Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 18:28)
Turiu iš neto parsisiuntus daug DMC, Michael Powell, Thea Gouverneur, Lanarte ir Mirabilia schemų, jei ko prireiktų, rašykit, persiųsiu  4u.gif .

Galbūt galėtum sudėti paveikslėlius į pavyzdžiui Photobucket, kuriuos turi, taip bus lengva matyti, kokius lobius slepi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(toli @ 2007 10 22, 16:59)
Pumpureli, sveikinu su siuntinuku.  4u.gif O koks ten apacioje per viduri rinkinukas? Truputi "nedazlibinu".

Aha, man labai jau šiandien smagu buvo bigsmile.gif
Nelabai supratau, kurio nedažlibini... Vienas yra toks:
It's a wonderful world
Kitas toks:
Kitchen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 spalio 2007 - 17:54
Sveikutės 4u.gif

Gal galite padėti? Man labai reikalinga abėcėlės schema siuvinėjimui kryželiu, kur būtų ir didžiosios, ir mažosios raidės, kokia gražesnė blush2.gif Gal kas nors turite kokią nuorodą internete, kur galima būtų rasti?

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 10 22, 19:27)
Sveikutės  4u.gif

Gal galite padėti? Man labai reikalinga abėcėlės schema siuvinėjimui kryželiu, kur būtų ir didžiosios, ir mažosios raidės, kokia gražesnė  blush2.gif Gal kas nors turite kokią nuorodą internete, kur galima būtų rasti?

Iš anksto dėkoju  4u.gif

Atsiversk kelis puslapius atgal buvo nemažai nuorodų įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 10 22, 19:27)
Sveikutės  4u.gif

Gal galite padėti? Man labai reikalinga abėcėlės schema siuvinėjimui kryželiu, kur būtų ir didžiosios, ir mažosios raidės, kokia gražesnė  blush2.gif Gal kas nors turite kokią nuorodą internete, kur galima būtų rasti?

Iš anksto dėkoju  4u.gif

Netingėk paskaitinėti temos. Keletą puslapių atgal buvo įdėta nuorodų į abėcėlinius lobynus.
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 17:28)
Turiu iš neto parsisiuntus daug DMC, Michael Powell, Thea Gouverneur, Lanarte ir Mirabilia schemų, jei ko prireiktų, rašykit, persiųsiu  4u.gif .

ir man blush2.gif vikusia2000@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 22, 18:44)
man reiktu, priglusciau.  ax.gif  O cia viska persiustum?  Sonataenator@gmail.com

Visko tikrai negaliu persiųsti, nes ten kiekvienas archyvas po 700-800 Mb, iš viso koks DVD gausis. Jau lengviau būtų tada DVD įrašyt ir kaip nors perduot (kartais būnu Panevėžy, gal ir per Vėlines trumpam nuvyktume).
Į kokį photobuket įdėt kada nors įdėsiu, bent jau geriausias/gražiausias schemas, bet reikia tam laiko, o šiuo metu jo ypač neturiu verysad.gif .
Taip kad kol kas, jei kokioj internet. pardėj ar kur kitur užmatysit ką nors iš tų nurodytų dizainerių schemų, klauskit, jei turėsiu, būtinai atsiųsiu.
Atsakyti
Kaštone, gali įdėti eMule paieškos nuorodą, iš kurios parsisiuntei, taip būtų paprasčiau. Kitos tuo pačiu būdu parsipompuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 22 spalio 2007 - 18:53
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 18:47)
Visko tikrai negaliu persiųsti, nes ten kiekvienas archyvas po 700-800 Mb, iš viso koks DVD gausis. Jau lengviau būtų tada DVD įrašyt ir kaip nors perduot (kartais būnu Panevėžy, gal ir per Vėlines trumpam nuvyktume).
Į kokį photobuket įdėt kada nors įdėsiu, bent jau geriausias/gražiausias schemas, bet reikia tam laiko, o šiuo metu jo ypač neturiu  verysad.gif .
Taip kad kol kas, jei kokioj internet. pardėj ar kur kitur užmatysit ką nors iš tų nurodytų dizainerių schemų, klauskit, jei turėsiu, būtinai atsiųsiu.

o kur gyveni?
Atsakyti
Gal kuri nors iš jūsų žino, kam tokie dalykėliai naudojami: http://www.sewandso....k/ran750-0.html rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 22, 19:29)
Atsiversk kelis puslapius atgal buvo nemažai nuorodų įdėta mirksiukas.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 22, 19:35)
Netingėk paskaitinėti temos. Keletą puslapių atgal buvo įdėta nuorodų į abėcėlinius lobynus.

Ačiū, radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 19:47)
Į kokį photobuket įdėt kada nors įdėsiu, bent jau geriausias/gražiausias schemas, bet reikia tam laiko, o šiuo metu jo ypač neturiu  verysad.gif .

Tada paprasciau butu, kad tu susidetum i albumeli, mes perziuretume ir ko reiktu paprasytume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 22, 19:49)
Kaštone, gali įdėti eMule paieškos nuorodą, iš kurios parsisiuntei, taip būtų paprasčiau. Kitos tuo pačiu būdu parsipompuotų.

Mielai 4u.gif , pakartoju:
http://friends-forum...hp/t-26129.html - čia rusaičių forumas, ten surandat nuorodą, kuri prasideda ed2k........, pasižymit iki pat galo, nukopinat, eMulėj visą nuorodą įdedat į paieškos langelį, spaudžiat startą, ir kai suranda, paspaudžiat, kad įkeltų į paiešką. Tikiuos aiškiai parašiau unsure.gif .
Tam forume daugybė nuorodų, parsisiunčiau tik kai kurias, taip kad tikrai rasit neblogų.

Šiaip aš Kaune (kažkas klausėt).
Atsakyti