idedu daug schemuciu (suzipintos), gal ka naudingo kuri rasit
http://www.talpink.lt/files/455242
Papildyta:
Papildyta:
Iš kur siunteisi šią programėlę? Nes man kažkodėl iš tavo nurodytų nuorodų (talpink.lt) neleidžia parsisiųsti
[/quote]
siunciausi is eMule, bet kur idejau i talpink.lt puslapi, tai leidzia parsisiust, ka tik bandziau
privetikas
darbuojuos toliau
Ruci dideliausi sveikinimai sulaukus
darbuojuos toliau
Ruci dideliausi sveikinimai sulaukus
QUOTE(Januse @ 2007 10 24, 12:16)
labai gražūs darbeliai
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 24, 10:59)
Planuoju parsisiųst iš Amerikės Q-snap ir vieną rinkinuką, tai pradinė kaina yra mažesnė nei Sew and so, bet įdomu, kaip bus su mokesčiais Mano suma susidaro 35 USD plius 10 parsiuntimas. Kokia tavo suma buvo ir ar priskaičiavo tau mokesčių?
Bendra suma buvo 72 doleriai (be atsiuntimo), ant voko užrašyta 15 . Mokesčių gavosi 0. Su mokesčiais čia kaip kam pasiseka...
Beje, daug kas kai siunčia, rašo mažesnę kainą. Tik jei jau dingsta, tai nieko nebepadarysi
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 12:04)
siunciausi is eMule, bet kur idejau i talpink.lt puslapi, tai leidzia parsisiust, ka tik bandziau
Parsisiunčiau Pattern maker ir daugiau nelabai man ko ir reikia Palyginau su PCStitch, tai Pattern maker man labiau patiko
Papildyta:
QUOTE(Idun @ 2007 10 24, 12:34)
Bendra suma buvo 72 doleriai (be atsiuntimo), ant voko užrašyta 15 . Mokesčių gavosi 0. Su mokesčiais čia kaip kam pasiseka...
Beje, daug kas kai siunčia, rašo mažesnę kainą. Tik jei jau dingsta, tai nieko nebepadarysi
Įdomu O kas sugalvoja, kokią sumą užrašyti ant voko?
Matyt, teks surizikuoti Tikiuosi vietoj 35 USD neužrašys man ant voko 135
Papildyta:
padidinta
[quote=bugytė,2007 10 23, 16:35]
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu
Laba Nu saunuole labai labai grazu
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 23, 17:53)
labai gražu, ar buvo sunku siuvinėti?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 23, 17:54)
Labai gražūs tiek afrikiečiai Turiu ir aš jų schemas, bet kažin ar kada prisikasiu iki jų...
QUOTE(Gozytė @ 2007 10 24, 13:39)
Ačiū už gražius žodelius
Paukščiukas, tikrai nesunku buvo na gal tik pirmieji langeliai kol įsivažiavau bet jau po to koks kablys pagavo
Jungiuosi prie sveikinimų Ruci
Atsiprašau už spaminimą, pati save naubausiu
Papildyta:
Gozyte būtų labai smagu kad ir tu savo darbelius parodytum
QUOTE(sizike @ 2007 10 24, 07:09)
Būtų labai neblogai nes aš dabar turiu parsitempus popieriaus su William Morris atspaudais, tai būtų labai į temą Kokiam mieste čia tokios bibliotekos yra?
As bandysiu siandien nufotografuot.
Gyvenu as uz didziosios balos.
turiu klausimeli, gal kas turit schemuciu su flamingais (ir mazesniu ir didesniu). is anksto aciu
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 18:47)
turiu klausimeli, gal kas turit schemuciu su flamingais (ir mazesniu ir didesniu). is anksto aciu
Turiu va tokią, atrodo, didoka. Jei tinka, parašyk, kur siųsti