Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Labaiiiiiii gražūs visų darbeliai wub.gif .
Nebuvau tik kelias dieneles, o tiksliau vieną vakarą, o jau nauja tema atidaryta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 16:04)
Mano maišiukai jau po fotosesijos lotuliukas.gif Šiek tiek pasilamdę, iš dėžių ištraukti, tikiuosi, labai neišpeiksit ax.gif

Na nieko sau blink.gif , pagalvočiau kad čia iš interneto nuotraukos ištrauktos. Na bet jai pati taip padarei ir nufotkinai tai thumbup.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 16, 17:44)
toms kurioms nepraejus dezuciu manija
nuo ryt maksimose trys dezutes tik 19,90 (irankiu) galit pasiziuret www.maxima.lt
http://www.maxima.lt...inos-nr42/1922/ - nuo dezutes iki dezes biggrin.gif

O ka jus su tom dežutem darot g.gif ? Siulus laikot g.gif ? Ar patogu ?
Atsakyti
Sveikos mamytes auksarankes 4u.gif Noriu paprasyti jusu pagalbos. Siuvineju dabar stai toki paveiksliuka. Neseniai persikrausteme i nauja buta, ir per per ta visa kraustimasi kazkur pameciau sio paveiklso spalvu koda. Gal kas turite, vsur inete ieskojau, radau viena, bet ten skaiciai nurtinti, beveik nieko nesimato. Labai nesinori mesti jo i sali, labai jau man patinka. Padekite, please 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kokiais siuliukais siuvineji DMC ar Dimensions?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 17 spalio 2007 - 07:09
privetikas 4u.gif

peršalau kažkur ir šiaip sveikatos nėra verysad.gif na bet parodysiu kaip mano meškinas auga blush2.gif o jis jau toks rolleyes.gif dar daug darbelio laukia rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 17, 08:18)
privetikas  4u.gif

peršalau kažkur ir šiaip sveikatos nėra  verysad.gif  na bet parodysiu kaip mano meškinas auga  blush2.gif  o jis jau toks  rolleyes.gif  dar daug darbelio laukia  rolleyes.gif

user posted image

Grazeja tavo meskinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 17, 07:21)
Grazeja tavo meskinas  biggrin.gif

na galutinis rezultatas tikiuosi bus irgi nieko tongue.gif
Atsakyti
mažiausia, jau taviškis panašus į meškutį thumbup.gif Tikrai bus gražus biggrin.gif
O čia jo kolega iš rudens miško mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Keletas kalėdinių (gal jau ir matytų blush2.gif ) (spausti ant paveikslėlio): user posted image
Papildyta:
Keletas mažų Kalėdoms (spausti ant paveikslėlio):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nastasja @ 2007 10 16, 23:31)

koks gražus paveikslas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražus, bet jau tokio su stiklu niekaip neįrėminsi mirksiukas.gif

Ruci, daug grožybių yra wub.gif Ir amalą radau thumbup.gif O Tu dar namie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 17, 09:30)
Ruci, daug grožybių yra wub.gif Ir amalą radau  thumbup.gif O Tu dar namie? 4u.gif
Dar namie... Eisiu siuvinėti lotuliukas.gif
Atsakyti