as irgi dabar siuonciuosi ivairias schemutes is eMule, kai parsius, sudesiu i neta ir galesit pasiziuret ka turiu, o paskui galesit prasyt jei kas bus jums naudinga ir atsiusiu jums
QUOTE(winia @ 2007 10 23, 09:22)
O kaip su autorinėm teisėm????
Galima puslapiui slaptažodį uždėti. Ir tas, kam gali užkliūti autorinės teisės tiesiog nematys ko nereikia. Manau, kad daugelis vieną kitą jau pažįsta, su slaptažodžio pasidalinimu nebus jokios problemos. O naujokams teks užsitarnauti pasitikėjimą.
QUOTE(ruci @ 2007 10 23, 09:24)
Geras klausimas O jei mes siunčiamės schemas iš interneto iki šiol tai jų nepažeidžiam?
Pažeidžiam. Bet visos laiko pas save kompuose, o ne viešai internete sudėjusios:)
Juk ne vieną forumą dėl schemų skelbimo jau uždarė.
Papildyta:
QUOTE(saliuky @ 2007 10 23, 09:27)
Galima puslapiui slaptažodį uždėti. Ir tas, kam gali užkliūti autorinės teisės tiesiog nematys ko nereikia. Manau, kad daugelis vieną kitą jau pažįsta, su slaptažodžio pasidalinimu nebus jokios problemos. O naujokams teks užsitarnauti pasitikėjimą.
Su slaptažodžiu tai gal ir niekam nekliūtų
deja, merginos, esu girdėjusi, kad būna atvejų, kai duodi slaptažodį, o kažkas patenkinęs savo norus, t.y. parsisiuntęs schemas, likusias paima ir ištrina. tai įrodo, jog nevisi žmogeliai yra sąžiningi ir garbingi.
aišku būtų smagu turėti tokį puslapėlį ar dėžutė, bet kad neatsitiktų taip, kaip mano papasakotame atvejyje, nes tada būtų labai gaila ir schemučių ir įdėto triūso
aišku būtų smagu turėti tokį puslapėlį ar dėžutė, bet kad neatsitiktų taip, kaip mano papasakotame atvejyje, nes tada būtų labai gaila ir schemučių ir įdėto triūso
QUOTE(winia @ 2007 10 23, 09:35)
Su slaptažodžiu tai gal ir niekam nekliūtų
Tai gal darom? QUOTE(grūzdukė @ 2007 10 23, 09:39)
deja, merginos, esu girdėjusi, kad būna atvejų, kai duodi slaptažodį, o kažkas patenkinęs savo norus, t.y. parsisiuntęs schemas, likusias paima ir ištrina. tai įrodo, jog nevisi žmogeliai yra sąžiningi ir garbingi.
QUOTE(ruci @ 2007 10 23, 09:42)
Na aš tai nelabai turiu laiko tokiems darbams, tai neprisidėsiu
Nepykit, bet aš nepasirašau, neturėsiu tam laiko. Esu susiradusi ką siuvinėti penkiems gyvenimams į priekį, jei dar ko nors gražaus randu išsisaugoju nuorodą worde (turiu nuorodų gal 100 puslapių), jau bandau viską pabaigti sisteminti. Jei kuri paprašo kokios schemutės, kurią randa pas mane albume - su malonumu persiunčiu, bet laikyti schemutes ir jas kaupti, kad gal kam prireiks ir be vargo galės pasinaudoti, aš nesutinku. Per daug laiko praleidžiu ir taip prie kompo.
Siuvinėjimo forume merginos darė taip, dėjo paveiksliukus į albumus (kad ir photobucket), o schemoms kūrė temines dėžutes (daugiausia suskirstyta pagal dizainerius). Slaptažodžiai būdavo duodami tik jau pažįstamiems dalyviams, ir vis tiek pora dėžučių su schemom buvo piktybiškai ištrinta. Aš pati turiu albumą su schemom (bet renku tik tai, kas man patinka), jei kas paprašo, vieną-dvi schemas nesunku atsiųst. Bet tikrai nepasiteisins toks sumanymas . Laiko tikrai nemažai tam reikia .
QUOTE(winia @ 2007 10 23, 09:46)
Na aš tai nelabai turiu laiko tokiems darbams, tai neprisidėsiu
Čia gal galėtų labiau tos, kurios dirba prie kompo, o darbe siuvinėti negali. Tai iš neturėjimo ką veikti gali šarinti internete (būčiau aš tokių darbuotojų darbdavys... )
kas galėtų man paaiškinti kaip naudotis su tuo asilu. nukopinu tą au edk2 ir dedu į paiešką, spaudžiu startą ir man išmeta internetinį puslapį figator ar panašiai, ką toliau daryti. jei kas galit parašykit į až. būsiu dėkinga.
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 09:40)
O kaip cia schemas parsisiusti?