Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 15, 21:52)
Tikiuosi niekas stipriai nesmerks, planuoju parduoti  blush2.gif

nėr čia už ką smerkti. Čia jau pagal užsakymą siuvinėjai, ar tik šiaip ieškosi, kas pirktų?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 15, 21:46)
Labai mielas wub.gif

ačiū
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 15, 21:57)
nėr čia už ką smerkti. Čia jau pagal užsakymą siuvinėjai, ar tik šiaip ieškosi, kas pirktų?

Vaikui metukai suėjo, tai reik kažkaip prasimanyt pinigėlių blush2.gif . Ieškosiu pirkėjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 15, 21:59)

Vaikui metukai suėjo, tai reik kažkaip prasimanyt pinigėlių blush2.gif . Ieškosiu pirkėjų ax.gif

aišku. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Paukščiuk, superinis peliukas su aguona wub.gif Linkiu greičiau peliukui pakliūti į naujus namučius 4u.gif Pati nesiuvinėčiau, tikrai nusipirkčiau (nors devynis gyvus turiu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 15, 22:36)
Paukščiuk, superinis peliukas su aguona wub.gif Linkiu greičiau peliukui pakliūti į naujus namučius 4u.gif Pati nesiuvinėčiau, tikrai nusipirkčiau (nors devynis gyvus turiu) mirksiukas.gif

blink.gif nieko sau ir kur tu viską taip sutalpini? Ačiū už gražų įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
privetikas 4u.gif

o aš toliau sau meškiną savo siuvinėju, laukiu galutinio rezultato rolleyes.gif o kad daugiau laiko turėčiau doh.gif Bet va daviau sau žodį per šią savaitėlę pabaigt blush2.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 15, 18:23)
Sveikutės naujoje temelėje 4u.gif Kaip tik į temą apie pusinius kryželius - čia kiek per savaitę išsiuvinėjau (kalėdinio  clap.gif  clap.gif ) "Playing on the Swing" iš DMC kolekcijos ax.gif  Ir liko kaip tik pusiniai kryželiai ir Back Stich'as. Mano shemoje aiškiai parodyta, kad pusinis kryžiukas toks - / biggrin.gif

oi kaip padvelkė Kalėdom... nuotraukos tai labai meniškos wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 15, 20:21)
Mano peliukas ax.gif

oi koks fainulka meilutis peliukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
na, bet jūsų ir tempai, atrodo vakar vakare prieš miegą (kad sapnai ramesni būtų) peržiūrėjau viską, o čia per naktį tiek naujų grožių bigsmile.gif
Paukščiuk, sėkmės ieškant peliukui naujų šeimininkų.
Loretoidai, po tavo paveikslėlio taip ir norisi pradėt ruoštis kalėdoms. blush2.gif
Atsakyti
O aš dar net nepradėjau ruoštis Kalėdoms blush2.gif Nors planuoju dovanytėms siuvinėt paveiksliukų, kojnyčių kalėdinių... ax.gif Niu, bet manau jau greit reikaliukai pajudės kalėdų linkme, kai tik užbaigsiu pradėtąjį metriką rolleyes.gif
Atsakyti
labas
as irgi jau ieskausi kalediniu schemuciu bigsmile.gif jau si bei ta radau, kas man atrodo grazu ir miela padovanot kaledu proga ax.gif
iki ketvirtadienio tureciau uzbaigt stai toki paveiksliuka
user posted image
penktadieni butinai idesiu jau ireminta paveiksliuka i foruma blush2.gif
paskutiniu metu, tai man uzejo siuvinejimo manija lotuliukas.gif jei tik tureciau labai daug laisvo laiko, tai siuvineciau ir siuvineciau hihihi.gif bent tiek gerai, kad mano vyras nepriestarauja, jog siuvineju, nes jam labai grazus mano siuvinejami paveiksliuka, nors iki siol visus issiuvinetus padovanojau. kai baigsiu siuvinet meskiuka, tai pradesiu siuvinet vyrui paveiksla
user posted image
siaip jau esu pradejusi si paveiksla, taciau teko padet i sali ir issiuvinet meskiuka, nes si penktadieni bus drauges dukrytei 6 men, tai ta proga ir siuvineju si miela meskiuka blush2.gif
Atsakyti
Aš tai vakar vėl pasiėmiau į rankas siuvinėjimą - kažkaip vėl užsimaniau... Ruošiuos Kalėdoms user posted image, galvoju, išsiuvinėti mažų Senelių šalčių ant grubaus lino ir iš jo padaryti pakabinamus žaisliukus ant eglės... Panašiai kaip siuvinėti ant plastikinės kanvos, tik darbo bus daugiau, nes reikės apsiuvinėti... Bet nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
Ruci, ar tik neteks siuvinėjimą pakeisti sauskelnėmis biggrin.gif . na, duok Dieve ramaus Vaikučio, kad dar liktų laiko siuvinėjimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 16, 10:30)
Aš tai vakar vėl pasiėmiau į rankas siuvinėjimą - kažkaip vėl užsimaniau... Ruošiuos Kalėdoms user posted image, galvoju, išsiuvinėti mažų Senelių šalčių ant grubaus lino ir iš jo padaryti pakabinamus žaisliukus ant eglės... Panašiai kaip siuvinėti ant plastikinės kanvos, tik darbo bus daugiau, nes reikės apsiuvinėti... Bet nieko irnesakyk.gif

Aš tai siūlyčiau išsiuvinėti ant lino, o vėliau tuo linu aptraukti kokius pigius apvalius eglutės žaisliukus. Viršuje liną galima tiesiog kaip maišiuką kaspinėliu surišti, o apačioje irgi galima prikabinti veltinio burbuliukų, karoliukų, kaspinėlių, uogų, saldainių ir pan. biggrin.gif Man tai ant eglės gražiau apvalių formų, o ne plokšti papuošalai, bet, aišku, čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
O aš tai turiu prisisiuvusi ir išsisiuvinėjusi krūvą kalėdinių maišiukų, kuriuos kabinu ant eglės. Jei kam įdomu, galėsiu parodyti ax.gif
Atsakyti