-druskininkai.lt
Cia yra ir Repcenkienes grozio terapijos ir chirurg centro filialas.
Girdejau atsiliepimus,kad restorane prastas maistas.Bet kito gatves puseje - "Sicilija", kur tikrai skanu ir nebrangu.Yr air Sicilija II, tai dvi picerijos, kur skaniai pavalgysite.
Viesbutis "Violeta"
www.violeta.lt
Cia lygis labai geras.Ji priklauso sanatorijos "Draugyste" savininkams, o Draugysteje ir yra tas grozio ir sveikat centras "Afrodite"
Manau,kad Violetos gyventojai gauna proceduras Draugysteje.
Netoliese "Dangaus skliautas".Anksciau , vakarais visi eidavo cia pasokti, bet rugsejo men atsidare restoranas - muzikinis klubas "kolonada"
www.kolonada.lt
Tai puiki vieta,kur kiekvien savaitgali gyva muzika, renkasi rimtesne, vyresne liaudis,o "zalias jaunimelis" eina i Skliautus...na, ne visai tik toks jaunimelis
Kol kas tiek prisiminiau...is savo ano ilgojo laikso,kur viskas buvo daug smulkiau
Mano patarima s- paziurekite interneto psl , kur surasiau ir butinai skambinkite , nes ne visur kainos buna pakeisto internete....o dabar ne sezonas, tad jos yra mazesnes .
Kita diena parasysiu apie sanatorijas
Noreciau papristarauti del 'Druskininku' maisto - teko ten pusryciauti, tai tikrai maistas buvo puikus. Svediskas stalas + karstas patiekalas, viskas labai labai skanu.
Sveikos,
Grizom po savaitgalio Egleje - pailsejom . Gyvenom vieno kambario liuxe su virtuvele. kambariai auksciausio lygio, viskas buvo - indai ,ranksluosciai, fenas, muilai ir net batam valyti . Net vynui atidarytuvas buvo . Kas liecia salti, tai ten jau dabar sildo. Na maistas tai tikrai valgyklinis, nors pakenciamas visai. Kadangi turejom virtuvele, tai maximoj pasipirkom bishki ir visos problemos .
Proceduru 15 per 3 dienas. Personalas labai malonus. Neatrestauruotos vonios, uztat pirtis - 4 rusiu ( viena karta ieina i kaina). Ir baseinas visai nieko. Siaip graziai sutvarkyta aplinka, grazus miskai.
Beje vaziavom su 2 men kudikiu tai lovele dave. Visikai nauja, dar geresne nei namie , ir ciuzinis kokosinis
Zodziu liux . Visas malonumas kainavo 500 lt.
Grizom po savaitgalio Egleje - pailsejom . Gyvenom vieno kambario liuxe su virtuvele. kambariai auksciausio lygio, viskas buvo - indai ,ranksluosciai, fenas, muilai ir net batam valyti . Net vynui atidarytuvas buvo . Kas liecia salti, tai ten jau dabar sildo. Na maistas tai tikrai valgyklinis, nors pakenciamas visai. Kadangi turejom virtuvele, tai maximoj pasipirkom bishki ir visos problemos .
Proceduru 15 per 3 dienas. Personalas labai malonus. Neatrestauruotos vonios, uztat pirtis - 4 rusiu ( viena karta ieina i kaina). Ir baseinas visai nieko. Siaip graziai sutvarkyta aplinka, grazus miskai.
Beje vaziavom su 2 men kudikiu tai lovele dave. Visikai nauja, dar geresne nei namie , ir ciuzinis kokosinis
Zodziu liux . Visas malonumas kainavo 500 lt.
Aciu visoms pasidalinusioms savo nuomone ir ispudziais
Tikrai buciau vezusi ranksluoscius
Dar yra 3 savaites iki mano vaziavimo - tai jei dar kils kokiu klausimu - parasysiu....
Tikrai buciau vezusi ranksluoscius
Dar yra 3 savaites iki mano vaziavimo - tai jei dar kils kokiu klausimu - parasysiu....
DovileC, tavo komentarai labai naudingi, manau, bus daugeliui, tad lauksim jų daugiau ir smulkesnių
Ką aš supratau iš paieškų internete, tai, kad gyvenant dviese savaitgalį viešbutyje, reikia ne mažiau 500 Lt, bet už tiek turi:
1. dvi nakvynes normaliame, jaukiame kambaryje.
2. greičiausiai nevalgyklinį, normalų maistą
3. priklausomai nuo viešbučio - baseiną, pirtį, masažą, įeinantį į kelialapio kainą
4. papildomai pirktas procedūras sanatorijose/gydyklose, nes viešbutis tokių kaip ir neįtraukia į "programą"
Tuo tarpu gyvenant sanatorijoje, išlaidos būtų šiek tiek mažesnės, procedūros, priklausomai nuo sanatorijos, įeina į kainą, yra vietoje, bet mane bent jau atbaido:
1. tarybinių laikų stiliaus ir lygio kambariai (aišku, ne visose, bet nebuvus, negali žinoti, ant ko"užšoksi")
2. maistas
Ar aš teisingai mąstau?
Ką aš supratau iš paieškų internete, tai, kad gyvenant dviese savaitgalį viešbutyje, reikia ne mažiau 500 Lt, bet už tiek turi:
1. dvi nakvynes normaliame, jaukiame kambaryje.
2. greičiausiai nevalgyklinį, normalų maistą
3. priklausomai nuo viešbučio - baseiną, pirtį, masažą, įeinantį į kelialapio kainą
4. papildomai pirktas procedūras sanatorijose/gydyklose, nes viešbutis tokių kaip ir neįtraukia į "programą"
Tuo tarpu gyvenant sanatorijoje, išlaidos būtų šiek tiek mažesnės, procedūros, priklausomai nuo sanatorijos, įeina į kainą, yra vietoje, bet mane bent jau atbaido:
1. tarybinių laikų stiliaus ir lygio kambariai (aišku, ne visose, bet nebuvus, negali žinoti, ant ko"užšoksi")
2. maistas
Ar aš teisingai mąstau?
Kreipiuosi i tas forumietes, kurios buvo "Egleje"
Ka galetumete pasiulyti del proceduru??? Ka pasirinkti, kokios fainos?
Suprantu, kad i kaina ieina 5 proceduros ir jas "skirs" gydytoja, bet as galiu ir noriu gal ir pati pasikoreguoti!!!
Ka siulytumete ?????
Ka galetumete pasiulyti del proceduru??? Ka pasirinkti, kokios fainos?
Suprantu, kad i kaina ieina 5 proceduros ir jas "skirs" gydytoja, bet as galiu ir noriu gal ir pati pasikoreguoti!!!
Ka siulytumete ?????
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 10 12, 09:38) |
Kreipiuosi i tas forumietes, kurios buvo "Egleje" Ka galetumete pasiulyti del proceduru??? Ka pasirinkti, kokios fainos? Suprantu, kad i kaina ieina 5 proceduros ir jas "skirs" gydytoja, bet as galiu ir noriu gal ir pati pasikoreguoti!!! Ka siulytumete ????? |
Siulyciau drusku kamabri, bet jo turi pasiprasyti, nes ten labai dideles eiles ir paprsati gydytojai neskiria, tai mes isiprasem Dar man labai patiko purvo vonios
As tai vel siam savaitgaliui uzsakiau sau ir vyrui druskininku gydyklose baseina su pirtim (1 val) ir nugaros masaza (25 min), tai tas malonumas man kainuos tik 50 lt/ zmogui. Deja, siuo metu negalime issiruosti su nakvynem, nes turime maza suni, tai reikia veztis kartu Bet bendradarbe buvo, tai sake ir tiek pakanka pailseti, o turint omenyje kad dar grazus rusou druskininkuose, tai manau bus tikrai faina
O aš tai niekaip negaliu išsirinkti, kur čia geriau ir kur labiau apsimoka
Lyg jau buvau apsistojusi prie "Eglės", galvojau imti liuksą, bet paskui pagalvojau, kad tos procedūros, kurios įeina į kainą (420Lt), gal tikrai nelabai, kaip ir sakė Rasma, ne tokios, kokių norėtume
mane vilioja labiau tie kompleksai gydykloje - vyrui tas vyriškas, o man- irgi kos nors , tai reiškia geriau imti viešbutį kažkurį, o paskui atskirai tuos kompleksus, manau, jei viešbuty į savaitgalio pasiūlymą dar įeina pirtis ir pan., tai visai užtektų gal. bet va kokį viešbutį rinktis??? Kad nebūtų žiauriai brangu, nes nors ir norėtųsi jaukumo, bet tikrai ne sienose esmė. "Regina", "Galia"?
Patarkit, bo iki kalėdų neapsispręsiu aš
Lyg jau buvau apsistojusi prie "Eglės", galvojau imti liuksą, bet paskui pagalvojau, kad tos procedūros, kurios įeina į kainą (420Lt), gal tikrai nelabai, kaip ir sakė Rasma, ne tokios, kokių norėtume
mane vilioja labiau tie kompleksai gydykloje - vyrui tas vyriškas, o man- irgi kos nors , tai reiškia geriau imti viešbutį kažkurį, o paskui atskirai tuos kompleksus, manau, jei viešbuty į savaitgalio pasiūlymą dar įeina pirtis ir pan., tai visai užtektų gal. bet va kokį viešbutį rinktis??? Kad nebūtų žiauriai brangu, nes nors ir norėtųsi jaukumo, bet tikrai ne sienose esmė. "Regina", "Galia"?
Patarkit, bo iki kalėdų neapsispręsiu aš
QUOTE (kava @ 2004 10 12, 08:37) |
1. tarybinių laikų stiliaus ir lygio kambariai (aišku, ne visose, bet nebuvus, negali žinoti, ant ko"užšoksi") 2. maistas Ar aš teisingai mąstau? |
Na, ,,Eglėje" tarybinio stiliaus kambarių tai tikrai jau nėra:), nebent dar valgykla tokio stiliaus:)
Padekit issirinkti kur geriau-LIETUVOJ ar EGLEJ? Gal su vaiku mieste patogiau