Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(saliuky @ 2007 10 21, 01:34)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 21, 21:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na as zinok jau kokius 5 paveikslus i prieki suplanavus tai manau gal nenusvirs tas optimizmas blush2.gif

neleisk dingti optimizmui. Man kartais būna savaičių, kai visai nesinori siuvinėt, nors tu ką. O kartais kiekvieną dieną bent po pusdienį siuvinėju. Viskas, matyt, nuo nuotaikos ir nuo persisiuvinėjimo priklauso. hihihi.gif

QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 21:27)
Nesvarbu kiek metų ar kiek dienų siuvinėji svarbu pats procesas ir užsidegimas darbui. biggrin.gif Aš po mokslų į siuvinėjimą kokiu 3 metus net pažiūrėt nenorėjau  hihihi.gif ,, o dabar lyg ir nieko karts nuo karto adatą paimu(bandau Saliuky pasivyti su jos angelu). lotuliukas.gif

Tavo tiesa. man irgi taip būna, kad į siuvinėjimo pusė pažiūrėt nesinori. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 21:16)
Kristi3d nepasakyčiau, kad siuvinėji tik 5 dienos. O jau tempai tavo  thumbup.gif
ginutia sveika prisijungus į mūsų būrį  drinks_cheers.gif

4u.gif aciu cia tempai tokie turbut, nes labai tingiu rimta literatura skaityt, tai kad nereiketu skaityt siuvineju cool.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 21:28)
neleisk dingti optimizmui. Man kartais būna savaičių, kai visai nesinori siuvinėt, nors tu ką. O kartais kiekvieną dieną bent po pusdienį siuvinėju. Viskas, matyt, nuo nuotaikos ir nuo persisiuvinėjimo priklauso. hihihi.gif

tai cia nieko tokio jei trumpam tas optimizmas dingsta, juk jei labai prilimpi prie kazkokio daikto gali greit perdegti blush2.gif svarbu zinot kad noras dingo trumpam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 21:28)
Tavo tiesa. man irgi taip būna, kad į siuvinėjimo pusė pažiūrėt nesinori.  rolleyes.gif

man tai kolkas dar taip nebūna, nes laiko turiu tik tiek malonumui, kike mažiausia leidžia rolleyes.gif
Atsakyti
Saliuky rodau kiek išsiuvinėta mano angelo

http://i189.photobuc...te/PA210458.jpg

Tik labai nesmerkit nes tingėjau lyginti lotuliukas.gif
Atsakyti
radau schemute, tik nera spalvu rakto blush2.gif ax.gif
user posted image

ir kitos schemutes is to paties zurnalo
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 22:55)
Saliuky rodau kiek išsiuvinėta mano angelo

Pagaliau pamačiau, jau kelėnas matosi thumbup.gif , ant kelintos siuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 21, 23:01)
Pagaliau pamačiau, jau kelėnas matosi  thumbup.gif , ant kelintos siuvinėji?

Parduotuvėje prašiau 18 tai gal tokia ir yra nes langelių neskaičiavau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Čia aš tiek pasistūmėjau per beveik 3 savaites, kaip matot mano tempai ne koike mirksiukas.gif

P.S. sorry už ne kokią nuotraukytę, bet labai jau knietėjo pasirodyti smile.gif

LABANAKTIS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 21 spalio 2007 - 22:07
QUOTE(mažiausia @ 2007 10 21, 21:52)
o tu žinai ko lauki?  blush2.gif  mergytės,  berniuko ar slapuko  bigsmile.gif
Lyg mergaitės wub.gif blush2.gif

QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 23:07)
Čia aš tiek pasistūmėjau per beveik 3 savaites, kaip matot mano tempai ne koike mirksiukas.gif
Gražu bus... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 21 spalio 2007 - 22:17
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 22:07)

čia vieną darbuką rodei, čia jau kitas bigsmile.gif tai kelis vienu metu siuvinėji g.gif

QUOTE(ruci @ 2007 10 21, 22:16)
[color=black]Lyg mergaitės  wub.gif  blush2.gif

kaip faina wub.gif viskas bus thumbup.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labanakt oro_buckis.gif
Atsakyti