Kokia nostalgija apeme paskaicius apie Kreta As irgi buvau sia vasara toje nuostabioje saloje. Didziausia ispudi taip pat paliko Samaria ir be abejo Santorinis. Labai nesmagu, jei kazkokia ekskursija neivyksta del organizatoriu kaltes. Mes beveik visas ekskursijas (isskyrus Kretos vakara ir isvyka i Chanija) pirkom is vietiniu ir likom labai patenkinti, kaina gerokai zemesne, organizaciniai klausimai puikiai sustyguoti, gidai vienur kalbejo rusiskai (minusas tas, kad teko iskest rusu draugija ), kitur isvis gerai trim kalbom ta pati gide (angliskai, vokiskai ir prancuziskai). Buvo puiki progra prisimint prancuzu kalba.
O kas del papildomo mokescio kavinese, tai juk atnesa ne tik duonos, bet ir tsadziki (nezinau kaip rasosi ) Man tai labai patiko, galetu ir lietuviai kazka panasaus sugalvot, kol lauki uzsakymo.
QUOTE(Liniuka @ 2007 11 01, 17:03)
Kokia nostalgija apeme paskaicius apie Kreta As irgi buvau sia vasara toje nuostabioje saloje. Didziausia ispudi taip pat paliko Samaria ir be abejo Santorinis. Labai nesmagu, jei kazkokia ekskursija neivyksta del organizatoriu kaltes. Mes beveik visas ekskursijas (isskyrus Kretos vakara ir isvyka i Chanija) pirkom is vietiniu ir likom labai patenkinti, kaina gerokai zemesne, organizaciniai klausimai puikiai sustyguoti, gidai vienur kalbejo rusiskai (minusas tas, kad teko iskest rusu draugija ), kitur isvis gerai trim kalbom ta pati gide (angliskai, vokiskai ir prancuziskai). Buvo puiki progra prisimint prancuzu kalba.
O kas del papildomo mokescio kavinese, tai juk atnesa ne tik duonos, bet ir tsadziki (nezinau kaip rasosi ) Man tai labai patiko, galetu ir lietuviai kazka panasaus sugalvot, kol lauki uzsakymo.
Smagu, kad ir jums teko pabūvot Kretoje. Man daug labiau patiko Samarija, nei galėjau įsivaizduoti O dėl ekskursijų tai tikrai nelabai malonu buvo, kai atsikėlus kokią ketvirtą valandą (kad susiruošt ir pan) lauki, lauki, stovi, stovi, ir nieko nesulauki va tada tai tikrai nekas
Dėl tų papildomų mokesčių kavinėse. O mums nei karto nieks tzaziki neatnešė . Tik duonos. Kaip čia taip keistai... O kur jūs gyvenot?
SAMARIJA - Jega Kaip ir pati Kreta , jos gamta, zmones ir t.t
Mus irgi apeme nostalgija Kretai.Ypac kai vakar gavome NAUJAMETINI pasveikinima is Kretos,is viesbucio ,kuriame ilsejomes du kartus.Patikekit,tai tikrai maloni smulkmena. Turkijoje mes irgi viename viesbutyje buvome du kartus,bet jokiu maloniu staigmenu nebuvo nei viesbutyje ,nei grizus namo.
Išvyka i Kretą buvo mano pirmoji poilsinė kelionė ir dar tai buvo medaus mėnuo argi gali būti geriau.. Niekada nepamiršiu šios kelionės, kuri truko 12 dienų Gyvenome Niko Elen viešbutyje, labai paprastutis, bet labai jaukus su žalia teritorija, tik man atrodo kad nebesiūlė šio viešbučio, bent jau mano ir vyro akimis jis geresnis nei Sofoklis, nes teko apsilankyti ir jame. Smagu rasti bendraminčių
o gal kas gali pasakyti kokia temperatūra yra Kretoje rugsėjo gale
QUOTE(renatukasss @ 2008 08 26, 23:50)
o gal kas gali pasakyti kokia temperatūra yra Kretoje rugsėjo gale
Rudenį jau pasitaiko visokių orų, bet bent jau kai buvom mes (spalio pirmom dienom) buvo saulėta ir šilta, maždaug 26 - 29
Santorinis nuostabus
QUOTE(EXpress Market @ 2011 07 17, 10:19)
Gal kas buvo, žino rugsėjo 15 - 22 d. kokia temperatūra Kretoje būna? laukiu nesulaukiu
Buvom spalio viduryje +30