Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(toli @ 2007 10 23, 13:45)
Zuikieniauskiene, jie (coasters) labiausiai kavos/arbatos puodeliams, kad stalo pavirsiu apsaugotu. O del remo dydzio, tai priklauso, kokius tu paveikslus daugiausiai siuvineji. Jau rasiau, kad galima nusipirkti prailginima remui ir pasididinti ji. Ir manau, kad is statu tikrai labiau apsimoka siustis. Iseina beveik dvigubai pigiau ar bent trecdaliu.  4u.gif

dabar pasiziurejau vienam amerikos puslapyje, kur galima uzsisakyt tuos remus ir ju prailginimus, tai vien siuntimas kainuoja 32.50$, o is SEWANDSO puslapio siuntimas kainavo man 3.50 svaru. o dar kai muitas paskaiciuos, tai isvis gausis... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 23, 13:48)
bet norint parsisiusti, reikia tureti kreditine kortele kiek supranu  blush2.gif  g.gif  o Lt nera tokiu?  blush2.gif

taip reikia turet kreditine kortele, bet juk gali prie kazko prisijungt ir tau gali rema nupirkt kuri nors is musu, kuri perka is tokiu internetiniu parduotuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 15:54)
taip reikia turet kreditine kortele, bet juk gali prie kazko prisijungt ir tau gali rema nupirkt kuri nors is musu, kuri perka is tokiu internetiniu parduotuviu smile.gif

na jei kuri sutiktu... blush2.gif
o siaip tai dar bandysiu sesers paprasyti kad pasidairytu uzsienyje tokiu remu, gal jinai man nupirks jei pas ja bus normaliomis kainomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 23, 14:00)
na jei kuri sutiktu...  blush2.gif
o siaip tai dar bandysiu sesers paprasyti kad pasidairytu uzsienyje tokiu remu, gal jinai man nupirks jei pas ja bus normaliomis kainomis  blush2.gif

o kur tavo sesuo gyvena? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 16:01)
o kur tavo sesuo gyvena?  biggrin.gif

siaip airijoje, bet buna ir anglijoje, tai sakau ten pasidairytu gal... blush2.gif
Atsakyti

[/quote]

Aš mielai prisijungčiau prie ko nors, nes jau labai seniai noriu to rėmo wub.gif
Atsakyti
Siuvinėjimo forume laiks nuo laiko merginos kooperuojasi internetiniams pirkiniams,tame tarpe ir iš sewandso parduotuvės. Labai neseniai panevėžietės užsakymą darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 23 spalio 2007 - 14:49
QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 23, 09:54)
kas galėtų man paaiškinti kaip naudotis su tuo asilu. nukopinu tą au edk2 ir dedu į paiešką, spaudžiu startą ir man išmeta internetinį puslapį figator ar panašiai, ką toliau daryti. jei kas galit parašykit į až. būsiu dėkinga.

Pabandysiu paaiškint: nukopini visą nuorodą ed2k....../ (pvz. - ed2k://|file|Punto.de.cruz..Dmc.zip|553008940|B38B4D286C64818D9EC6A02057B95248|/ ), dedi į paiešką, spaudi startas, ir paieškos rezultatuose turi atsirasti failo pavadinimas, tarkim Punto de cruz DMC.rar, tada ant jo paklikini 2 kartus, ir turėtų pradėti siųsti. Aišku siuntimas gali užtrukti savaitę ir daugiau, nes siuvinėjimo archyvų šaltinių nėra daug. Bet paprastai vistiek anksčiau ar vėliau ateina.

QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 09:56)
as manau, kad geriausia susikurt kiekvienai po savo puslapiuka, ten sudet schemuciu paveiklsiukus ir jei kuriai nors is musu reiks kazkokio paveiksliuko schemos, tai paprasys ir tada nusiust jai i mail'a. tai butu geriausias budas dalintis schemomis  ax.gif
na bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

aš pritariu drinks_cheers.gif .

QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 13:03)
esu labai patenkinta, kad nusipirkau siuvinejimo rema Q-Snap, man labai patogu su juo siuvineti, gerai isitempia medziaga ir kryziukai gaunasi vienodi ir grazus, vat  assa.gif  hihihi.gif

Aš irgi kaupiuosi šitam pirkiniui, ot manija, bet visgi kažkokio rėmo reikia, o apvalūs man nepatinka.

O beje, gal žinot, Visa Virtuon pirkimui iš Sewandso tinka? Turėtų gal tikti, nes kitoms internet. parduotuvėms tiko g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 23 spalio 2007 - 15:19
atsitiktinai uztikau nebloga puslapiuka
http://show.7ya.ru/p...brid=23988&ob=0
Atsakyti
Mano durnas darbinis kompas dar ir necituoja, gerai, kad iseinu i nauja darba. biggrin.gif
Pvz: siunciausi is 123stitch rema. Iseina 11 x 11 coliu remas $11.85 plius pristatymas priklauso nuo uzsakymo sumos. Siuo atveju-$6. Is viso-$17.85 arba apie 43 litukai. Is SewandSo toks pats remas su pristatymu i LT-apie 21 euras arba apie 73 litukai.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 23, 15:48)
Siuvinėjimo forume laiks nuo laiko merginos kooperuojasi internetiniams pirkiniams,tame tarpe ir iš sewandso parduotuvės. Labai neseniai panevėžietės užsakymą darė.

Dėl siuntimosi išlaidų tai neapsimoka kooperuotis, nes kuo didesnis svoris, tuo daugiau moki:)
Tai jei viena pirks rėmą, o kitą siūlų, tai, kuri pirks siūlų, labai neapsimokės kooperuotis:)
Atsakyti
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu 4u.gif
Tik nespėjau išskalbt ir išlygint blush2.gif
user posted image
Kad vyrukas nebūtų vieniškas, jau ėmiausi merginos jam į poras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 10 23, 15:35)
Norėčiau prisijungti prie jūsų su savo pirmuoju darbeliu  4u.gif
Tik nespėjau išskalbt ir išlygint  blush2.gif
user posted image
Kad vyrukas nebūtų vieniškas, jau ėmiausi merginos jam į poras  smile.gif

labai grazus paveiksliukas thumbup.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(toli @ 2007 10 23, 15:23)
Mano durnas darbinis kompas dar ir necituoja, gerai, kad iseinu i nauja darba.  biggrin.gif
Pvz: siunciausi is 123stitch rema. Iseina 11 x 11 coliu remas  $11.85 plius pristatymas priklauso nuo uzsakymo sumos. Siuo atveju-$6. Is viso-$17.85 arba apie 43 litukai. Is SewandSo toks pats remas su pristatymu i LT-apie 21 euras arba apie 73 litukai.

na nezinau, man tai kazko labai nepatikima siustis is amerikos, nes ilgai uztrunka siuntimas ir siuntinys praeina dar per muitine, kur atidaro siuntinius ir patikrina kas viduje yra ir dar prie viso to gali ir muito mokesti uzdet g.gif
Atsakyti