QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 23, 13:28)
O kodėl jūs braižotės ar daigstot medžiagą? Ar paskui siuvinėjat kvadratėliais? Mačiau susibraižot net ir mažus darbelius
Kokia prasmė taip daryti? Ar tai taip jau palengvina darbą?
Aš irgi niekada nesipaišau jokių linijų. Anksčiau susidaigstydavau ribas, bet paskui supratau, kad man to visai nereikia. Svarbiausia padaryt pirmą kryžiuką, o po to nuo jo ir skaičiuoji viską
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 23, 14:48)
bet norint parsisiusti, reikia tureti kreditine kortele kiek supranu
o Lt nera tokiu?
Tikrąja to žodžio prasme kreditinių kortelių (kai kortelėje likutis niekad nebūna teigiamas, o atsiskaičius parduotuvėje kreditas dengiamas iš kitos sąskaitos) Lietuvoje yra vos keletas (atrodo, girdėjau, kad kažkuris bankas turi). Bet to nebūtina, reikia turėti Visa arba EC/MC ir nebūtinai su kredito limitu (pardavėjui tai tas pats), nes kai vyksta atsiskaitymas, jis daro autorizaciją, t.y. patikrina likutį ir jam esant pakankamam rezervuoja reikalingą lėšų sumą (tas pats kaip atsiskaitytum tikroj parduotuvėj). Aš visada mokėjimams internete naudoju EC/MC ir kol kas jokių bėdų neturėjau
Papildyta:
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 09:56)
as manau, kad geriausia susikurt kiekvienai po savo puslapiuka, ten sudet schemuciu paveiklsiukus ir jei kuriai nors is musu reiks kazkokio paveiksliuko <...>
Pasikartosiu galbūt, bet... ar tikrai kiekvienai iš mūsų reikia gauti visas schemas pasaulyje?
Juk ir taip kiekviena turim savo kompuose tiek, kad per visą gyvenimą neišsiuvinėsim