Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 15, 19:23)
Sveikutės naujoje temelėje 4u.gif Kaip tik į temą apie pusinius kryželius - čia kiek per savaitę išsiuvinėjau (kalėdinio  clap.gif  clap.gif ) "Playing on the Swing" iš DMC kolekcijos ax.gif  Ir liko kaip tik pusiniai kryželiai ir Back Stich'as. Mano shemoje aiškiai parodyta, kad pusinis kryžiukas toks - / biggrin.gif

user posted image

user posted image

thumbup.gif nėr žodžių bigsmile.gif

Ačiū už naujus namučius. Peliukas baigtas, reiks į besmegenį kibti ax.gif
Atsakyti
paukščiukas, nebūtina cituoti visų nuotraukų atsakant į žinutę. Juk paskui kitoms ilgai kraunasi puslapis per didelius nuotraukų kiekius.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 15, 20:18)
paukščiukas, nebūtina cituoti visų nuotraukų atsakant į žinutę. Juk paskui kitoms ilgai kraunasi puslapis per didelius nuotraukų kiekius.

Zuikiniauskiene - pavaduoji Winią? biggrin.gif Beje, o kur Winia? - kažkaip seniai nematyti... g.gif
Loretoidai - kaip visada labai gražu. Tavo nuotraukose net ir darbelis nebūtinas - ir šiaip gražu rolleyes.gif Na bet aišku, darbelis irgi thumbup.gif
Paukščiukas - pasirodyk darbelį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 15, 20:18)

pomidorai2.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 15, 19:23)
Sveikutės naujoje temelėje 4u.gif Kaip tik į temą apie pusinius kryželius - čia kiek per savaitę išsiuvinėjau (kalėdinio  clap.gif  clap.gif ) "Playing on the Swing" iš DMC kolekcijos ax.gif 
clap.gif thumbup.gif clap_1.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 15, 20:35)
Zuikiniauskiene - pavaduoji Winią?  biggrin.gif Beje, o kur Winia? - kažkaip seniai nematyti...  g.gif

prižiūriu, kad būtų tvarka. mirksiukas.gif
o winia pas draugę Vokietijoj. ax.gif
Atsakyti
Mano peliukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 15, 21:21)
Mano peliukas ax.gif

oi, koks gražutis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 15, 21:22)
oi, koks gražutis bigsmile.gif

Stengiausi, ačiū
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 15, 21:24)
Stengiausi, ačiū

jau žinai, kaip rėminsi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 15, 21:21)
Mano peliukas ax.gif

Labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 15, 21:31)
jau žinai, kaip rėminsi? rolleyes.gif

Tikiuosi niekas stipriai nesmerks, planuoju parduoti blush2.gif
Atsakyti