oi, čia kai kurių gan didelis siuvinėjimo stažas Man su savo nepilnų metų stažu tik slėptis po lapais reikia
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 18:00)
oi, čia kai kurių gan didelis siuvinėjimo stažas Man su savo nepilnų metų stažu tik slėptis po lapais reikia
O ka man daryt su savo 4 dienu stazu
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 21, 19:19)
O ka man daryt su savo 4 dienu stazu
svarbiausia - nenukabinti nosies. Ryt jau bus 5 dienų stažas, poryt - 6 dienų ir t.t.
Gal kuri matėt ką nors iš šios kompanijos
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 19:52)
Dar keli seniai besmegeniai
Loretoidas, noriu paprašyti šių besmegenių schemos
QUOTE(ruci @ 2007 10 21, 20:19)
Gal Tau žurnalą išsiųsti?
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 21, 20:28)
Gal Tau žurnalą išsiųsti?
O nuskanuoti ar nufotografuoti neišeitų...
privetikas, auksarankės
gražus darbukas
Loretoidai tavo žąsytės ir besmegeniai jėga
Galvojau ateisiu, Ruci jau nebus, o ji čia šaunuolė neskuba mažulėlis, jam pilvuke šilta ir gera
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 12:38)
Čia mano darbelis jau įrėmintas ir padovanotas
gražus darbukas
Loretoidai tavo žąsytės ir besmegeniai jėga
Galvojau ateisiu, Ruci jau nebus, o ji čia šaunuolė neskuba mažulėlis, jam pilvuke šilta ir gera
dar yra daugiau paveiksliuku, bet juos reikia nufotografuoti (nes yra padovanoti), manau ateinancios savaites begyje juos nufotografuosiu ir idesiu nuotraukeles i SM. galesit ivertint mano darbus
sveikos mergytes jetau kaip grazu, turiu silpnybe siuvinejimui kryzeliu, galima ir as pas jus
Beje egverb, tie meskiukai nu pasaka , is kokio zurnalo paveiksliukas, vyrui noreciau issiuvinet
Beje egverb, tie meskiukai nu pasaka , is kokio zurnalo paveiksliukas, vyrui noreciau issiuvinet
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 21, 18:23)
svarbiausia - nenukabinti nosies. Ryt jau bus 5 dienų stažas, poryt - 6 dienų ir t.t.
Na as zinok jau kokius 5 paveikslus i prieki suplanavus tai manau gal nenusvirs tas optimizmas
QUOTE(ginutia @ 2007 10 21, 20:03)
sveikos mergytes jetau kaip grazu, turiu silpnybe siuvinejimui kryzeliu, galima ir as pas jus
matai, as to paveiksliuko schemos neturiu, nes siuvinejau is vieno lenkisko zurnalo, kuri buvau pasiskolinusi is vienos pazistamos