Labas rytas
anas išsiuvinėtas seniau, bet tik dabar prisiruošiau pasirodyt , dar yra keli likę nepabaigti iki galo (liko rėminimas ir vienam datą pabaigt. )
privetikas
man jau geriau - darbuojamės toliau
Geros dienos visiems
man jau geriau - darbuojamės toliau
Geros dienos visiems
saunu kad geriau.
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 22:55)
as tai tik girtis kol kas galiu, parodyt ne , bet as jau toliau, prie tavo paveiksliuko dar du lapus pridet i desne
pradejau paskutine ...
QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 21:45)
nerealus darbai, as taip nesugebeciau jauciu turbut daug laiko praleidi siuvinedama, labai grazu. Jei galesi nuskanuok tuos meskiukus, busiu labai dekinga
Ačiū.
Pati pagalvok, ar aš galiu praleisti daug laiko siuvinėjant, kai 3 vaikai (nebešneku apie 2 šunis ir darželius gėlių, kurie ačiū dievuj jau nušąlo)
Sugebėtum ir tu, ir visos kitos, tik noro reikia turėti
Meškiukus jau mačiau kažkuri nuskenavo, aš tik spalvų paieškosiu, bet kiek atsimenu, ten tik spalvos surašytos, na tipo iš akies reikia rinkti.
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 22, 08:53)
as tai tik girtis kol kas galiu, parodyt ne , bet as jau toliau, prie tavo paveiksliuko dar du lapus pridet i desne
pradejau paskutine ...
pradejau paskutine ...
O gal kaip nors parodytum ? Man regis būsi aplenkusi
QUOTE(Reska @ 2007 10 22, 09:50)
Ačiū.
Pati pagalvok, ar aš galiu praleisti daug laiko siuvinėjant, kai 3 vaikai (nebešneku apie 2 šunis ir darželius gėlių, kurie ačiū dievuj jau nušąlo)
Meškiukus jau mačiau kažkuri nuskenavo, aš tik spalvų paieškosiu, bet kiek atsimenu, ten tik spalvos surašytos, na tipo iš akies reikia rinkti.
!!!! su 3 vaikais!!! as su dviem laiko nerandu!!!!
QUOTE(cenzura @ 2007 10 22, 10:28)
!!!! su 3 vaikais!!! as su dviem laiko nerandu!!!!
su dviem aš su viena sunkiai surandu
Labas pirmadienis,
aciu uz virtuvines raideles ir uz rugsteles patarima. Noriu paklausti jusu, kaip jus siuvini lyginate, bo isploviau savo suni, tai toks pasiglamzes, nors nei smarkiai niurkiau, nei greziau.
Gal cia yra klaipedieciu, kurioms patinka karoliukai tokie maziukai. Buvo cia man uzejus biski manija, tai nusipirkau siek tiek ju, tai guli jau puse metu nepaliesti. Ir dar vielutes turiu tos specialios. Karoliukai geltoni, raudoni, balti-sidabriniai, violetiniai-melyni, dar turiu du maziukus maisiukus visokiu primaisytu. Galeciau padovanoti.
aciu uz virtuvines raideles ir uz rugsteles patarima. Noriu paklausti jusu, kaip jus siuvini lyginate, bo isploviau savo suni, tai toks pasiglamzes, nors nei smarkiai niurkiau, nei greziau.
Gal cia yra klaipedieciu, kurioms patinka karoliukai tokie maziukai. Buvo cia man uzejus biski manija, tai nusipirkau siek tiek ju, tai guli jau puse metu nepaliesti. Ir dar vielutes turiu tos specialios. Karoliukai geltoni, raudoni, balti-sidabriniai, violetiniai-melyni, dar turiu du maziukus maisiukus visokiu primaisytu. Galeciau padovanoti.
QUOTE(saliuky @ 2007 10 22, 10:59)
O gal kaip nors parodytum ? Man regis būsi aplenkusi
nezinau kaip iseis, vyro nenutempiu iki pardes fotiko nupirkt , reiks turbut paciai fotika nupirkt (zinau kur pinigu gaut tam reikalui- sunukas sake paskolys )
Reska todel ir speja kad turi tris vaikus , du sunis ir tt... neturetu tiek turtu tai nebut ir laiko siuvinejimui. Kuo daugiau uzimtas, tuo viska greiciau apeini, nes laikas suskaiciuotas sekundziu tikslumu ... isvada- visom po tris vaikus , du sunis
QUOTE(toli @ 2007 10 22, 11:45)
Labas pirmadienis,
Normaliai lyginu, medvilnės režimu Iš abiejų pusių, jei nesilygina, smarkiai sudrėkinu. Jei yra prisiūta karoliukų, kaspinėlių ar siuvinėtų pumpurėlių (French Knot), tai lyginu pasidėjusi ant puraus rankšluosčio
O šunelis Tavo labai jau gražus