as tai nepaisau langeliu ant medzigytes, nes paskui dar ims ir neissplaus. sestadieni buvau GA pardej, tai pardaveja (jauna ir labai faina, nes pataria del siuvinejimo medziagos ir pan) patare, susistriguot medziagyte langeliais ir nebus jokio vargo baigus siuvinet, tiesiog reiks istraukt sustriguotus siuliukus
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 14:13)
as tai nepaisau langeliu ant medzigytes, nes paskui dar ims ir neissplaus. sestadieni buvau GA pardej, tai pardaveja (jauna ir labai faina, nes pataria del siuvinejimo medziagos ir pan) patare, susistriguot medziagyte langeliais ir nebus jokio vargo baigus siuvinet, tiesiog reiks istraukt sustriguotus siuliukus
tai as sitaip ant juodos medziagos darysiu
o as braizausi, ne taip kaip daugelis su tuo melynu isplaunamu...as braizausi su savaime isnykstanciu (per kelias dienas kazkur) tai braizausi po nedideli ploteli (pvz lapa schemos), tik pradzioj pagrindines linijas kol atsiskaiciuoji kad atsikirpti reikiamo dydzio gabala medziagos
dar su juo problemu neturejau (pfu pfu pfu)
O kodėl jūs braižotės ar daigstot medžiagą? Ar paskui siuvinėjat kvadratėliais? Mačiau susibraižot net ir mažus darbelius Kokia prasmė taip daryti? Ar tai taip jau palengvina darbą?
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 23, 14:28)
O kodėl jūs braižotės ar daigstot medžiagą? Ar paskui siuvinėjat kvadratėliais? Mačiau susibraižot net ir mažus darbelius Kokia prasmė taip daryti? Ar tai taip jau palengvina darbą?
na mazu darbeliu tai as nebraizau - nematau prasmes, bet jei jie didesni tada braizau, taip lengviau atsiskaiciuoti ypac patogu siuvinejant spalvom
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 23, 13:30)
na mazu darbeliu tai as nebraizau - nematau prasmes, bet jei jie didesni tada braizau, taip lengviau atsiskaiciuoti ypac patogu siuvinejant spalvom
Aš tai visai nesibraižau, o tiesiog iš eilės siuvinėju. Aš tik su siūlu pasižymiu visą paveikslo rėmą, kad neišeičiau už ribų...
Beje norėjau paklausti kaip jums geriau siuvinėti ar kai schema spalvota, ar kai juodai balta. Aš juodai baltų schemų labai nemėgstu, nes jos su simboliais būna ir labai dažnai susimaišau. O internete daugiausia spalvotos schemos, bet neturiu kur jų spalvotai atsispausdinti, todėl pagrinde siuvinėju iš spalvotų siuvinėjimo žurnalų. Bet jų kažkoks deficitas dabar.
QUOTE(cacukas @ 2007 10 23, 15:02)
Aš tai visai nesibraižau, o tiesiog iš eilės siuvinėju. Aš tik su siūlu pasižymiu visą paveikslo rėmą, kad neišeičiau už ribų...
Beje norėjau paklausti kaip jums geriau siuvinėti ar kai schema spalvota, ar kai juodai balta. Aš juodai baltų schemų labai nemėgstu, nes jos su simboliais būna ir labai dažnai susimaišau. O internete daugiausia spalvotos schemos, bet neturiu kur jų spalvotai atsispausdinti, todėl pagrinde siuvinėju iš spalvotų siuvinėjimo žurnalų. Bet jų kažkoks deficitas dabar.
man siaip lengviau is spalvotu schemu (jei jos aiskios) bet nieko pries ir juodai baltas - paskutines tokios butent ir yra
nes spalvotas man irgi jau reikia kazkur eiti atsispausdinti, nes namie nespalvotas printeris
kai gerai issinagrineji schema, "isijauti" siuvinejant, tai ir nebesipainioja
QUOTE(toli @ 2007 10 23, 00:11)
Nemanau, juos specialiai daro po karstais puodais kisti. as tai kazkada buvau tokius issimylejusi, bet paskui pagalvojau, jei kita puse kas apverstu, o ji permatoma, mirstis man alyvose, bo mano antros puses- aleliuja.
o tai kam tokie padėkliukai tada reikalingi? Šiaip ant stalo padėt? Gal ir užsisakyčiau, bet nežinau, kam jie tinka.
šie man irgi labai gražūs
o kitoj pusėj gi gali nesiuvinėtos medžiagėlės įdėt ir nesimatys blogos pusės.
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 13:03)
esu labai patenkinta, kad nusipirkau siuvinejimo rema Q-Snap, man labai patogu su juo siuvineti, gerai isitempia medziaga ir kryziukai gaunasi vienodi ir grazus, vat
Ar stipriai laiko medžiagėlę tie rėmai? Neatsipalaiduoja? Aš jau susigundžiau irgi juo.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 23, 13:22)
Ar stipriai laiko medžiagėlę tie rėmai? Neatsipalaiduoja? Aš jau susigundžiau irgi juo.
medziaga laiko stirpiai ir visai neatsipalaiduoja. paprasysiu vyro, kad nufotografuotu, kaip siuvineju su tuo remu
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 14:27)
medziaga laiko stirpiai ir visai neatsipalaiduoja. paprasysiu vyro, kad nufotografuotu, kaip siuvineju su tuo remu
viskas, reikia ir man tokio Tik kaip dėl dydžio apsispręst?
dabar as nusipirkau 35x35 cm dydzio rema (siuvinet didesniems paveikslams), dar zadu nusipirkt mazesni, kad butu galima siuvinet mazesnius paveiksliukus (dydis iki 15x20 cm, mazdaug)
http://www.sewandso....k/ran549-0.html
Zuikieniauskiene, jie (coasters) labiausiai kavos/arbatos puodeliams, kad stalo pavirsiu apsaugotu. O del remo dydzio, tai priklauso, kokius tu paveikslus daugiausiai siuvineji. Jau rasiau, kad galima nusipirkti prailginima remui ir pasididinti ji. Ir manau, kad is statu tikrai labiau apsimoka siustis. Iseina beveik dvigubai pigiau ar bent trecdaliu.
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 15:41)
dabar as nusipirkau 35x35 cm dydzio rema (siuvinet didesniems paveikslams), dar zadu nusipirkt mazesni, kad butu galima siuvinet mazesnius paveiksliukus (dydis iki 15x20 cm, mazdaug)
bet norint parsisiusti, reikia tureti kreditine kortele kiek supranu o Lt nera tokiu?