Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 21:58)
Dar man trauk ir traukt  rolleyes.gif
Tai laukiam... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, seniai seniai prisimenu viena mergina sivinėjo vieną paveiksliuką kuriame stovi lygtai dvi merginos su sparnais: viena juoda, kita balta... Noriu siuvinėt, bet kaip tyčia nerandu tos schemutės... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 20, 22:00)
oho, kokia patyrusi siuvinėtoja esi. bigsmile.gif Mano stažas tai tik pirmi metai. rolleyes.gif

Tai ką Tu rodysi po dešimt metų, jei jau dabar taip siuvinėji g.gif Tiesiog sunku patikėti schmoll.gif

QUOTE(ruci @ 2007 10 20, 22:02)
Tai laukiam...  mirksiukas.gif  wub.gif

Trauksiu, trauksiu, bet viskas kažkur pati nežinau kur rolleyes.gif

O čia pats pirmasis mano siuvinėtas darbelis prieš dešimt metų. Neturėjau supratimo, kaip siuvinėti, tai ant tokios smulkios kanvos siuvinėjau trimis siūliukais, o dar visur šachmatinis motyvas doh.gif Dabar nė už ką tokio nesiimčiau biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 22:38)

Trauksiu, trauksiu, bet viskas kažkur pati nežinau kur rolleyes.gif

O čia pats pirmasis mano siuvinėtas darbelis prieš dešimt metų. Neturėjau supratimo, kaip siuvinėti, tai ant tokios smulkios kanvos siuvinėjau trimis siūliukais, o dar visur šachmatinis motyvas  doh.gif Dabar nė už ką tokio nesiimčiau biggrin.gif

Gražu, kaip ir visada wub.gif
Mano stažas kiek mažesnis, na tarkim 4 metai. Bet pirmą darbelį siuvinėjau ant tokios stambios kanvos su 4 siūliukais, ir atrodė, kad taip ir turi būti. Antrą darbą irgi pradėjau taip pat... Bet pabandžiau Aidą 14 ir ...pradėtas antras siuvinys guli padėtas ir laukia nežinia ko ax.gif Apie visas gudrybes sužinoma palaipsniui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 22:38)
Tai ką Tu rodysi po dešimt metų, jei jau dabar taip siuvinėji  g.gif Tiesiog sunku patikėti schmoll.gif

Prieš kažkur 10 metų esu išsiuvinėjusi du paveiksliukus ir viskas. Ant drobės siuvinėjau. Vėl pradėjau siuvinėt tik šiemet, berods vasario mėnesį. ax.gif
Atsakyti
jei jau kalbate apie siuvinejimo staza, tai as pirma paveiksliuka kryzeliu issiuvinejau pries 12 metu, tada buvau 6 klaseje ax.gif ir nuo tada po truputi pradejau siuvinet paveiksliukus. paskirsiu kazkokia dienele ir nusfotografuosius visus siuvinetus savo paveiksliukus, na tik tie, kurie yra padovanoti, tai teks tuos zmones aplankyt ir nufotgrafuot tuos paveiksliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 10 20, 22:23)
Merginos, seniai seniai prisimenu viena mergina sivinėjo vieną paveiksliuką kuriame stovi lygtai dvi merginos su sparnais: viena juoda, kita balta... Noriu siuvinėt, bet kaip tyčia nerandu tos schemutės...  doh.gif

Čia: http://photo.163.com...ngyu/114572646/
Atsakyti
Zuikiniauskiene tavo darbeliai wub.gif ir tempai dideli tikrai nepasakytum, kad tik metus siuvinėji.

Aš irgi mokykliniais aikais esu išsiuvinėjus kelis darbelius ir dabar po ilgos pertraukos bendrdarbė vėl užkrėtė, bet man iki jūų dar toli.

Labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 21 spalio 2007 - 00:24
Loretoidai, rodyk visas grožybes , jau patys darbai gražūs, o dar jų pateikimas toks super thumbup.gif , kad negali atsižiūrėti wub.gif wub.gif
Tikrai, jau ima kvepėti Kalėdom wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, sakykite, gal zinote kur galima rasti didesnio formato paveiksliukus sio zurnalo? nes schemos cia nelabai kokybiskos, nedideles... jei spausdinu - tai isplaukia visas paveiksliukas...

http://picasaweb.goo...a67/DallaAAllaZ
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
O man toks praktinis klausimelis iskilo siuvinejant ant 10 numerio kanvos keliomis gijomis reiketu siuvineti? viena paveiksliuka pradejau 3 siuvinet tai atrodo tikrai graziai, bet susimasciau gal 2 uztenka?
Aaa bigsmile.gif apie patirti tai as cia irgi tokia praktiskai be patirties blush2.gif pirmieji kryziukai buvo gal 12 metu maziuka paveiksliuka ant "nuspalvintos kanvos" issiuvinejau (na kur jau paveiksliukas nupiestas ant medziageles) paskui dar pora mazuliuku paveiksliuku buvo dovanoms ir jau turbut kokie 6-7 metai kaip siuvinejimo nebuvau paemus i rankas o dabar vel uzkabino ax.gif tai dabartinis mano stazas 4 dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 10 21, 10:33)
... siuvinejant ant 10 numerio kanvos keliomis gijomis reiketu siuvineti?

Bent jau aš siuvinėčiau kaip minimum trijomis gijomis. Reikėtų pačiai pasibandyti ir pažiūrėti. Ar tau gražu dviem siūliukais ar kanva labai persišviečia ir ar bendras vaizdas tenkina. Sėkmės siuvinėjant 4u.gif .
Atsakyti