Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 16, 10:43)
Ruci, ar tik neteks siuvinėjimą pakeisti sauskelnėmis biggrin.gif . na, duok Dieve ramaus Vaikučio, kad dar liktų laiko siuvinėjimui. mirksiukas.gif

Oi, tikrai, net nepastebėjau. Ruci, tau liko 1 diena thumbup.gif . Patarimas- pasiimk siuvinėti į GN, tikrai bus daug laisvo laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( mes su Kasiopėja tai siuvinėjom drinks_cheers.gif )
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 11:43)
O aš tai turiu prisisiuvusi ir išsisiuvinėjusi krūvą kalėdinių maišiukų, kuriuos kabinu ant eglės. Jei kam įdomu, galėsiu parodyti ax.gif

Niugi tikrai labai įdomu bigsmile.gif Norėtųsi pamatyti rolleyes.gif
Atsakyti
Reska,kur buvai imetus pasiulima 50 ecio proga ,gal turi dar ka panasaus ,gal galeciau is keliu pasirinkt jei neturi tada gal gali ano shemute atsiust blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes,
pasakykit jus man, kuria balta DMC spalva siuvineti, jeigu prie spalvu kodu parasyta "vit"? g.gif Blanc, Ecru, ar B su skaiciukais?..
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 10 16, 12:16)
kuria balta DMC spalva siuvineti, jeigu prie spalvu kodu parasyta "vit"?  g.gif  Blanc,

Blanc.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 10:43)
Aš tai siūlyčiau išsiuvinėti ant lino, o vėliau tuo linu aptraukti kokius pigius apvalius eglutės žaisliukus. Viršuje liną galima tiesiog kaip maišiuką kaspinėliu surišti, o apačioje irgi galima prikabinti veltinio burbuliukų, karoliukų, kaspinėlių, uogų, saldainių ir pan. biggrin.gif Man tai ant eglės gražiau apvalių formų, o ne plokšti papuošalai, bet, aišku, čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Kokia gera idėja aciuks.gif clap_1.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 10:43)
O aš tai turiu prisisiuvusi ir išsisiuvinėjusi krūvą kalėdinių maišiukų, kuriuos kabinu ant eglės. Jei kam įdomu, galėsiu parodyti ax.gif
Aišku, kad įdomu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 16, 10:43)
Ruci, ar tik neteks siuvinėjimą pakeisti sauskelnėmis biggrin.gif . na, duok Dieve ramaus Vaikučio, kad dar liktų laiko siuvinėjimui. mirksiukas.gif
Derinsim sauskelnes su siuvinėjimu ir mažosios auginimu... drinks_cheers.gif wub.gif Naktys ilgos... biggrin.gif

QUOTE(Reska @ 2007 10 16, 10:48)
Oi, tikrai, net nepastebėjau. Ruci, tau liko 1 diena  thumbup.gif . Patarimas- pasiimk siuvinėti į GN, tikrai bus daug laisvo laiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ( mes su Kasiopėja tai siuvinėjom  drinks_cheers.gif )
drinks_cheers.gif Tai aš jau galvoju, ką pasiimti siuvinėti... g.gif Pirmąją panešiojau 1 savaite ilgiau... Įtariu, kad ir antrasis vaikiukas bus tik po savaites... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 16, 13:31)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Ruci, Tau daug sveikatos biggrin.gif biggrin.gif

labai norėčiau pamatyti tą krūvą kalėdinių maišiukų ax.gif ax.gif
Atsakyti
Loretoidas - gražią idėją pasiūlei dėl eglutės žaisliukų thumbup.gif Ir būtinai pasirodyk savo grožius bigsmile.gif

Aš turiu tokią fainą schemutę Kalėdoms... Taip norėčiau išsiuvinėt, bet matyt neturėsiu laiko verysad.gif
user posted image

Ruci - sėkmės tau ir mažajai/mažajam didžiausios 4u.gif Siuvinėti dar bus laiko vėliau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 16, 13:28)
Aš turiu tokią fainą schemutę Kalėdoms... Taip norėčiau išsiuvinėt, bet matyt neturėsiu laiko  verysad.gif
Graži. Man ji irgi patinka drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 16, 13:28)
Ruci - sėkmės tau ir mažajai/mažajam didžiausios  4u.gif Siuvinėti dar bus laiko vėliau...  ax.gif
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 16, 13:01)
Ruci, Tau daug sveikatos biggrin.gif  biggrin.gif
Ačiū mergaitės aciuks.gif
Atsakyti
Pumpurėli, labai gražūs seniai besmegeniai wub.gif Pasistenk išsiuvinėti, jei ne visus, tai nors kelis ar bent vieną g.gif Turiu vieną panašų išsiuvinėjusi, jei įdomu, parodysiu biggrin.gif O man kas kvepia Kalėdomis - viskas gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 16, 13:41)
Pumpurėli, labai gražūs seniai besmegeniai wub.gif Pasistenk išsiuvinėti, jei ne visus, tai nors kelis ar bent vieną g.gif Turiu vieną panašų išsiuvinėjusi, jei įdomu, parodysiu biggrin.gif O man kas kvepia Kalėdomis - viskas gražu mirksiukas.gif

Gal tu ir teisi, galiu pamėginti išsiuvinėti bent vieną rolleyes.gif
O tu jau pradėk rodytis, nes kol kas tik kaitini visų smalsumą, kad parodysi kažką gražaus... bigsmile.gif Mes laukiam cool.gif
Atsakyti