Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(mažiausia @ 2007 10 26, 11:54)
Vakar buvau GA, tai ten nieko labai gero nėra, o ir užsakyt tai jie gali rankšluostukų mačiau kataloge, prijuosčių, puodkelių, pirštinių virtuvei, žaislų mačiau - kiškučių, seilinukų. Žaisliukų buvo ir pirkti GA. O kai paklausiau apie pakabukus ar dar kažką panašaus, tai sakė neturi ir užsakyt nėra ko  g.gif  ai dar buvau prašius magnetuko adatėlėm, tai sakė jie užsako, bet kažko neatsiunčia prancūzai jiems sad.gif Tai iš to liūdesio nusipirkau schemutę vaikišką tokią su peliuku ir grįžom namolio  rolleyes.gif

o tai pas juos ten ir iš katalogų dar galima užsisakyt? rolleyes.gif Nežinojau net. blush2.gif o tie visi daikteliai jau gatavi ar tinkami siuvinėjimui?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 26, 10:57)
o tai pas juos ten ir iš katalogų dar galima užsisakyt? rolleyes.gif Nežinojau net. blush2.gif o tie visi daikteliai jau gatavi ar tinkami siuvinėjimui?

galima, jie užsako mirksiukas.gif kadangi buvau su dukriuke, tai ten greit man pravertė psl, nes mažoji visur lindo doh.gif nelabai supratau to klausimo gatavo ar tinkami siuvinėjimui blush2.gif tai pvz žaislas - zuikis su seilinuku, tai galima siuvinėt paveikslėlį, rankšluosčiams - jų ten kelių rušių galima užsakyt tai jau jie tvarkingi, tik siuvinėt juosta palikta.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 26, 11:57)

as jau gyriausi kad Kaune GA man dave visa stora kataloga(padovanojo), nes ten daug perku(sau ir kaimynam lotuliukas.gif ) yra i ka paziuret, bet brangoka ax.gif , bet galima prisigaudzius ideju pacioms pasidaryt daug ka, dauguma schemu yra interne
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 26, 12:29)
galima, jie užsako  mirksiukas.gif kadangi buvau su dukriuke, tai ten greit man pravertė psl, nes mažoji visur lindo  doh.gif nelabai supratau to klausimo gatavo ar tinkami siuvinėjimui  blush2.gif tai pvz žaislas - zuikis su seilinuku, tai galima siuvinėt paveikslėlį, rankšluosčiams - jų ten kelių rušių galima užsakyt tai jau jie tvarkingi, tik siuvinėt juosta palikta.

vat to ir klausiau, ar nusipirkus, ant jų galima siuvinėt ar ne. Reiks ir man kitą kartą ten pas juos užsukus paprašyt katalogo. rolleyes.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 26, 13:02)
as jau gyriausi kad Kaune GA man dave visa stora kataloga(padovanojo), nes ten daug perku(sau ir kaimynam lotuliukas.gif ) yra i ka paziuret, bet brangoka ax.gif , bet galima prisigaudzius ideju pacioms pasidaryt daug ka, dauguma schemu yra interne

pražiopsojau, matyt, kažkaip. blush2.gif
Atsakyti
Vakar pirkau DMC siūlus,tai pardavėja kelių numerių neradusi paklausė gal žinau naujus numeriukus blink.gif Visų pirma,nesupratau klausimo,tad išlemenau "ne", antra, nesusiprotėjau paklaust-kokius naujus numeriukus blush2.gif Ant kai kurių siūlų radau,pvz., 407,o apačioj skliaustuose mažu šriftu (3773) Čia,matyt, senasis numeris.
Kodėl kai kurie numeriai pakeisti naujais ir kur galima pažiūrėt,kokios spalvos pakeistos ? g.gif Gal kas galėtų mane apšviesti bigsmile.gif nes likau giliai pasimetusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 26, 15:26)
Vakar pirkau DMC siūlus,tai pardavėja kelių numerių neradusi paklausė gal žinau naujus numeriukus  blink.gif Visų pirma,nesupratau klausimo,tad išlemenau "ne", antra, nesusiprotėjau paklaust-kokius naujus numeriukus  blush2.gif Ant kai kurių siūlų radau,pvz., 407,o apačioj skliaustuose mažu šriftu (3773) Čia,matyt, senasis numeris.
Kodėl kai kurie numeriai pakeisti naujais ir kur galima pažiūrėt,kokios spalvos pakeistos ?  g.gif Gal kas galėtų mane apšviesti  bigsmile.gif nes likau giliai pasimetusi  unsure.gif

Butent kokiu nerado siuliuku. Siap jie nepasikeite, o yra kad ta pati spalva atitinka du numerius.
http://www.needlepoi...andamar-dmc.htm
va cia pati pasiziurek kokiu neradai ar yra paleteje
Atsakyti
Pabaigiau savo rudeninę puokštę ax.gif Gerai, kad ruduo dar nesibaigė bigsmile.gif
Užtrukau pusantros savaitės, kas mano tempais yra labai nedaug. Dabar planuoju pradėti senį besmegenį - žiemos tematika rolleyes.gif

user posted image

Jau nunešiau įrėminti, įdomu, kaip atrodys kai pasiimsiu ax.gif
Atsakyti
laba,
stai ir as pasirodau, ka tik ireminau ir jau uz 20 min padovanosiu vienai mazai mergaitei 3-ojo gimtadienio proga. issiuvinejau per 2 vakarus (treciadienio ir ketvirtadienio) :g:)
user posted image

paveiksliuko dydis 13x18 cm, remelio dydis 21x30 cm, reminau pati
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 26 spalio 2007 - 16:51
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 26, 17:23)
Butent kokiu nerado siuliuku. Siap jie nepasikeite, o yra kad ta pati spalva atitinka du numerius.
http://www.needlepoi...andamar-dmc.htm
va cia pati pasiziurek kokiu neradai ar yra paleteje

Aišku,ačiū už paaiškinimą 4u.gif Nerado 609. Man to puslapiuko neatidaro unsure.gif

Pumpurėli, subtilus grožis wub.gif

Kol parašiau, egverb, spejo dar vieną grožybę įkelti bigsmile.gif Lyg pieštuku nupiešta thumbup.gif Gražu, patinka man jūsų paveikslai.

Tiesa, dar Saliuky, labai įdomų demonstravo. Neįmanoma spėt visų ir išgirt biggrin.gif Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTIDA: 26 spalio 2007 - 16:56
thumbup.gif thumbup.gif
kokie grazus darbai!!!! ir puokste, ir dovana mergytei
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 26, 17:36)
Pabaigiau savo rudeninę puokštę  ax.gif Gerai, kad ruduo dar nesibaigė  bigsmile.gif
Užtrukau pusantros savaitės, kas mano tempais yra labai nedaug.

Pumpurėli, labai gražu. wub.gif Būtų smalsu pamatyti ir šiek tiek didesnę nuotrauką, kad geriau apžiūrėti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egverb @ 2007 10 26, 17:49)
stai ir as pasirodau, ka tik ireminau ir jau uz 20 min padovanosiu vienai mazai mergaitei 3-ojo gimtadienio proga. issiuvinejau per 2 vakarus (treciadienio ir ketvirtadienio)

egverb, gražu thumbup.gif Tik kaip mažai mergaitei skirtas darbelis, man norėtųsi, kad jis būtų ryškesnis ir spalvotesnis. Bet čia tik mano nuomonė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 10 26, 17:51)
Aišku,ačiū už paaiškinimą  4u.gif Nerado 609. Man to puslapiuko neatidaro  unsure.gif

Pumpurėli, subtilus grožis  wub.gif

Kol parašiau, egverb, spejo dar vieną grožybę įkelti  bigsmile.gif Lyg pieštuku nupiešta  thumbup.gif Gražu, patinka man jūsų paveikslai.

Tiesa, dar Saliuky, labai įdomų demonstravo. Neįmanoma spėt visų ir išgirt  biggrin.gif Visoms po  4u.gif

Na man atidaro g.gif
Va cia dar http://www.cyberstit...p?processForm=0
o tokios spalvos paletej nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonkiukas: 26 spalio 2007 - 17:25