aš irgi siuvinėčiau 3 gijomis, bet kaip sakoma, tai skonio reikalas
Apie siuvinėjimo stažą kalbat . Aš buvau išsiuvinėjus vieną paveikslėlį ir užrašą ant kaldrytės užvalkaliuko, kai buvau nėščia su antru vaiku. O jau kai įsivedėm namie internetą ir įlindau (netyčiom) į siuvinėjimo forumą (prieš beveik metus, lapkričio mėnesį), tada ir "pašlo pojechalo". Taip kad mano stažas nepilni metai, tiek pat, kiek aš ir SM'e.
Aš ant 11 ir 9 siuvinėjau 3 gijom. 2 gijom nesiuvinėčiau, labai "kiaura" būtų.
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 21, 10:33)
O man toks praktinis klausimelis iskilo siuvinejant ant 10 numerio kanvos keliomis gijomis reiketu siuvineti? viena paveiksliuka pradejau 3 siuvinet tai atrodo tikrai graziai, bet susimasciau gal 2 uztenka?
Aš ant 11 ir 9 siuvinėjau 3 gijom. 2 gijom nesiuvinėčiau, labai "kiaura" būtų.
QUOTE(saliuky @ 2007 10 21, 10:38)
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 21, 11:14)
QUOTE(Reska @ 2007 10 21, 11:17)
aciu visoms uz patarimus Man siaip labai graziai atrodo pats darbelis ir nekiaura reiketu nuotrauka kokia ikelt kaip atrodo
Siaip klausimas iskilo nes bais daug siulu suvalgo tokie paveiksliukai bet kaip sakoma grozis reikalauja auku
Papildyta:
Cia kiek padariau per 3 dienas darbelis ka tik islaisvintas is lankelio priespaudos tai truputi nekaip atrodo bet bendras vaizdas matyt
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 21, 13:16)
Cia kiek padariau per 3 dienas
Gražu.
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 22:38)
O čia pats pirmasis mano siuvinėtas darbelis prieš dešimt metų. Neturėjau supratimo, kaip siuvinėti, tai ant tokios smulkios kanvos siuvinėjau trimis siūliukais, o dar visur šachmatinis motyvas Dabar nė už ką tokio nesiimčiau
Vistiek gražu ir tvarkinga Mano pirmieji irgi buvo mokyklos laikais...
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 12:38)
Labai grazus as kai pabaigsiu kita suplanuota darbeli tai turesiu daug klausimu apie ireminima tai klausinesiu tada
QUOTE(wioletukas @ 2007 10 21, 13:38)
Čia mano darbelis jau įrėmintas ir padovanotas
Toks vasariškas...
pradėjau siuvinėt 12metų.siuvinėjau sesei ant rūbelių.prieš 13metų pirmą kart siuvinėjau kryželiu,ant paprastos medžiagos,skaičiuodama siuliukus,netaisyklingu kryželiu(neturėjau nė žalio supratimo apie taisyklingą, kol kambariokė nepamokė ),o jau kai šį forumą pamačiau - rimtai užkibau,rugpjūtį buvo metukai kaip vėl siuvinys ir kanva rankose tik širdį graužia kad čia neužklydau kol buvau ir dar kol pusantro mėn praleidau GN
Na mano siuvinėjimo stažas irgi nemažas 15 m.Pradėjau siuvinėt mokykloje , po to įgijau 3 siuvinėtojos kategorija (kurios taip niekur ir nepanaudojau ). Bet paskutiniu metu labai mažai siuvinėju nebent kam nors dovanų.
labai grazus darbeliai