Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(egverb @ 2007 10 21, 20:41)
laba, idedu savo siuvinetus paveiksliukus pries 3-7 metus, siulai buvo renkami is akies, o pirkti is urmo bazes paprasti muline siulai  blush2.gif pirmi 3 paveiksliukai siuvineti pries 3 metus,  likusieji 2000 - 2001 metais  ax.gif
Geras... swoon.gif

QUOTE(mažiausia @ 2007 10 21, 20:42)
Galvojau ateisiu, Ruci jau nebus, o ji čia šaunuolė bigsmile.gif  neskuba mažulėlis, jam pilvuke šilta ir gera  wub.gif
Leidžia man pabaigti senį besmegenį... wub.gif

QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 21:03)
4u.gif  sveikos mergytes jetau kaip grazu, turiu silpnybe siuvinejimui kryzeliu, galima ir as pas jus smile.gif  ax.gif
Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 21, 20:41)
idedu savo siuvinetus paveiksliukus pries 3-7 metus,

Nepyk, bet meškiukus aš perrėminčiau, kad nesimatytų arba matytųsi lygiai kanva (kraštai).

QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 21:03)
Beje egverb, tie meskiukai nu pasaka thumbup.gif , is kokio zurnalo paveiksliukas, vyrui noreciau issiuvinet wub.gif

Tie meškiukai iš Sandros žurnalo, gal kokių 96 metų. Aš turiu. Yra dar ruoniukas (mano pirmas siuvinėtas paveikslėlis, gali mano albume pažiūrėti), dar pingviniukai, ir dar kažkas. Galiu nuskenuoti.

Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 21, 19:13)
matai, as to paveiksliuko schemos neturiu, nes siuvinejau is vieno lenkisko zurnalo, kuri buvau pasiskolinusi is vienos pazistamos  sad.gif

Na bet tavo darbeliai labai labai grazus saunuole thumbup.gif , kazkaip klaidziojau po foruma ir uzmaciau ta tema, sakau reikia prisijunkt mirksiukas.gif , savo darbeliu negaliu parodyt kadangi visus lietuvoje palikau, o siuo metu nusiziurejau toki maza ryza katuka siuvinet, na bent kol igusiu vel, butinai nufotkinsiu ir idesiu i sm. Tik kad su kaniava siek tiek sunku ce airijoj g.gif , dazniausiai visos schemos jau buna nupiestos ant medzegeles tai tereikia jas siulais uzsiut ir tiek, man tai taip nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 19:00)
oi, čia kai kurių gan didelis siuvinėjimo stažas rolleyes.gif Man su savo nepilnų metų stažu tik slėptis po lapais reikia lotuliukas.gif

Nesvarbu kiek metų ar kiek dienų siuvinėji svarbu pats procesas ir užsidegimas darbui. biggrin.gif Aš po mokslų į siuvinėjimą kokiu 3 metus net pažiūrėt nenorėjau hihihi.gif ,, o dabar lyg ir nieko karts nuo karto adatą paimu(bandau Saliuky pasivyti su jos angelu). lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 21, 20:22)
Nepyk, bet meškiukus aš perrėminčiau, kad nesimatytų arba matytųsi lygiai kanva (kraštai).

as visus tuos paveiksliukus perreminsiu, padarysiu albuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 21 spalio 2007 - 20:42
QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 21:27)
...karts nuo karto adatą paimu(bandau Saliuky pasivyti su jos angelu). lotuliukas.gif

Manau, kad mane aplenksi, nes dabar RR žaidimo paveiksliukus siuvinėju. Varkšą angeliuką visai apleidau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 21:27)
o dabar lyg ir nieko karts nuo karto adatą paimu(bandau Saliuky pasivyti su jos angelu). lotuliukas.gif

ne tu viena bandai pasivyt fitness3.gif ,ir as is paskos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 10 21, 19:22)
Tie meškiukai iš Sandros žurnalo, gal kokių 96 metų. Aš turiu. Yra dar ruoniukas (mano pirmas siuvinėtas paveikslėlis, gali mano albume pažiūrėti), dar pingviniukai, ir dar kažkas. Galiu nuskenuoti.

ka tik perziurejau tavo albuma, nerealus darbai, as taip nesugebeciau jauciu blush2.gif turbut daug laiko praleidi siuvinedama, labai grazu. Jei galesi nuskanuok tuos meskiukus, busiu labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 21, 19:44)
dar yra daugiau paveiksliuku, bet juos reikia nufotografuoti (nes yra padovanoti), manau ateinancios savaites begyje juos nufotografuosiu ir idesiu nuotraukeles i SM. galesit ivertint mano darbus  blush2.gif  blush2.gif

ogogo kokia daugybė bigsmile.gif lauksim fotoreportažo mirksiukas.gif

QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 20:03)
4u.gif  sveikos mergytes jetau kaip grazu, turiu silpnybe siuvinejimui kryzeliu, galima ir as pas jus smile.gif  ax.gif

drąsiai drinks_cheers.gif

QUOTE(ruci @ 2007 10 21, 20:19)
Leidžia man pabaigti senį besmegenį...  wub.gif

o tu žinai ko lauki? blush2.gif mergytės, berniuko ar slapuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 10 21, 21:44)
ne tu viena bandai pasivyt fitness3.gif  ,ir as is paskos ax.gif

Tai , kad gal man dar toli iki jūsų aš tik vieną lapą te išsiuvinėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2007 10 21, 21:59)
Tai , kad gal man dar toli iki jūsų aš tik vieną lapą te išsiuvinėjau ax.gif

Dabat tai pakliuvai. Greit rodai ir be kalbų.
Atsakyti
Kristi3d nepasakyčiau, kad siuvinėji tik 5 dienos. O jau tempai tavo thumbup.gif
ginutia sveika prisijungus į mūsų būrį drinks_cheers.gif
Atsakyti