Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 22, 19:58)
Gal kuri nors iš jūsų žino, kam tokie dalykėliai naudojami: http://www.sewandso....k/ran750-0.html  rolleyes.gif

Padėkliukai čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 20:08)
Tikiuos aiškiai parašiau  unsure.gif .

Gaila, kad aš ta asilo programa niekada nesinaudojau verysad.gif Gal pats metas pasižiūrėt, su kuo tai valgoma bigsmile.gif
Ar nejaučiate, kad daugelio mūsų noras turėti visas schemas pasaulyje jau virsta apsėdimu? g.gif Viso gyvenimo neužtektų išsiuvinėti turbūt net ketvirčiui to, ką kiekviena turim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 22, 20:32)
Ar nejaučiate, kad daugelio mūsų noras turėti visas schemas pasaulyje jau virsta apsėdimu?  g.gif Viso gyvenimo neužtektų išsiuvinėti turbūt net ketvirčiui to, ką kiekviena turim  rolleyes.gif

Va va, būtent rolleyes.gif .
Atsakyti
pritariu biggrin.gif
bet čia kaip tam drakoniukui: dar darrrrr lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 10 22, 20:29)
Padėkliukai čia ax.gif

taip ir maniau. ax.gif Tik kam? Jei arbatos puodeliui, kažin, kaip jie sutaria su karščiu, ar nieko jiems nesidaro? rolleyes.gif
Atsakyti
mums su schemomis kaip sakoma "duokite vaistų nuo gobšumo ir kuo daugiau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 22, 18:53)
Nelabai supratau, kurio nedažlibini... Vienas yra toks:

As taip ir galvojau, kad virtuvinis, kur nedazlibinau. Labai jaukus toks. 4u.gif

QUOTE(Heart @ 2007 10 22, 19:27)
Sveikutės  4u.gif

Gal galite padėti? Man labai reikalinga abėcėlės schema siuvinėjimui kryželiu, kur būtų ir didžiosios, ir mažosios raidės, kokia gražesnė  blush2.gif Gal kas nors turite kokią nuorodą internete, kur galima būtų rasti?

Tai va, gavau tiek nuorodu sitoj temoj, o kiekvienoj nuorodoj dar visokiu nuorodu. zodziu, pramusi auksa, rasi sidabra, pramusi sidabra, na kazkaip, bet aciu merginoms. 4u.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 22, 22:02)
taip ir maniau. ax.gif Tik kam? Jei arbatos puodeliui, kažin, kaip jie sutaria su karščiu, ar nieko jiems nesidaro? rolleyes.gif

Nemanau, juos specialiai daro po karstais puodais kisti. as tai kazkada buvau tokius issimylejusi, bet paskui pagalvojau, jei kita puse kas apverstu, o ji permatoma, mirstis man alyvose, bo mano antros puses- aleliuja. blush2.gif
user posted image

Atsakyti
labas rytas,

radau nebloga puslapiuka ax.gif
http://photo.163.com...mylee_book/#p31

Papildyta:
radau paaiskinima kaip pasidaryt atviruka ax.gif
user posted image
tam, kad pasidrayt atviruka, reikia lipnios juosteles is abieju pusiu.
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 09:08)
labas rytas, radau nebloga puslapiuka  ax.gif http://photo.163.com...mylee_book/#p31
Labas rytas.

Ačiū už puslapiuką aciuks.gif .

Aš tai turiu vieną idėją, kurią neseniai viena iš jūsų pasiūlėt... Štai egverb pateikė nuorodą, mes pasirenkam po vieną psl. iš šios nuorodos ir parsisiunčiam katalogus pas save į namus, o tada pagal iš anksto aptartą pavadinimų klasifikaciją (peizažai, gyvūnai, vaikiški, gėlės ir t.t. ir pan.) sudedam į mūsų bendrą internetinį katalogą. Ką Jūs į tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 23 spalio 2007 - 08:23
QUOTE(ruci @ 2007 10 23, 08:17)
Labas rytas.

Ačiū už puslapiuką aciuks.gif .

Aš tai turiu vieną idėją, kurią neseniai viena iš jūsų pasiūlėt... Štai egverb[U] pateikė nuorodą, mes pasirenkam po vieną psl. iš šios nuorodos ir parsisiunčiam katalogus pas save į namus, o tada pagal iš anksto aptartą pavadinimų klasifikaciją (peizažai, gyvūnai, vaikiški, gėlės ir t.t. ir pan.) sudedam į mūsų bendrą internetinį katalogą. Ką Jūs į tai?

gera ideja davei thumbup.gif butu visai saunu turet bendra puslapi su chemutemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 23, 09:19)
gera ideja davei  thumbup.gif  butu visai saunu turet bendra puslapi su chemutemis  mirksiukas.gif

O kaip su autorinėm teisėm????
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 23, 09:22)
O kaip su autorinėm teisėm????
Geras klausimas thumbup.gif doh.gif O jei mes siunčiamės schemas iš interneto iki šiol tai jų nepažeidžiam? g.gif
Atsakyti