Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(egverb @ 2007 10 22, 12:42)
ka manot, jei taip ireminciau savo siuvineta paveiksliuka  g.gif

user posted image

tik cia prastai matosi medziagytes spalva, ant kurios siuvinetas TT meskiukas, ji yra svelniai rausva spalva

Man tai atrodo kad tinka toks rėmelis... Ir išvis labai simpatiškas meškiukas wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 10 22, 11:44)
Man tai atrodo kad tinka toks rėmelis... Ir išvis labai simpatiškas meškiukas  wub.gif ...

aciu blush2.gif
Atsakyti
Aciu, Loretoidai. Tik mano suniu dar reikes kokias dvi savaiteles pakankinti, kol pabaigsiu. biggrin.gif

Karoliukai jau turi nauja savininkinke. rolleyes.gif Gruzduke, mano lievas darbinis kompas neleidzia siusti AZ nariams, kuriu varduose yra lietuviskos raides, tai as tau vakare is naminio parasysiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toli: 22 spalio 2007 - 12:02
Pagaliau atėjo mano siuntinukas iš Sew and So clap.gif
Pasijaučiau taip, tarsi būčiau radusi dovanų po eglute biggrin.gif
Va ką radau, atidariusi dėžę:

user posted image

Tik kada aš viską išsiuvinėsiu g.gif
Beje, klausimas dėl Evenweave medžiagos. Toks visai kvailas, tikriausiai blush2.gif Ar ant tos medžiagos kryžiuką reikia daryti per du medžiagos siūliukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 22, 12:06)
Pagaliau atėjo mano siuntinukas iš Sew and So  clap.gif
Pasijaučiau taip, tarsi būčiau radusi dovanų po eglute  biggrin.gif
Va ką radau, atidariusi dėžę:

user posted image

Tik kada aš viską išsiuvinėsiu  g.gif
Beje, klausimas dėl Evenweave medžiagos. Toks visai kvailas, tikriausiai  blush2.gif Ar ant tos medžiagos kryžiuką reikia daryti per du medžiagos siūliukus?  g.gif

saunu, kad jau gavai savo siuntinuka. tikrai yra smagu gaut siuntini, kurio labai lauki mirksiukas.gif thumbup.gif
o tai kur buvo uzstriges tavo siuntinukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 22, 13:14)

o tai kur buvo uzstriges tavo siuntinukas?  g.gif

Spėju, kad mūsų gerajame lietuviškame pašte... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 22, 13:06)
Beje, klausimas dėl Evenweave medžiagos. Toks visai kvailas, tikriausiai  blush2.gif Ar ant tos medžiagos kryžiuką reikia daryti per du medžiagos siūliukus?  g.gif

Taip, per du biggrin.gif Smagu gi tau, tikrai kaip per Kalėdas thumbup.gif

toli, kankink tą savo šunelį ir greičiau rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip nuostabu gauti tokį siuntinį 4u.gif
Atsakyti
Ar esate kuri užsisakiusi atviručių siuvinėjimui, pvz. tokių:
user posted image
Nelabai suprantu blush2.gif - išsiuvinėji ant kokios nors medžiagytės ir prie atvirutės iš vidaus priklijuoji? Ar kitaip? Apšvieskit mane, prašau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2007 10 22, 12:37)
Ar esate kuri užsisakiusi atviručių siuvinėjimui, pvz. tokių:
user posted image
Nelabai suprantu  blush2.gif - išsiuvinėji ant kokios nors medžiagytės ir prie atvirutės iš vidaus priklijuoji? Ar kitaip? Apšvieskit mane, prašau  rolleyes.gif .

as tai naudoju lipnia juostele, kuri lipni yra is abieju pusiu. labai sauniai gaunasi atvirukas smile.gif pabandysiu surast pvz, kaip ta reikia daryt g.gif
Atsakyti
as namie turiu siuvinejimo knyga, tai pabandysiu nufotkint ir tada ikelsiu i SM (cia as del atviruku) smile.gif
Atsakyti
isvada- visom po tris vaikus , du sunis
jau turiu 1vaiką ir 1 šunį lotuliukas.gif
klaipėdietės, kur klaipėdoje didžiausias pasirinkimas visokių siuvinėjimo pričendalų g.gif
jau pabaigiau pirmąjį bučkį mirksiukas.gif
gal kuri turit šiek tiek laiko ir kantrybės, parašykit prašau man smulkiai į až kad neteršt eterio,kaip įkelt foto- noriu pasirodyt ax.gif blush2.gif
Atsakyti