Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

QUOTE(zirzekle @ 2009 06 03, 15:17)
Sveikos, atrodo aprasyta situacija atitinka manaja 100proc drinks_cheers.gif pavargau jau kariauti su juo...o taikytis nezadu..nes man reikia vyro, o ne personos sedincio prie kompo doh.gif gal kas ka patarsit?

Kur as tuos zodzius girdejau.
Nu kam jum kariauti, gadintis nervus ir sveikata, lai sedi, pasedes ir gris pas jus.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 03, 14:30)
Kur as tuos zodzius girdejau.
Nu kam jum kariauti, gadintis nervus ir sveikata, lai sedi, pasedes ir gris pas jus.

kad jau beveik 5men sedi,tai kiek dar laukti g.gif tuo labiau mazas kudikelis namuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 06 03, 22:46)
kad jau beveik 5men sedi,tai kiek dar laukti g.gif tuo labiau mazas kudikelis namuose verysad.gif

Tai padarykit sedejimo prie kompo grafika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 04, 12:18)
Tai padarykit sedejimo prie kompo grafika  lotuliukas.gif

Nemanau,kad pavyks susitarti graziuoju g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai, kad neturiu ko varyti nuo jo, bet butu gerai, kad kas mane kada nuo jo nuvarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 04, 12:18)
Tai padarykit sedejimo prie kompo grafika  lotuliukas.gif

g.gif na gal vertetu pabandyti,bet nemanau, kad pades. buvom susitare iki tam tikros datos, kad zais,bet kas is to....tiek zaidimas itrauke zmogu, kad baisu...jau nuo jo priklausomas. bande ir mano artimieji su juo kalbeti...jokiu pokyciu,kaip sedejo taip ir sedi, nors supranta pats, kad tai jau nebegerai. doh.gif
Atsakyti
jai reik pagalbos parasykit man zinute kurioje butu kaskas ir jusu skype nikas Padesiu ( zinau keleta budu )
Atsakyti
QUOTE(Nevono @ 2009 07 20, 16:17)
jai reik pagalbos parasykit man zinute kurioje butu kaskas ir jusu skype nikas Padesiu ( zinau keleta budu )

A jau kitaip negalima? Pvz.; viešai? smile.gif
Atsakyti
Padovanojau orinisautuva biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Amžinas derybų objektas.................... doh.gif Tik atsikelia, nespėja triusikų apsimaut jau kompą jungia... tipo apsirengs kol užsikraus, taupo laiką lotuliukas.gif
Visa laimė kad kompiuterinių žaidimų ir visokių lošimų nepripažįsta.
Atsakyti
Nuvyt pavyksta tik per sesiją biggrin.gif kai žino,kad būtinai man reikalingas kompiuteris ,o šiaip tenka ilgai derėtis biggrin.gif
Atsakyti
galima nuvaryt su :
1.sluota (nerekomanduojama)
2. alus+ sonkauliai ar saslas
3. pradek nusirenginet, ta prasme sexas...
p.s.: dar galima kompa sulauzyti...gi krize, nauja pirkt prabanga. mano zmona irgi manjake, parom vos ne ijungtas sitas puslapis, tai uzsiregistravau paziuret kas cia taip idomu...
Atsakyti