Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

oi, čia kai kurių gan didelis siuvinėjimo stažas rolleyes.gif Man su savo nepilnų metų stažu tik slėptis po lapais reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 18:00)
oi, čia kai kurių gan didelis siuvinėjimo stažas rolleyes.gif Man su savo nepilnų metų stažu tik slėptis po lapais reikia lotuliukas.gif

O ka man daryt su savo 4 dienu stazu unsure.gif cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 21, 19:19)
O ka man daryt su savo 4 dienu stazu unsure.gif  cool.gif  lotuliukas.gif

svarbiausia - nenukabinti nosies. Ryt jau bus 5 dienų stažas, poryt - 6 dienų ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri matėt ką nors iš šios kompanijos
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 19:52)
Dar keli seniai besmegeniai  mirksiukas.gif
Loretoidas, noriu paprašyti šių besmegenių schemos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 21, 20:19)

Loretoidas, noriu paprašyti šių besmegenių schemos  wub.gif

Gal Tau žurnalą išsiųsti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 21, 20:28)
Gal Tau žurnalą išsiųsti?  4u.gif
O nuskanuoti ar nufotografuoti neišeitų... blush2.gif
Atsakyti
laba,
idedu savo siuvinetus paveiksliukus pries 3-7 metus, siulai buvo renkami is akies, o pirkti is urmo bazes paprasti muline siulai blush2.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pirmi 3 paveiksliukai siuvineti pries 3 metus, likusieji 2000 - 2001 metais ax.gif
Atsakyti
privetikas, auksarankės 4u.gif

QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 12:38)
Čia mano darbelis jau įrėmintas ir padovanotas

gražus darbukas 4u.gif

Loretoidai tavo žąsytės ir besmegeniai jėga thumbup.gif wub.gif

Galvojau ateisiu, Ruci jau nebus, o ji čia šaunuolė bigsmile.gif neskuba mažulėlis, jam pilvuke šilta ir gera wub.gif
Atsakyti
dar yra daugiau paveiksliuku, bet juos reikia nufotografuoti (nes yra padovanoti), manau ateinancios savaites begyje juos nufotografuosiu ir idesiu nuotraukeles i SM. galesit ivertint mano darbus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mergytes jetau kaip grazu, turiu silpnybe siuvinejimui kryzeliu, galima ir as pas jus smile.gif ax.gif
Beje egverb, tie meskiukai nu pasaka thumbup.gif , is kokio zurnalo paveiksliukas, vyrui noreciau issiuvinet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 18:23)
svarbiausia - nenukabinti nosies. Ryt jau bus 5 dienų stažas, poryt - 6 dienų ir t.t. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na as zinok jau kokius 5 paveikslus i prieki suplanavus tai manau gal nenusvirs tas optimizmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 20:03)
4u.gif  sveikos mergytes jetau kaip grazu, turiu silpnybe siuvinejimui kryzeliu, galima ir as pas jus smile.gif  ax.gif
Beje egverb, tie meskiukai nu pasaka thumbup.gif , is kokio zurnalo paveiksliukas, vyrui noreciau issiuvinet wub.gif

matai, as to paveiksliuko schemos neturiu, nes siuvinejau is vieno lenkisko zurnalo, kuri buvau pasiskolinusi is vienos pazistamos sad.gif
Atsakyti