QUOTE(Ssju @ 2010 01 20, 22:21)
Nuosirdziai is patirties galiu pasakyti, jei zaide tai zais irr toliau, tik bus kiti zaidimai...

Pati toki pati namuose turiu... Tik pas mane daug opesne problema.. jis zaidzia visa nakti, o dienomis miega... Nedirba, todel gali leisti sau tokia prabanga... O jau viena diena sntykiams atejus iki liepto galo, pazadejo, kad baigs zaisti ir baige, taciau dabar ziuri filmus, bet be kompo negali ne dienos... namuose as esu vienintelis ramstis.. ariu kaip juodas jautis ir dar einu ir prarinkineju paskui ji, o ko bepaprasyciau nepadaro nieko, tik zada... Tai va kaip as sakau - kompas tai meiluze ne kitaip...
Tai jau tada reikia imtis tokiu priemoniu, kaip su mazu vaiku. I DIENA PO 2 VALANDAS IR VISKAS.

Nu, arba po viena filma....
Papildyta:
QUOTE(swingteveliai @ 2010 01 11, 21:02)
Yra keletas slaptu budu: sudominkite nauju sexy drabuzeliu,pakuzdekite ka nors i ausi,suveikite bilietus i koki filma,sugalvokite kuo daugiau veiklos kartu.Arba kitas variantas,o jus skaitykite knyga,uzsiimkite jums patinkancia veikla.
Taip, taip- vyras zaidzia, zmona knyga skaito, o vaikas alkanas baubia ir namai kaip po karo?

Vyras dar tik dziaugsis, kad niekas netrukdo.
Papildyta:
[quote=munda,2009 12 27, 19:43]
Galiausiai - visi zaidimai anksciau ar veliau ima ir atsibosta. Standartinis ligos laikas - apie puse metu. Tai leiskit gi pazaisti, atsibos ir mes. Tada galesit rasyt i temas apie storus/nieko neveikiancius/geriancius ir t.t. vyrus.
[/quote]
vyras jau 10 metu diena is dienos, zmoniu nereikia tik kompiuterio. manau man laikas pasitraukti, daugiau taip nebegaliu
[/quote]
Priklausomybe nuo kompo yra tokia pati liga, kaip ir rukymas, alkocholizmas, azartiniai zaidimai ar narkotikai. Reikia gydytis.