Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

as tai nepaisau langeliu ant medzigytes, nes paskui dar ims ir neissplaus. sestadieni buvau GA pardej, tai pardaveja (jauna ir labai faina, nes pataria del siuvinejimo medziagos ir pan) patare, susistriguot medziagyte langeliais ir nebus jokio vargo baigus siuvinet, tiesiog reiks istraukt sustriguotus siuliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 14:13)
as tai nepaisau langeliu ant medzigytes, nes paskui dar ims ir neissplaus. sestadieni buvau GA pardej, tai pardaveja (jauna ir labai faina, nes pataria del siuvinejimo medziagos ir pan) patare, susistriguot medziagyte langeliais ir nebus jokio vargo baigus siuvinet, tiesiog reiks istraukt sustriguotus siuliukus  ax.gif

tai as sitaip ant juodos medziagos darysiu drinks_cheers.gif
o as braizausi, ne taip kaip daugelis su tuo melynu isplaunamu...as braizausi su savaime isnykstanciu (per kelias dienas kazkur) tai braizausi po nedideli ploteli (pvz lapa schemos), tik pradzioj pagrindines linijas kol atsiskaiciuoji kad atsikirpti reikiamo dydzio gabala medziagos blush2.gif
dar su juo problemu neturejau (pfu pfu pfu) unsure.gif
Atsakyti
O kodėl jūs braižotės ar daigstot medžiagą? Ar paskui siuvinėjat kvadratėliais? Mačiau susibraižot net ir mažus darbelius g.gif Kokia prasmė taip daryti? Ar tai taip jau palengvina darbą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 23, 14:28)
O kodėl jūs braižotės ar daigstot medžiagą? Ar paskui siuvinėjat kvadratėliais? Mačiau susibraižot net ir mažus darbelius  g.gif Kokia prasmė taip daryti? Ar tai taip jau palengvina darbą?  rolleyes.gif

na mazu darbeliu tai as nebraizau - nematau prasmes, bet jei jie didesni tada braizau, taip lengviau atsiskaiciuoti blush2.gif ypac patogu siuvinejant spalvom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2007 10 23, 13:30)
na mazu darbeliu tai as nebraizau - nematau prasmes, bet jei jie didesni tada braizau, taip lengviau atsiskaiciuoti  blush2.gif  ypac patogu siuvinejant spalvom  ax.gif

Aš tai visai nesibraižau, o tiesiog iš eilės siuvinėju. Aš tik su siūlu pasižymiu visą paveikslo rėmą, kad neišeičiau už ribų... biggrin.gif
Beje norėjau paklausti kaip jums geriau siuvinėti ar kai schema spalvota, ar kai juodai balta. Aš juodai baltų schemų labai nemėgstu, nes jos su simboliais būna ir labai dažnai susimaišau. O internete daugiausia spalvotos schemos, bet neturiu kur jų spalvotai atsispausdinti, todėl pagrinde siuvinėju iš spalvotų siuvinėjimo žurnalų. Bet jų kažkoks deficitas dabar. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 23, 15:02)
Aš tai visai nesibraižau, o tiesiog iš eilės siuvinėju. Aš tik su siūlu pasižymiu visą paveikslo rėmą, kad neišeičiau už ribų...  biggrin.gif
Beje norėjau paklausti kaip jums geriau siuvinėti ar kai schema spalvota, ar kai juodai balta. Aš juodai baltų schemų labai nemėgstu, nes jos su simboliais būna ir labai dažnai susimaišau. O internete daugiausia spalvotos schemos, bet neturiu kur jų spalvotai atsispausdinti, todėl pagrinde siuvinėju iš spalvotų siuvinėjimo žurnalų. Bet jų kažkoks deficitas dabar.  doh.gif

man siaip lengviau is spalvotu schemu (jei jos aiskios) bet nieko pries ir juodai baltas - paskutines tokios butent ir yra blush2.gif
nes spalvotas man irgi jau reikia kazkur eiti atsispausdinti, nes namie nespalvotas printeris blush2.gif
kai gerai issinagrineji schema, "isijauti" siuvinejant, tai ir nebesipainioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 23, 00:11)
Nemanau, juos specialiai daro po karstais puodais kisti. as tai kazkada buvau tokius issimylejusi, bet paskui pagalvojau, jei kita puse kas apverstu, o ji permatoma, mirstis man alyvose, bo mano antros puses- aleliuja.  blush2.gif
user posted image

o tai kam tokie padėkliukai tada reikalingi? Šiaip ant stalo padėt? g.gif Gal ir užsisakyčiau, bet nežinau, kam jie tinka. mastau.gif

šie man irgi labai gražūs wub.gif
o kitoj pusėj gi gali nesiuvinėtos medžiagėlės įdėt ir nesimatys blogos pusės. mirksiukas.gif

QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 13:03)
esu labai patenkinta, kad nusipirkau siuvinejimo rema Q-Snap, man labai patogu su juo siuvineti, gerai isitempia medziaga ir kryziukai gaunasi vienodi ir grazus, vat  assa.gif  hihihi.gif

Ar stipriai laiko medžiagėlę tie rėmai? Neatsipalaiduoja? Aš jau susigundžiau irgi juo. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 23 spalio 2007 - 13:23
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 23, 13:22)
Ar stipriai laiko medžiagėlę tie rėmai? Neatsipalaiduoja? Aš jau susigundžiau irgi juo. rolleyes.gif

medziaga laiko stirpiai ir visai neatsipalaiduoja. paprasysiu vyro, kad nufotografuotu, kaip siuvineju su tuo remu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 14:27)
medziaga laiko stirpiai ir visai neatsipalaiduoja. paprasysiu vyro, kad nufotografuotu, kaip siuvineju su tuo remu  blush2.gif  ax.gif

viskas, reikia ir man tokio bigsmile.gif Tik kaip dėl dydžio apsispręst? g.gif
Atsakyti
dabar as nusipirkau 35x35 cm dydzio rema (siuvinet didesniems paveikslams), dar zadu nusipirkt mazesni, kad butu galima siuvinet mazesnius paveiksliukus (dydis iki 15x20 cm, mazdaug)
http://www.sewandso....k/ran549-0.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 23 spalio 2007 - 13:45
Zuikieniauskiene, jie (coasters) labiausiai kavos/arbatos puodeliams, kad stalo pavirsiu apsaugotu. O del remo dydzio, tai priklauso, kokius tu paveikslus daugiausiai siuvineji. Jau rasiau, kad galima nusipirkti prailginima remui ir pasididinti ji. Ir manau, kad is statu tikrai labiau apsimoka siustis. Iseina beveik dvigubai pigiau ar bent trecdaliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 15:41)
dabar as nusipirkau 35x35 cm dydzio rema (siuvinet didesniems paveikslams), dar zadu nusipirkt mazesni, kad butu galima siuvinet mazesnius paveiksliukus (dydis iki 15x20 cm, mazdaug)
http://www.sewandso....k/ran549-0.html

bet norint parsisiusti, reikia tureti kreditine kortele kiek supranu blush2.gif g.gif o Lt nera tokiu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 23 spalio 2007 - 13:48