Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Labas rytas 4u.gif

anas išsiuvinėtas seniau, bet tik dabar prisiruošiau pasirodyt blush2.gif , dar yra keli likę nepabaigti iki galo (liko rėminimas ir vienam datą pabaigt. )
Atsakyti
privetikas 4u.gif

man jau geriau - darbuojamės toliau thumbup.gif

Geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
saunu kad geriau.
Labas rytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 22:55)
Saliuky rodau kiek išsiuvinėta mano angelo

http://i189.photobuc...te/PA210458.jpg

as tai tik girtis kol kas galiu, parodyt ne blush2.gif , bet as jau toliau, prie tavo paveiksliuko dar du lapus pridet i desne ax.gif
pradejau paskutine smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 21:45)
nerealus darbai, as taip nesugebeciau jauciu blush2.gif turbut daug laiko praleidi siuvinedama, labai grazu. Jei galesi nuskanuok tuos meskiukus, busiu labai dekinga mirksiukas.gif

Ačiū.
Pati pagalvok, ar aš galiu praleisti daug laiko siuvinėjant, kai 3 vaikai g.gif (nebešneku apie 2 šunis ir darželius gėlių, kurie ačiū dievuj jau nušąlo)
Sugebėtum ir tu, ir visos kitos, tik noro reikia turėti mirksiukas.gif
Meškiukus jau mačiau kažkuri nuskenavo, aš tik spalvų paieškosiu, bet kiek atsimenu, ten tik spalvos surašytos, na tipo iš akies reikia rinkti.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 22, 08:53)
as tai tik girtis kol kas galiu, parodyt ne  blush2.gif , bet as jau toliau, prie tavo paveiksliuko dar du lapus pridet i desne ax.gif
pradejau paskutine smile.gif ...

O gal kaip nors parodytum g.gif ? Man regis būsi aplenkusi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 22 spalio 2007 - 10:04
QUOTE(Reska @ 2007 10 22, 09:50)
Ačiū.
Pati pagalvok, ar aš galiu praleisti daug laiko siuvinėjant, kai 3 vaikai  g.gif (nebešneku apie 2 šunis ir darželius gėlių, kurie ačiū dievuj jau nušąlo)
Sugebėtum ir tu, ir visos kitos, tik noro reikia turėti  mirksiukas.gif
Meškiukus jau mačiau kažkuri nuskenavo, aš tik spalvų paieškosiu, bet kiek atsimenu, ten tik spalvos surašytos, na tipo iš akies reikia rinkti.

!!!! su 3 vaikais!!! as su dviem laiko nerandu!!!!
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 10 22, 10:28)
!!!! su 3 vaikais!!! as su dviem laiko nerandu!!!!

su dviem bigsmile.gif aš su viena sunkiai surandu blush2.gif
Atsakyti
Labas pirmadienis,

aciu uz virtuvines raideles ir uz rugsteles patarima. 4u.gif Noriu paklausti jusu, kaip jus siuvini lyginate, bo isploviau savo suni, tai toks pasiglamzes, nors nei smarkiai niurkiau, nei greziau. doh.gif

Gal cia yra klaipedieciu, kurioms patinka karoliukai tokie maziukai. Buvo cia man uzejus biski manija, tai nusipirkau siek tiek ju, tai guli jau puse metu nepaliesti. Ir dar vielutes turiu tos specialios. Karoliukai geltoni, raudoni, balti-sidabriniai, violetiniai-melyni, dar turiu du maziukus maisiukus visokiu primaisytu. Galeciau padovanoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 22, 10:59)
O gal kaip nors parodytum  g.gif  ? Man regis būsi aplenkusi  thumbup.gif

nezinau kaip iseis, vyro nenutempiu iki pardes fotiko nupirkt doh.gif , reiks turbut paciai fotika nupirkt (zinau kur pinigu gaut tam reikalui- sunukas sake paskolys biggrin.gif )
Reska todel ir speja kad turi tris vaikus , du sunis ir tt... lotuliukas.gif neturetu tiek turtu tai nebut ir laiko siuvinejimui. Kuo daugiau uzimtas, tuo viska greiciau apeini, nes laikas suskaiciuotas sekundziu tikslumu biggrin.gif ... isvada- visom po tris vaikus , du sunis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 22, 11:45)
Labas pirmadienis,
aciu uz virtuvines raideles ir uz rugsteles patarima.  4u.gif Noriu paklausti jusu, kaip jus siuvini lyginate, bo isploviau savo suni, tai toks pasiglamzes, nors nei smarkiai niurkiau, nei greziau.  doh.gif

Normaliai lyginu, medvilnės režimu biggrin.gif Iš abiejų pusių, jei nesilygina, smarkiai sudrėkinu. Jei yra prisiūta karoliukų, kaspinėlių ar siuvinėtų pumpurėlių (French Knot), tai lyginu pasidėjusi ant puraus rankšluosčio 4u.gif
O šunelis Tavo labai jau gražus wub.gif
Atsakyti
ka manot, jei taip ireminciau savo siuvineta paveiksliuka g.gif

user posted image

tik cia prastai matosi medziagytes spalva, ant kurios siuvinetas TT meskiukas, ji yra svelniai rausva spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 22 spalio 2007 - 11:43