Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Labas rytas siuvinetojos 4u.gif
pirmiausia prisidedu prie sveikinimu ruci sulaukus dukrytes 4u.gif
QUOTE(Reska @ 2007 10 23, 22:22)
Sugalvojau dar vieną prietarą: jei  nestuke.gif  siuvinėsi- gims mergaitė  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Agnytea, ir tau  mirksiukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

geras prietaras, o as zadu labai daug siuvineti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ydomu suveiks ar ne lotuliukas.gif

o ant kelintos juodos siuvinejate? g.gif as pagalvojau kad 14 bus per stambi, bet dabar galvoju, kad ateina ziena ir ant 16 bus sunku zlibineti tamsiais vakarais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 10 23, 20:25)
Turiu išsiuvinėtą plastikinį padėkliuką, kur zuikiniauskienė teiravosi. Karštas puodelis nekenkia. Nuolat laikau ir naudoju - patikrinta thumbup.gif Aš siuvinėjau du paveikslėlius ir abu sudėjau į padėkliuką. Tiesą sakant sunkiai tilpo, bet užtat gražu iš abiejų pusių blush2.gif Kažkur mano albume yra nuotraukos ax.gif

Ačiū. 4u.gif O plastikinį padėkliuką siunteisi ar pirkai Lietuvoj? Jei Lietuvoj, tai kur pirkai ir kiek kainavo?
O į padėkliuką ant paprastos DMC kanvos siuvinėjai ar ant kokios nors plonesnės medžiagytės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 24 spalio 2007 - 08:26
Apie siuntimąsi iš Amerikės - užsisakiau neseniai lino iš ebay. Siuntė iš Amerikos. Išsiuntė pirmadienį, gavau kitą trečiadienį. Panašiai ir iš Sew and So eina. O kaina tai tikrai skiriasi, man gerokai pigiau gavosi smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 24 spalio 2007 - 08:31
Ruci sveikiname su dukrytes gimimu 4u.gif

labas rytas smile.gif

O tokiu remeliu, kur jus siunciates is uzsienio Lietuvoje yra pirkti?
Atsakyti
yra ir ebay.co.uk puslapis, ten irgi galima pigiai nusipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 09:43)
yra ir ebay.co.uk puslapis, ten irgi galima pigiai nusipirkt  ax.gif

tik ne visi iš ten į Lietuvą siunčia.
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 24, 08:43)
Ruci sveikiname su dukrytes gimimu  4u.gif

labas rytas  smile.gif

O tokiu remeliu, kur jus siunciates is uzsienio Lietuvoje yra pirkti?

na Kaune as GA pardej klausiau del Q-Snap remu, tai sake, kad tokiais neprekiauja. o kaip yra kituose miestuose nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 10 23, 18:42)
Sveikos siuvejeles,

Gal kam patinka William Morris darbai, as turiu knyga is bibliotekos parsinesusi, yra keli darbeliai su  gelytem(aguonos, rugiageles, tulpes) paskui yra kelios serveteles. Tik va beda, neturiu skenerio.

Cia ruriageles pavyzdelis.
My Webpage

Būtų labai neblogai blush2.gif nes aš dabar turiu parsitempus popieriaus su William Morris atspaudais, tai būtų labai į temą ax.gif ax.gif Kokiam mieste čia tokios bibliotekos yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 10 24, 10:09)
Būtų labai neblogai  blush2.gif nes aš dabar turiu parsitempus popieriaus su William Morris atspaudais, tai būtų labai į temą  ax.gif  ax.gif Kokiam mieste čia tokios bibliotekos yra? bigsmile.gif

man rodos, čia ne Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 08:43)
yra ir ebay.co.uk puslapis, ten irgi galima pigiai nusipirkt  ax.gif

Yra. Tiesiog norėjau pailiustruot, kad tikrai iš Amerikos siuntinys nedaug ilgiau eina.

O Qsnap rėmelių Lietuvoj nėr pirkt. GA kur prekiauja, ten ne qsnapai, ten medžiagą prisiūt ar kitaip pritvirtint reik.
Atsakyti
Malonu, kad patiko mano mažmožiai blush2.gif ax.gif

saliuky, vaiko žvilgsnį siuvinėjau ant 14 Aidos juodos. Tik tokia buvo GA. Stamboka, bet niekur kitur smulkesnės juodos neradau schmoll.gif Siuvinėti nebuvo labai sudėtinga, kai priprato akys. Aš siuvinėjau 2 siūliukais, man taip geriau užtvirtinti galus, nors galima ir trimis.

Zuikiniauskiene, pirkau iš vienos siuvinėtojos kur siuvinėjimo puslapyje pardavinėjo. Ji atrodo ne Lietuvoje buvo pirkusi. Aš pirkau vieną pabandymui, bet galvoju reiktų viso komplekto lotuliukas.gif Į vidų siuvinėjau ant plonos evenwave su blizgučiais. Manau reiktų kuo plonesnės, nes kai aš dėjau du sluoksnius tai storoka. Vos užsispaudė apačios dangtelis doh.gif Dar galiu perspėti, kad nusipirkus be medžiagos to apatinio dangtelio nereikėtų užspausti, o tai labai labai sunku paskui jį išimti. Nu mirtinai susipaudžia blink.gif (čia, kai tuščia viduje... dabar kai mano medžiagos sudėtos, tai galima ir atidaryti)
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2007 10 24, 09:31)
Apie siuntimąsi iš Amerikės - užsisakiau neseniai lino iš ebay. Siuntė iš Amerikos. Išsiuntė pirmadienį, gavau kitą trečiadienį. Panašiai ir iš Sew and So eina. O kaina tai tikrai skiriasi, man gerokai pigiau gavosi smile.gif.

Planuoju parsisiųst iš Amerikės Q-snap ir vieną rinkinuką, tai pradinė kaina yra mažesnė nei Sew and so, bet įdomu, kaip bus su mokesčiais g.gif Mano suma susidaro 35 USD plius 10 parsiuntimas. Kokia tavo suma buvo ir ar priskaičiavo tau mokesčių?
Beje, iš Anglijos man čia ką tik 2 savaites siuntinukas ėjo doh.gif Bet čia turbūt mūsų paštas "pasistengė"...
Ir dar beje - iš GA esu nusipirkusi rėmą, tai man jis nelabai patinka schmoll.gif Pagrindinė problema ta, kad vertikaliai tai medžiagą ištempia, bet už tai horizontaliai - ne. Ir tai labai nesmagu. Be to, jis sunkus ir gremėzdiškas.
Papildyta:
QUOTE(egverb @ 2007 10 24, 08:14)
labas
as turiu legalia dmc programa, taciau man ji nieko nekainavo parsisiunciau is interneto  ax.gif

Iš kur siunteisi šią programėlę? Nes man kažkodėl iš tavo nurodytų nuorodų (talpink.lt) neleidžia parsisiųsti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 24 spalio 2007 - 10:56