Oi, tikrai, net nepastebėjau. Ruci, tau liko 1 diena . Patarimas- pasiimk siuvinėti į GN, tikrai bus daug laisvo laiko ( mes su Kasiopėja tai siuvinėjom )
Aš tai siūlyčiau išsiuvinėti ant lino, o vėliau tuo linu aptraukti kokius pigius apvalius eglutės žaisliukus. Viršuje liną galima tiesiog kaip maišiuką kaspinėliu surišti, o apačioje irgi galima prikabinti veltinio burbuliukų, karoliukų, kaspinėlių, uogų, saldainių ir pan. Man tai ant eglės gražiau apvalių formų, o ne plokšti papuošalai, bet, aišku, čia jau skonio reikalas
Kokia gera idėja
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 10:43)
O aš tai turiu prisisiuvusi ir išsisiuvinėjusi krūvą kalėdinių maišiukų, kuriuos kabinu ant eglės. Jei kam įdomu, galėsiu parodyti
Aišku, kad įdomu Papildyta:
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 16, 10:43)
Ruci, ar tik neteks siuvinėjimą pakeisti sauskelnėmis . na, duok Dieve ramaus Vaikučio, kad dar liktų laiko siuvinėjimui.
Derinsim sauskelnes su siuvinėjimu ir mažosios auginimu... Naktys ilgos...
QUOTE(Reska @ 2007 10 16, 10:48)
Oi, tikrai, net nepastebėjau. Ruci, tau liko 1 diena . Patarimas- pasiimk siuvinėti į GN, tikrai bus daug laisvo laiko ( mes su Kasiopėja tai siuvinėjom )
Tai aš jau galvoju, ką pasiimti siuvinėti... Pirmąją panešiojau 1 savaite ilgiau... Įtariu, kad ir antrasis vaikiukas bus tik po savaites...
Pumpurėli, labai gražūs seniai besmegeniai Pasistenk išsiuvinėti, jei ne visus, tai nors kelis ar bent vieną Turiu vieną panašų išsiuvinėjusi, jei įdomu, parodysiu O man kas kvepia Kalėdomis - viskas gražu
Pumpurėli, labai gražūs seniai besmegeniai Pasistenk išsiuvinėti, jei ne visus, tai nors kelis ar bent vieną Turiu vieną panašų išsiuvinėjusi, jei įdomu, parodysiu O man kas kvepia Kalėdomis - viskas gražu
Gal tu ir teisi, galiu pamėginti išsiuvinėti bent vieną
O tu jau pradėk rodytis, nes kol kas tik kaitini visų smalsumą, kad parodysi kažką gražaus... Mes laukiam