Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

oi kantrybes, mergaites 4u.gif
MB tai zaist nezaidzia, bet va ziniu skaitymas ir visos info apie kompus, fotikus ir t.t. nagrinejimas unsure.gif ryte pabudo ir su kava prie kompo, na nieko tokio, bet esme tame, kad tas pats buna ir savaitgali doh.gif po darbo grizo, ir jei vaikas graziai zaidzia, nezirzia, as darau valgyt, vel prie kompo unsure.gif
is tikruju, as jam sakau, kad cia MichGirl neatrodytu, kad tik verkiam tongue.gif , bet jie ta dalyka kazkaip kitaip mato arba nenori matyt g.gif jei is ryto 5 valandu bent 3 buvo praleistos prie kompo, man tai neatrodo normalu, o jis pareiskia, kad taip nebuvo, sakau reikia laikmati ar koki velnia i kompa instaliuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Keista tema smile.gif tai jei viskas gerai jum, tai kam skųstis tongue.gif Rašot - turiu problemą.. o vėliau paneigiat - tai ne, viskas čia oki lotuliukas.gif juokinga iš šalies skaitant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 08 10, 14:07)
Keista tema smile.gif tai jei viskas gerai jum, tai kam skųstis tongue.gif Rašot - turiu problemą.. o vėliau paneigiat - tai ne, viskas čia oki  lotuliukas.gif juokinga iš šalies skaitant tongue.gif

Gryna tiesa g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Man tai kazkas nenormalaus, kai suauges vyras mirksta prie kompo. Pati neesu kompomane ir neisivaizduoju kad mano vyras galetu valandu valandas sedet prie kompo. Vaikams zaidimai - taip, bet kai vyras pradeda zaisti zaidimus tai tikra tustybe, geriau patarciau knyga paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(juzu @ 2009 03 16, 10:55)
Sveikutes,
Man tai kazkas nenormalaus, kai suauges vyras mirksta prie kompo. Pati neesu kompomane ir neisivaizduoju  kad mano vyras galetu valandu valandas sedet prie kompo. Vaikams zaidimai - taip, bet kai vyras pradeda zaisti zaidimus tai tikra tustybe, geriau patarciau knyga paskaityti.

o tu pabandyk vyrui knyga iduot....daugelis manau atsisakys.kai jam po nosim kompas stovi ten tokie gyvenimai verda.... doh.gif
Atsakyti
Jooo, MB tai knygų skaitymą mato kaip alternatyvią priklausomybę. Aš mėgstu knygas, tai jis sako - nu tu priklausoma nuo knygų, aš nuo kompo, tai ką? blink.gif

Bet aš nemanau, kad tai tas pats, nes knygos:

1. Tiek laiko neužima, kaip kompas;
2. Nekenkia taip nugarai (prie kompo visą laik sustingęs viena poza, su knyga belen kaip gali būt);
3. Jas galima pasiimt į vonią, tualetą, autobusą, užmesti akį valantis dantis ar net gaminant valgyt... blush2.gif
4.Taip pat bet kada gali nuo jų atsitraukti, ir siužetas nepasikeičia. bigsmile.gif
5. Knygas galima aptarti su draugėmis ir paskaityti vaikui, taigi jos neužmuša bendravimo, kaip kompas. Gali net paskatinti.
6. Mano nuomone, knygos labiau moko apie gyvenimą. Vis dėlto menas ta literatūra, o meno paskirtis - plėsti akiratį.

Tuo tarpu kompas ne menas, o aparatūra. Jo paskirtis - suteikti informaciją (naršymas) arba malonumą, atsipalaidavimą (žaidimai). Dideliais kiekiais - nesveika, mano nuomone... schmoll.gif

Aišku, ką ten pasiginčysi, kai žmogaus galva kompe. Nieko net nebesakau, susitaikiau su tuo, kad vyro nėra, jis - išvykęs kariaut į kosmosą smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai čia neįmanoma misija nuvaryt vyrą nuo kompo.
Bet šiaip aš esu tokia pat, tai mums gerai ax.gif
Atsakyti
Galiu drasiai pasakyt, kad jeigu jau vyras serga priklausomybe nuo kompo tai ka nors daryti yra beviltiska. Jeigu reiketu tokiems vyrams rinktis seima arba kompas siandien as tikrai zinau ka jis pasirinktu schmoll.gif
Patarciau tik laukti ir susirasti idomios veiklos vistiek kada nors praeis jam tas noras zaisti iki pensijos taigi nezais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2009 03 24, 10:42)
Galiu drasiai pasakyt, kad jeigu jau vyras serga priklausomybe nuo kompo tai ka nors daryti yra beviltiska. Jeigu reiketu tokiems vyrams rinktis seima arba kompas siandien as tikrai zinau ka jis pasirinktu schmoll.gif
Patarciau tik laukti ir susirasti idomios veiklos vistiek kada nors praeis jam tas noras zaisti iki pensijos taigi nezais  mirksiukas.gif

Kodėl nežais? g.gif Juk kitos priklausomybės nedingsta su amžiumi. Kas gėrė- geria, kas lošė - lošia... manau, ir kompu žais senukai hihihi.gif

Tiesiog iki šiol tokios kartos nebuvo, nes kompai / internetas/ žaidimai palyginti neseniai atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2009 03 24, 13:22)
Kodėl nežais? g.gif Juk kitos priklausomybės nedingsta su amžiumi. Kas gėrė- geria, kas lošė - lošia... manau, ir kompu žais senukai hihihi.gif

Tiesiog iki šiol tokios kartos nebuvo, nes kompai / internetas/ žaidimai palyginti neseniai atsirado.

Nu bent jau mano vyras tai uzsiciklina ant kokio nors zaidimo tada ir naktys nemiegotos ir skrandis tuscias buna, bet kai praeina visa zaidima tada kuri laika buna ramus biggrin.gif kol vel koks naujas neatsiranda. As taip pat nesuprantu kaip jie gali ten visa diena saudyt ir gaudyt, bet mano vyras nesupranta kaip as visa diena galiu kalbet telefonu lotuliukas.gif cia jau mano liga ir nieko nepadarysi doh.gif
Idomiausia buna kai prasai ka nors padet tai jo atsakymas buna dabar negaliu, nes i mane saudo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2009 03 24, 15:13)
Nu bent jau mano vyras tai uzsiciklina ant kokio nors zaidimo tada ir naktys nemiegotos ir skrandis tuscias buna, bet kai praeina visa zaidima tada kuri laika buna ramus biggrin.gif kol vel koks naujas neatsiranda. As taip pat nesuprantu kaip jie gali ten visa diena saudyt ir gaudyt, bet mano vyras nesupranta kaip as visa diena galiu kalbet telefonu lotuliukas.gif cia jau mano liga ir nieko nepadarysi doh.gif 
Idomiausia buna kai prasai ka nors padet tai jo atsakymas buna dabar negaliu, nes i mane saudo thumbup.gif

Pas mane dar blogesnis truputį variantas - žaidimai nepraeinami kažkokie. smile.gif

Ten kur Internete žaidžia visi kartu, prisijungę kažkaip - visi kosmoso užkariautojai (ar dar kokie nors nuotykiautojai). Ir žaidžia žaidžia jie vieni su kitais... per amžių amžius, amen. doh.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2009 03 24, 17:28)
Pas mane dar blogesnis truputį variantas - žaidimai nepraeinami kažkokie. smile.gif

Ten kur Internete žaidžia visi kartu, prisijungę kažkaip - visi kosmoso užkariautojai (ar dar kokie nors nuotykiautojai). Ir žaidžia žaidžia jie vieni su kitais... per amžių amžius, amen.  doh.gif frusty.gif

Mano vyras irgi anksciau zaizdavo prisijunges su kitais, bet kai tapo ten kazkokiu kakaralium tai nebeidomu paliko jam biggrin.gif
O dabar tik kortom kartais palosia ir viskas praejo jam jau tas biggrin.gif
Atsakyti