Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 16:39)
labai grazus paveiksliukas  thumbup.gif  clap_1.gif

Ačiū labai 4u.gif
Niekad nemaniau kad man gali patikti siuvinėjimas, bet pabandžiau ir užkabino essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 23, 13:28)
O kodėl jūs braižotės ar daigstot medžiagą? Ar paskui siuvinėjat kvadratėliais? Mačiau susibraižot net ir mažus darbelius  g.gif Kokia prasmė taip daryti? Ar tai taip jau palengvina darbą?  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi niekada nesipaišau jokių linijų. Anksčiau susidaigstydavau ribas, bet paskui supratau, kad man to visai nereikia. Svarbiausia padaryt pirmą kryžiuką, o po to nuo jo ir skaičiuoji viską rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 23, 14:48)
bet norint parsisiusti, reikia tureti kreditine kortele kiek supranu  blush2.gif  g.gif  o Lt nera tokiu?  blush2.gif

Tikrąja to žodžio prasme kreditinių kortelių (kai kortelėje likutis niekad nebūna teigiamas, o atsiskaičius parduotuvėje kreditas dengiamas iš kitos sąskaitos) Lietuvoje yra vos keletas (atrodo, girdėjau, kad kažkuris bankas turi). Bet to nebūtina, reikia turėti Visa arba EC/MC ir nebūtinai su kredito limitu (pardavėjui tai tas pats), nes kai vyksta atsiskaitymas, jis daro autorizaciją, t.y. patikrina likutį ir jam esant pakankamam rezervuoja reikalingą lėšų sumą (tas pats kaip atsiskaitytum tikroj parduotuvėj). Aš visada mokėjimams internete naudoju EC/MC ir kol kas jokių bėdų neturėjau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 09:56)
as manau, kad geriausia susikurt kiekvienai po savo puslapiuka, ten sudet schemuciu paveiklsiukus ir jei kuriai nors is musu reiks kazkokio paveiksliuko  <...>

Pasikartosiu galbūt, bet... ar tikrai kiekvienai iš mūsų reikia gauti visas schemas pasaulyje? rolleyes.gif Juk ir taip kiekviena turim savo kompuose tiek, kad per visą gyvenimą neišsiuvinėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 10 23, 16:35)
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu  4u.gif
Tik nespėjau išskalbt ir išlygint  blush2.gif
Kad vyrukas nebūtų vieniškas, jau ėmiausi merginos jam į poras  smile.gif

bigsmile.gif labai gražu, ar buvo sunku siuvinėti?
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 10 23, 16:35)
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu  4u.gif
Tik nespėjau išskalbt ir išlygint  blush2.gif

thumbup.gif Labai gražūs tiek afrikiečiai rolleyes.gif Turiu ir aš jų schemas, bet kažin ar kada prisikasiu iki jų... ax.gif
Atsakyti
Sveikos siuvejeles,

Gal kam patinka William Morris darbai, as turiu knyga is bibliotekos parsinesusi, yra keli darbeliai su gelytem(aguonos, rugiageles, tulpes) paskui yra kelios serveteles. Tik va beda, neturiu skenerio.

Cia ruriageles pavyzdelis.
My Webpage
Atsakyti
nu man draugė nupirko tokį rėmą VCUPe GA iš DMC už 35Lt, buvo ir didesnių ir mažesnių bigsmile.gif pamėginsiu rytoj įkelt nufotkintą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 23 spalio 2007 - 18:24
Sveikiname ruci, pagimdžiusią gražuolę 3.9 kg 54 cm mergaitę flirt.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 23, 18:24)
Sveikiname ruci, pagimdžiusią gražuolę 3.9 kg 54 cm mergaitę flirt.gif

user posted image

sveikiname!!!! kad didele ta jos grazuole smile.gif o mamyte - saunuole!!!
Atsakyti
Ruci tau ir tavo dukrytei hi.gif oro_buckis.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 14:41)
dabar as nusipirkau 35x35 cm dydzio rema (siuvinet didesniems paveikslams), dar zadu nusipirkt mazesni, kad butu galima siuvinet mazesnius paveiksliukus (dydis iki 15x20 cm, mazdaug)
http://www.sewandso....k/ran549-0.html

Man turbūt toks pats kaip tavo tiktų. Dar gal 23cm x 23cm norėčiau. rolleyes.gif O kokį tu mažesnį žadi imt?

QUOTE(toli @ 2007 10 23, 14:45)
Zuikieniauskiene, jie (coasters) labiausiai kavos/arbatos puodeliams, kad stalo pavirsiu apsaugotu. O del remo dydzio, tai priklauso, kokius tu paveikslus daugiausiai siuvineji. Jau rasiau, kad galima nusipirkti prailginima remui ir pasididinti ji.

toli, o karštas puodelis nekenkia tokio padėkliuko paviršiui?
Paveiksliukus dažniausiai didesnius siuvinėju, nors reikia ir mažesnių. ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai Ruci 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet ji ir spartuolė bigsmile.gif Man regis, dar šiandien buvo jos post'as forume.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklaust kiek kituose miestuose kainuoja DMC medziagyte aida 14 balta, juoda raudona ir linine pirkau kretingoj, uz 1m-33lt? senaiu gaudavau tik lietuviskos kanvos kuri kainavo tik 14lt-1m, bet ner ko lygint su dmc, tokia standi faina, isivaizduoju kad ant jos daug smagiau siuvinet tai ir nepagailejau smile.gif
Atsakyti