Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninė Kreta

Kokia nostalgija apeme paskaicius apie Kreta wub.gif As irgi buvau sia vasara toje nuostabioje saloje. Didziausia ispudi taip pat paliko Samaria ir be abejo Santorinis. Labai nesmagu, jei kazkokia ekskursija neivyksta del organizatoriu kaltes. Mes beveik visas ekskursijas (isskyrus Kretos vakara ir isvyka i Chanija) pirkom is vietiniu ir likom labai patenkinti, kaina gerokai zemesne, organizaciniai klausimai puikiai sustyguoti, gidai vienur kalbejo rusiskai (minusas tas, kad teko iskest rusu draugija blink.gif ), kitur isvis gerai trim kalbom ta pati gide (angliskai, vokiskai ir prancuziskai). Buvo puiki progra prisimint prancuzu kalba.
O kas del papildomo mokescio kavinese, tai juk atnesa ne tik duonos, bet ir tsadziki (nezinau kaip rasosi blush2.gif ) Man tai labai patiko, galetu ir lietuviai kazka panasaus sugalvot, kol lauki uzsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2007 11 01, 17:03)
Kokia nostalgija apeme paskaicius apie Kreta wub.gif  As irgi buvau sia vasara toje nuostabioje saloje. Didziausia ispudi taip pat paliko Samaria ir be abejo Santorinis. Labai nesmagu, jei kazkokia ekskursija neivyksta del organizatoriu kaltes. Mes beveik visas ekskursijas (isskyrus Kretos vakara ir isvyka i Chanija) pirkom is vietiniu ir likom labai patenkinti, kaina gerokai zemesne, organizaciniai klausimai puikiai sustyguoti, gidai vienur kalbejo rusiskai (minusas tas, kad teko iskest rusu draugija  blink.gif ), kitur isvis gerai trim kalbom ta pati gide (angliskai, vokiskai ir prancuziskai). Buvo puiki progra prisimint prancuzu kalba.
O kas del papildomo mokescio kavinese, tai juk atnesa ne tik duonos, bet ir tsadziki (nezinau kaip rasosi  blush2.gif ) Man tai labai patiko, galetu ir lietuviai kazka panasaus sugalvot, kol lauki uzsakymo.

Smagu, kad ir jums teko pabūvot Kretoje. rolleyes.gif Man daug labiau patiko Samarija, nei galėjau įsivaizduoti wub.gif O dėl ekskursijų tai tikrai nelabai malonu buvo, kai atsikėlus kokią ketvirtą valandą (kad susiruošt ir pan) lauki, lauki, stovi, stovi, ir nieko nesulauki doh.gif va tada tai tikrai nekas unsure.gif
Dėl tų papildomų mokesčių kavinėse. O mums nei karto nieks tzaziki neatnešė schmoll.gif. Tik duonos. Kaip čia taip keistai... O kur jūs gyvenot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 01 lapkričio 2007 - 17:17
SAMARIJA - Jega drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif Kaip ir pati Kreta , jos gamta, zmones ir t.t bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mus irgi apeme nostalgija Kretai.Ypac kai vakar gavome NAUJAMETINI pasveikinima is Kretos,is viesbucio ,kuriame ilsejomes du kartus.Patikekit,tai tikrai maloni smulkmena. Turkijoje mes irgi viename viesbutyje buvome du kartus,bet jokiu maloniu staigmenu nebuvo nei viesbutyje ,nei grizus namo.
Atsakyti
Išvyka i Kretą buvo mano pirmoji poilsinė kelionė ir dar tai buvo medaus mėnuo wub.gif argi gali būti geriau.. Niekada nepamiršiu šios kelionės, kuri truko 12 dienų ax.gif Gyvenome Niko Elen viešbutyje, labai paprastutis, bet labai jaukus su žalia teritorija, tik man atrodo kad nebesiūlė šio viešbučio, bent jau mano ir vyro akimis jis geresnis nei Sofoklis, nes teko apsilankyti ir jame. Smagu rasti bendraminčių 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal kas gali pasakyti kokia temperatūra yra Kretoje rugsėjo gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2008 08 26, 23:50)
o gal kas gali pasakyti kokia temperatūra yra Kretoje rugsėjo gale ax.gif

Rudenį jau pasitaiko visokių orų, bet bent jau kai buvom mes (spalio pirmom dienom) buvo saulėta ir šilta, maždaug 26 - 29 4u.gif
Atsakyti
Santorinis nuostabus wub.gif
Atsakyti
Gal kas buvo, žino rugsėjo 15 - 22 d. kokia temperatūra Kretoje būna? mirksiukas.gif laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EXpress Market @ 2011 07 17, 10:19)
Gal kas buvo, žino rugsėjo 15 - 22 d. kokia temperatūra Kretoje būna?  mirksiukas.gif laukiu nesulaukiu  wub.gif


Buvom spalio viduryje +30
Atsakyti