Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

idedu daug schemuciu (suzipintos), gal ka naudingo kuri rasit mirksiukas.gif
http://www.talpink.lt/files/455242
Papildyta:
Papildyta:
Iš kur siunteisi šią programėlę? Nes man kažkodėl iš tavo nurodytų nuorodų (talpink.lt) neleidžia parsisiųsti g.gif
[/quote]
siunciausi is eMule, bet kur idejau i talpink.lt puslapi, tai leidzia parsisiust, ka tik bandziau mirksiukas.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

darbuojuos toliau ax.gif

Ruci dideliausi sveikinimai sulaukus soske.gif
Atsakyti
keli mano siuvineti darbeliai

http://public.fotki....se/mano-darbai/
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2007 10 24, 12:16)

labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 24, 10:59)
Planuoju parsisiųst iš Amerikės Q-snap ir vieną rinkinuką, tai pradinė kaina yra mažesnė nei Sew and so, bet įdomu, kaip bus su mokesčiais  g.gif Mano suma susidaro 35 USD plius 10 parsiuntimas. Kokia tavo suma buvo ir ar priskaičiavo tau mokesčių?

Bendra suma buvo 72 doleriai (be atsiuntimo), ant voko užrašyta 15 wink.gif. Mokesčių gavosi 0. Su mokesčiais čia kaip kam pasiseka...
Beje, daug kas kai siunčia, rašo mažesnę kainą. Tik jei jau dingsta, tai nieko nebepadarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 24 spalio 2007 - 11:35
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 12:04)
siunciausi is eMule, bet kur idejau i talpink.lt puslapi, tai leidzia parsisiust, ka tik bandziau  mirksiukas.gif

Parsisiunčiau Pattern maker ir daugiau nelabai man ko ir reikia thumbup.gif Palyginau su PCStitch, tai Pattern maker man labiau patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Idun @ 2007 10 24, 12:34)
Bendra suma buvo 72 doleriai (be atsiuntimo), ant voko užrašyta 15 wink.gif. Mokesčių gavosi 0. Su mokesčiais čia kaip kam pasiseka...
Beje, daug kas kai siunčia, rašo mažesnę kainą. Tik jei jau dingsta, tai nieko nebepadarysi smile.gif

Įdomu g.gif O kas sugalvoja, kokią sumą užrašyti ant voko? unsure.gif
Matyt, teks surizikuoti smile.gif Tikiuosi vietoj 35 USD neužrašys man ant voko 135 biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
padidinta

user posted image
Atsakyti
[quote=bugytė,2007 10 23, 16:35]
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu 4u.gif

Laba mirksiukas.gif Nu saunuole thumbup.gif labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 23, 17:53)
bigsmile.gif  labai gražu, ar buvo sunku siuvinėti?

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 23, 17:54)
thumbup.gif Labai gražūs tiek afrikiečiai  rolleyes.gif Turiu ir aš jų schemas, bet kažin ar kada prisikasiu iki jų...  ax.gif

QUOTE(Gozytė @ 2007 10 24, 13:39)
Laba  mirksiukas.gif  Nu saunuole  thumbup.gif  labai labai grazu  wub.gif

Ačiū už gražius žodelius 4u.gif
Paukščiukas, tikrai nesunku buvo lotuliukas.gif na gal tik pirmieji langeliai kol įsivažiavau mirksiukas.gif bet jau po to koks kablys pagavo doh.gif
Jungiuosi prie sveikinimų Ruci clap.gif
Atsiprašau už spaminimą, pati save naubausiu spam.gif
Papildyta:
Gozyte būtų labai smagu kad ir tu savo darbelius parodytum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 24 spalio 2007 - 13:40
QUOTE(sizike @ 2007 10 24, 07:09)
Būtų labai neblogai  blush2.gif nes aš dabar turiu parsitempus popieriaus su William Morris atspaudais, tai būtų labai į temą  ax.gif  ax.gif Kokiam mieste čia tokios bibliotekos yra? bigsmile.gif

As bandysiu siandien nufotografuot.
Gyvenu as uz didziosios balos. biggrin.gif
Atsakyti
turiu klausimeli, gal kas turit schemuciu su flamingais (ir mazesniu ir didesniu). is anksto aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 18:47)
turiu klausimeli, gal kas turit schemuciu su flamingais (ir mazesniu ir didesniu). is anksto aciu wink.gif

Turiu va tokią, atrodo, didoka. Jei tinka, parašyk, kur siųsti smile.gif
user posted image
Atsakyti