Ruci ir mergytei daug sveikatytės ir augti didelėms
kas čia dabar, pas visas siuvinėtojas gimsta mergaitės
Ruci didziausi linkejimai ir sveikinimai sulaukus mazyles sekmes jums abiems, sveikatele ir laimes
beje, kas norit chemuciu, dalis mano sukauptu yra stai cia : www.talpink.lt/files/272363 ten dar reikes paspaust kad parsisiusti ir issisaugoti svao kompe, foto yra zip formate.
Štai kokie mano pasiruošimai šventėms Siuvinėta ant plastikinės kanvos. Nieko meniško, kai įversiu raikštelius ir pakabinsiu ant eglutės įdėsiu dailesnę foto :blush dar turėčiau kelis įkompaniją pasiuvinėti
Turiu išsiuvinėtą plastikinį padėkliuką, kur zuikiniauskienė teiravosi. Karštas puodelis nekenkia. Nuolat laikau ir naudoju - patikrinta Aš siuvinėjau du paveikslėlius ir abu sudėjau į padėkliuką. Tiesą sakant sunkiai tilpo, bet užtat gražu iš abiejų pusių Kažkur mano albume yra nuotraukos
Turiu išsiuvinėtą plastikinį padėkliuką, kur zuikiniauskienė teiravosi. Karštas puodelis nekenkia. Nuolat laikau ir naudoju - patikrinta Aš siuvinėjau du paveikslėlius ir abu sudėjau į padėkliuką. Tiesą sakant sunkiai tilpo, bet užtat gražu iš abiejų pusių Kažkur mano albume yra nuotraukos
QUOTE(astute_k @ 2007 10 23, 17:25)
Štai kokie mano pasiruošimai šventėms Siuvinėta ant plastikinės kanvos. Nieko meniško, kai įversiu raikštelius ir pakabinsiu ant eglutės įdėsiu dailesnę foto :blush dar turėčiau kelis įkompaniją pasiuvinėti
Oi kokie dailus Astute.
QUOTE(elivod @ 2007 10 23, 19:45)
Sveikos merginos, norejau paklaust kiek kituose miestuose kainuoja DMC medziagyte aida 14 balta, juoda raudona ir linine pirkau kretingoj, uz 1m-33lt? senaiu gaudavau tik lietuviskos kanvos kuri kainavo tik 14lt-1m, bet ner ko lygint su dmc, tokia standi faina, isivaizduoju kad ant jos daug smagiau siuvinet tai ir nepagailejau
Jei gerai pamenu, Vilniuje "Gerose akyse" 1 m. baltos Aida 14 medžiagos kainuoja apie 50 Lt (49 ar pan.). Aš kai pirmą kartą išgirdau kainą tai irgi nustebau Bet, tiesa, ant jos siuvinėti labai malonu
Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2007 10 23, 20:25)
Na bet tu ir prisiuvinėjusi
Žinoma, kai kas nuolat sėdi internete , o kai kas tuo tarpu siuvinėja
ruci didžiausi sveikiniai sulaukus dukrytės
egverb dėkuj už nuorodas.
Dėl to psl. kūrimo tai man atrodo, kad ir taip gerai, kuri nori kažkokios schemutės paprašo ir gauna, o kurt kažkokį specialų manau neverta.
egverb dėkuj už nuorodas.
Dėl to psl. kūrimo tai man atrodo, kad ir taip gerai, kuri nori kažkokios schemutės paprašo ir gauna, o kurt kažkokį specialų manau neverta.
Ruci, ir aš prisidedu prie visų sveikinimų. nebėr ko ir pridurt, aukit sveikos ir svarbiausia ramios.
Ruci, sveikinimai susilaukus dukrytės
Sugalvojau dar vieną prietarą: jei siuvinėsi- gims mergaitė Agnytea, ir tau
Sugalvojau dar vieną prietarą: jei siuvinėsi- gims mergaitė Agnytea, ir tau
QUOTE(astute_k @ 2007 10 23, 20:25)
Gražūs lb
Ruci ir aš prisidedu prie sveikinimų