Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

kasiopeja labai gražus darbelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

aš jau į pabaigą einu su savo meškiu, kuris bus dovanų rolleyes.gif
kasiopėja labai šiltas ir mielas darbukas 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ką tarp RR ir ''Angelo'' siuvinėjuuser posted image
Kada nors atrodys taipuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 25 spalio 2007 - 21:24
Sveikos merginos. Tikrai nemažai praneršiau internete, bet niekur neradau šio paveikslo schemos http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Gal padėtumėt atrasti. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 25, 21:20)
Rodausi ką tarp RR  ir ''Angelo'' siuvinėju

o aš tokio dar nemačius bigsmile.gif labai įdomiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 25, 22:20)
Rodausi ką tarp RR  ir ''Angelo'' siuvinėju

saliuky, labai gražu thumbup.gif Aš buvau atradus schemą kažkada, bet paskui pagalvojau, kad nenoriu pailgo paveikslo, tai taip ir neišsisaugojau. Kiek pastebėjau, daug paveikslų pailgų yra, o man labiau kvadratinių norėtųsi. rolleyes.gif
Atsakyti
kasiopėja ir saliuky Jūsų darbeliai labai gražūs ir mieli. wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
keli mano darbeliai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes. O darbeliu darbeliu grazumas thumbup.gif

Saliuky tu ir greita bigsmile.gif
Atsakyti
Saliuky, Januse, Kasiopėja, labai gražūs jūsų darbeliai. bet ir tempai. ohoho
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2007 10 25, 22:47)
user posted image

mano svajonė turėti senovinį apvalų stalą ir ant jo siuvinėtą arba nertą staltiesę wub.gif

Papildyta:
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif bet man pačiai tai jis kažkaip... aišku, savo rankų darbas, todėl mielas, bet iki tobulumo trūksta. Daugiau DMC schemų nesiuvinėsiu arba reiks rinkti pačiai siūlus. Šitam paveiksliukę pagal instrukciją viskas surinkta, tai rankos atspalviai dar nieko, bet žydras fonas tai konkrečiais plėmais be perėjimų. Nepatinka man schmoll.gif Iš viso paveikslo vienintelė ramunė man prie širdies hihihi.gif Kažkaip Anchoro schemose taip nebūna (o gal tik aš nesusidūriau g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 26 spalio 2007 - 09:29
Januse tavo darbelius jau anksiau apžiūrėjau paraše, labai jau cekavna esu blush2.gif

Vakar buvau GA, tai ten nieko labai gero nėra, o ir užsakyt tai jie gali rankšluostukų mačiau kataloge, prijuosčių, puodkelių, pirštinių virtuvei, žaislų mačiau - kiškučių, seilinukų. Žaisliukų buvo ir pirkti GA. O kai paklausiau apie pakabukus ar dar kažką panašaus, tai sakė neturi ir užsakyt nėra ko g.gif ai dar buvau prašius magnetuko adatėlėm, tai sakė jie užsako, bet kažko neatsiunčia prancūzai jiems sad.gif Tai iš to liūdesio nusipirkau schemutę vaikišką tokią su peliuku ir grįžom namolio rolleyes.gif
Atsakyti