Labaiiiiiii gražūs visų darbeliai .
Nebuvau tik kelias dieneles, o tiksliau vieną vakarą, o jau nauja tema atidaryta.
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 16:04)
Mano maišiukai jau po fotosesijos Šiek tiek pasilamdę, iš dėžių ištraukti, tikiuosi, labai neišpeiksit
Na nieko sau , pagalvočiau kad čia iš interneto nuotraukos ištrauktos. Na bet jai pati taip padarei ir nufotkinai tai
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 16, 17:44)
toms kurioms nepraejus dezuciu manija
nuo ryt maksimose trys dezutes tik 19,90 (irankiu) galit pasiziuret www.maxima.lt
http://www.maxima.lt...inos-nr42/1922/ - nuo dezutes iki dezes
nuo ryt maksimose trys dezutes tik 19,90 (irankiu) galit pasiziuret www.maxima.lt
http://www.maxima.lt...inos-nr42/1922/ - nuo dezutes iki dezes
O ka jus su tom dežutem darot ? Siulus laikot ? Ar patogu ?
Sveikos mamytes auksarankes Noriu paprasyti jusu pagalbos. Siuvineju dabar stai toki paveiksliuka. Neseniai persikrausteme i nauja buta, ir per per ta visa kraustimasi kazkur pameciau sio paveiklso spalvu koda. Gal kas turite, vsur inete ieskojau, radau viena, bet ten skaiciai nurtinti, beveik nieko nesimato. Labai nesinori mesti jo i sali, labai jau man patinka. Padekite, please
Kokiais siuliukais siuvineji DMC ar Dimensions?
privetikas
peršalau kažkur ir šiaip sveikatos nėra na bet parodysiu kaip mano meškinas auga o jis jau toks dar daug darbelio laukia
peršalau kažkur ir šiaip sveikatos nėra na bet parodysiu kaip mano meškinas auga o jis jau toks dar daug darbelio laukia
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 17, 08:18)
privetikas
Grazeja tavo meskinas
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 17, 07:21)
Grazeja tavo meskinas
na galutinis rezultatas tikiuosi bus irgi nieko
mažiausia, jau taviškis panašus į meškutį Tikrai bus gražus
O čia jo kolega iš rudens miško
O čia jo kolega iš rudens miško
Gražus, bet jau tokio su stiklu niekaip neįrėminsi
Ruci, daug grožybių yra Ir amalą radau O Tu dar namie?
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 17, 09:30)
Dar namie... Eisiu siuvinėti