kasiopeja labai gražus darbelis
privetikas
aš jau į pabaigą einu su savo meškiu, kuris bus dovanų
kasiopėja labai šiltas ir mielas darbukas
aš jau į pabaigą einu su savo meškiu, kuris bus dovanų
kasiopėja labai šiltas ir mielas darbukas
Sveikos merginos. Tikrai nemažai praneršiau internete, bet niekur neradau šio paveikslo schemos http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Gal padėtumėt atrasti. Būčiau labai dėkinga.
Gal padėtumėt atrasti. Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(saliuky @ 2007 10 25, 21:20)
Rodausi ką tarp RR ir ''Angelo'' siuvinėju
o aš tokio dar nemačius labai įdomiai atrodo
QUOTE(saliuky @ 2007 10 25, 22:20)
Rodausi ką tarp RR ir ''Angelo'' siuvinėju
saliuky, labai gražu Aš buvau atradus schemą kažkada, bet paskui pagalvojau, kad nenoriu pailgo paveikslo, tai taip ir neišsisaugojau. Kiek pastebėjau, daug paveikslų pailgų yra, o man labiau kvadratinių norėtųsi.
kasiopėja ir saliuky Jūsų darbeliai labai gražūs ir mieli.
keli mano darbeliai
Sveikutes. O darbeliu darbeliu grazumas
Saliuky tu ir greita
Saliuky tu ir greita
Saliuky, Januse, Kasiopėja, labai gražūs jūsų darbeliai. bet ir tempai. ohoho
QUOTE(Januse @ 2007 10 25, 22:47)
mano svajonė turėti senovinį apvalų stalą ir ant jo siuvinėtą arba nertą staltiesę
Papildyta:
Ačiū visoms už pagyras bet man pačiai tai jis kažkaip... aišku, savo rankų darbas, todėl mielas, bet iki tobulumo trūksta. Daugiau DMC schemų nesiuvinėsiu arba reiks rinkti pačiai siūlus. Šitam paveiksliukę pagal instrukciją viskas surinkta, tai rankos atspalviai dar nieko, bet žydras fonas tai konkrečiais plėmais be perėjimų. Nepatinka man Iš viso paveikslo vienintelė ramunė man prie širdies Kažkaip Anchoro schemose taip nebūna (o gal tik aš nesusidūriau )
Januse tavo darbelius jau anksiau apžiūrėjau paraše, labai jau cekavna esu
Vakar buvau GA, tai ten nieko labai gero nėra, o ir užsakyt tai jie gali rankšluostukų mačiau kataloge, prijuosčių, puodkelių, pirštinių virtuvei, žaislų mačiau - kiškučių, seilinukų. Žaisliukų buvo ir pirkti GA. O kai paklausiau apie pakabukus ar dar kažką panašaus, tai sakė neturi ir užsakyt nėra ko ai dar buvau prašius magnetuko adatėlėm, tai sakė jie užsako, bet kažko neatsiunčia prancūzai jiems Tai iš to liūdesio nusipirkau schemutę vaikišką tokią su peliuku ir grįžom namolio
Vakar buvau GA, tai ten nieko labai gero nėra, o ir užsakyt tai jie gali rankšluostukų mačiau kataloge, prijuosčių, puodkelių, pirštinių virtuvei, žaislų mačiau - kiškučių, seilinukų. Žaisliukų buvo ir pirkti GA. O kai paklausiau apie pakabukus ar dar kažką panašaus, tai sakė neturi ir užsakyt nėra ko ai dar buvau prašius magnetuko adatėlėm, tai sakė jie užsako, bet kažko neatsiunčia prancūzai jiems Tai iš to liūdesio nusipirkau schemutę vaikišką tokią su peliuku ir grįžom namolio