Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ruci @ 2007 10 17, 09:41)
Dar namie... Eisiu siuvinėti  lotuliukas.gif

Aš kai buvau nestuke.gif ir pirmus metus tieeeek visko prisiuvinėjau ir primezgiau, o kuo toliau, tuo vis mažiau laiko verysad.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai smile.gif
Atsakyti
labas rytas
na stai, galiu ir as parodyti savo darbeli (kazkaip pavyko issiuvinet per labai trumpa laika, uztrukau 3 vakarus), liko tik backstitch'a padaryti, tai jau ryt turesiu pilnai uzbaigta paveiksliuka

user posted image user posted image user posted image

dar reiks issiuvinet mergytes varda, svori, ugi ir laika kada gime smile.gif ir darbelis bus baigtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2007 10 16, 22:31)
Sveikos mamytes auksarankes 4u.gif  Noriu paprasyti jusu pagalbos. Siuvineju dabar stai toki paveiksliuka. Neseniai persikrausteme i nauja buta, ir per  per ta visa kraustimasi kazkur pameciau sio paveiklso spalvu koda. Gal kas turite, vsur inete ieskojau, radau viena, bet ten skaiciai nurtinti, beveik nieko nesimato. Labai nesinori mesti jo i sali, labai jau man patinka. Padekite, please 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 17, 07:07)
Kokiais siuliukais siuvineji DMC ar Dimensions?

Siuvineju Madeira siulais. Ten ant saraso buvo surasyti spalvu pavadinimai, o salia kazkieno ranka prirasyti DMC kodai, kuriuos as konvertavau i Madeira. Dabar vel radau inete ta sarasiuka, bet tie ranka parasyti kodai pusiau nutrinti doh.gif Bandziau per spalvu pavadinimus surasti inete, bet kazkodel DMC puslapyje, ne visi pavadinimai, ne visos spalvos. Nu vienu zodziu, nezinau ka daryti. PADEKITE 4u.gif
Atsakyti
Code DMC*
(на схеме для PCStitch)
3713
3328
355
402
3827
369
3363
746
407
414

760
3830
945
470
501
554
3774
3863
898

353
3687
739
368
3864
433
413
3840
5282

554
746
3328
353

На основной схеме показан в виде французских узелков, цвет 3865

Ar suprasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 17 spalio 2007 - 09:16
Sonkiukai, aciu labai 4u.gif Jau pati suradau...supranti as nezinojau, kokios cia buvo siules surasytos originalioj shemoi, niekur neparasyta. Tik daba dasylo, kad cia dimensions. Radau inete konvertavima, ir konvertavau i Madeira. Labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2007 10 17, 10:32)
Sonkiukai, aciu labai 4u.gif  Jau pati suradau...supranti as nezinojau, kokios cia buvo siules surasytos originalioj shemoi, niekur neparasyta. Tik daba dasylo, kad cia dimensions. Radau inete konvertavima, ir konvertavau i Madeira. Labai aciu uz pagalba 4u.gif

Prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Loretoidai, keletas tavo foto ir jau dvelkia kalėdom, o ausyse skamba kalėdiniai varpeliai santa2.gif kažkaip norėtųs apsilankyt tavo namuose per kalėdas- labai gražūs pas tave kalėdiniai akcentai thumbup.gif
Ruci, toookių grožybių prikrovei, kad širdis stoja, nebežinau ko griebtis ir ko noriu lotuliukas.gif galėtum ir laiko atsiųsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal kuri turit išsisiuvinėjus kalėdinę kojinę- ar laikot kaip dekoraciją, ar dovanėles kišat g.gif
Atsakyti
banni ir visas norinčias kviečiu kalėdinį sezoną į svečius 4u.gif Aš didelę sidabrinę ar dygiąją eglę puošiu jau gruodžio pradžioje ir traukiu daug daaaaug kalėdinės atributikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 17, 10:53)
labas rytas
na stai, galiu ir as parodyti savo darbeli (kazkaip pavyko issiuvinet per labai trumpa laika, uztrukau 3 vakarus), liko tik backstitch'a padaryti, tai jau ryt turesiu pilnai uzbaigta paveiksliuka

dar reiks issiuvinet mergytes varda, svori, ugi ir laika kada gime smile.gif ir darbelis bus baigtas  ax.gif

nu labai grazus meskutis, turiu as TT vestuves issiuvinejusi, bet jos taip ir guli be backstitsh'o na man jis neiveikiamas, niekaip negaliu pabaigti... dar aisku reiktu datos vestuviu ir butu mums su vyru metrikas...bet gal popieriniu vestuviu proga pabaigsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 17, 07:48)
mažiausia, jau taviškis panašus į meškutį thumbup.gif Tikrai bus gražus biggrin.gif
O čia jo kolega iš rudens miško  mirksiukas.gif

oi, loretoidai, džiugini tu mano akutes savo vaizdais wub.gif

QUOTE(ruci @ 2007 10 17, 08:18)
[color=black]Keletas kalėdinių (gal jau ir matytų  blush2.gif )

kaip tik šituos šiandien ir nužiūrinėjau thumbup.gif

QUOTE(egverb @ 2007 10 17, 08:53)
labas rytas
na stai, galiu ir as parodyti savo darbeli [

be jokios abejonės lauksim galutinio rezultato bigsmile.gif labai mėgstu šitus meškiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 17, 11:06)
banni ir visas norinčias kviečiu kalėdinį sezoną į svečius  4u.gif Aš didelę sidabrinę ar dygiąją eglę puošiu jau gruodžio pradžioje ir traukiu daug daaaaug kalėdinės atributikos mirksiukas.gif

Susitikimas gruodžio mėnesį pas Loretojdą. Kas jungiasi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš.
Kas dar?
g.gif
Atsakyti