Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(banni @ 2007 10 22, 13:12)
isvada- visom po tris vaikus , du sunis 
jau turiu 1vaiką ir 1 šunį lotuliukas.gif
klaipėdietės, kur klaipėdoje didžiausias pasirinkimas visokių siuvinėjimo pričendalų g.gif
jau pabaigiau pirmąjį bučkį mirksiukas.gif
gal kuri turit šiek tiek laiko ir kantrybės, parašykit prašau man smulkiai į až kad neteršt eterio,kaip įkelt foto- noriu pasirodyt ax.gif  blush2.gif

prasau paterst eteri, ir garsiai pamokyt, nes nemoku irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 10 22, 14:38)
prasau paterst eteri, ir garsiai pamokyt, nes nemoku irgi  blush2.gif

Kaip įkelt foto, labai gražiai parašyta stai cia

O jei trumpai ir aiškiai, tai aš dariau taip:
Susikūriau photobucket.com nuotraukų albumiuką (na ten prisiregistravau ir sukėliau savo nuotraukas), tada nukopijuoju jų IMG Code (tereikia tik paspausti ant jo) ir Paste' inu čionais. Taip įsiklijuoja nuotraukytė mirksiukas.gif

Sveikos mamytės 4u.gif Jūs manęs dar nepažįstat, bet tikiuos ne už ilgo pasirodyt su savo pirmuoju darbeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 22 spalio 2007 - 13:48
QUOTE(egverb @ 2007 10 22, 14:08)
as namie turiu siuvinejimo knyga, tai pabandysiu nufotkint ir tada ikelsiu i SM (cia as del atviruku) smile.gif

Oi, kaip būtų faina wub.gif bigsmile.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 22, 07:50)
Pati pagalvok, ar aš galiu praleisti daug laiko siuvinėjant, kai 3 vaikai  g.gif (nebešneku apie 2 šunis ir darželius gėlių, kurie ačiū dievuj jau nušąlo)
Sugebėtum ir tu, ir visos kitos, tik noro reikia turėti  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
o šunų skaičius tai gali būti neribotas rolleyes.gif Pas mane 4 šunys ir dabar jau 2 katinai, pilnos palangės ir kiemas augalų ir vistiek rankdarbiai galvoj doh.gif Tik dabar siuvinėjimas sustojo - mezgimo sezonas atėjo, reikia vaikams megztinių, šalikų ir kitokių nesąmonių, kurios beveik neturi išliekamosios vertės unsure.gif siuvinėjimas atidėtas...
Tiesa, kol aš ruošiausi siuvinėti paveikslą su 2 katinais, rudu ir rainu, tokia porelė atsirado namie (iki tol turėjom tik ryžą, o dabar paėmėm rainiukę). Nebėra tikslo siuvinėt, gyvai guli apsikabinę prie židinio (taip, kaip paveiksle)... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 22, 10:06)
Pagaliau atėjo mano siuntinukas iš Sew and So  clap.gif
Pasijaučiau taip, tarsi būčiau radusi dovanų po eglute  biggrin.gif

fantastiškas siuntinukas. Net užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 10 22, 11:28)
!!!! su 3 vaikais!!! as su dviem laiko nerandu!!!!

QUOTE(mažiausia @ 2007 10 22, 11:30)
su dviem  bigsmile.gif  aš su viena sunkiai surandu  blush2.gif

irnesakyk.gif hihihi.gif

QUOTE(banni @ 2007 10 22, 14:12)
isvada- visom po tris vaikus , du sunis 
jau turiu 1vaiką ir 1 šunį lotuliukas.gif

Nedaug trūksta mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2007 10 22, 15:08)
Tik dabar siuvinėjimas sustojo - mezgimo sezonas atėjo, reikia vaikams megztinių,

Aš irgi šiuo metu mezgu, jau gal pora savaičių nesiuvinėjau, bet jau vakare pradėsiu siuvinėti.

Man patogiausias nuotraukų pasirodymo būdas:
Nueini į http://www.picoodle.com/
Įsikeli nuotrauką su Browse...
Tada prie Resize? padedu varnytę
Iš lentelės išsirenku dydį 640x 480
Ir spaudžiu Upload...
Kai pasikrauna nuotrauka, pasižymiu adresą Forums (1), jį kopinu, ir kai rašau čia atsakymą, tą adresą past.
Viskas.
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 10 22, 14:47)
Sveikos mamytės  4u.gif  Jūs manęs dar nepažįstat, bet tikiuos ne už ilgo pasirodyt su savo pirmuoju darbeliu  blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Laukiam darbelio parodos bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas turit kokiu ideju, kaip iremint kudikio nuotrauka. as noriu issiuvinet remeli, bet neturiu jokiu vaikisku schemuciu remeliu doh.gif
Atsakyti
ech... kokiu graziu darbeliu prisiuvinejat.....
Atsakyti
laukiam nauju darbu bigsmile.gif
Atsakyti
Pumpureli, sveikinu su siuntinuku. 4u.gif O koks ten apacioje per viduri rinkinukas? Truputi "nedazlibinu".

As esu du atvirukininius rinkinukus siuvinejusi, kur i rinkini iejo ir medziagyte, ir popierinis atvirukas. Labai gerai man praverte dvipuse lipni juosta. Gerai paspaudziau ir normaliai isitempe ir terlintis nereikejo. blush2.gif
Atsakyti
Turiu iš neto parsisiuntus daug DMC, Michael Powell, Thea Gouverneur, Lanarte ir Mirabilia schemų, jei ko prireiktų, rašykit, persiųsiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 18:28)
Turiu iš neto parsisiuntus daug DMC, Michael Powell, Thea Gouverneur, Lanarte ir Mirabilia schemų, jei ko prireiktų, rašykit, persiųsiu  4u.gif .

man reiktu, priglusciau. ax.gif O cia viska persiustum? Sonataenator@gmail.com
Atsakyti