Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(toli @ 2007 10 20, 19:28)
aciukas.  4u.gif Paziurejau i nuoroda, ir sugalvojau, kaip as prijuoste siuvinesiu. Is pradziu galvojau issiuvineti varda ir koki paveiksliuka, bet sumasciau, kad geriausia siuvineti raides, prie kuriu jau prisiglaude paveiksliukai.  rolleyes.gif

smagu, kad kažkas tiko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 20, 19:11)
Ačiū. 4u.gif O kur ją pirkai? Ir jos kaina tokia maža, kaip kad buvai parašiusi, ar aš čia kažko nesupratau? g.gif

"Gerose akyse" 4u.gif O 50x68 cm gabalo kaina 29 lt.
Dar keli seniai besmegeniai mirksiukas.gif

user posted image

Ir mėlynoji kalėdinė klasika (matyt, ne viena turit šitą ar tokio tipo su seniais besmegeniais išsisiuvinėjusi) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 20, 19:28)
Bet tai musu pastas tai vai kuku vai lia lia. rimtai, o ka jie darytu, jei jus nebutumete saziningos ir ateitumete to siuntinio, kuri jau atsiemete?.. g.gif

Gi atsiimdamas siuntini dedi parasa, kad atsiemei konkretu siuntinuka. Neisdegtu antra karta to pacio pareikalauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2007 10 20, 19:57)
Gi atsiimdamas siuntini dedi parasa, kad atsiemei konkretu siuntinuka. Neisdegtu antra karta to pacio pareikalauti  mirksiukas.gif

Na apie parasiuka nepagalvojau. Sestadienis-isejo smegenine pasivaikscioti. blush2.gif

Labai grazios zasytes, Loretoidai. ax.gif
Atsakyti
Loretoido tiek darbeliai, tiek nuotraukos kaip visad aukštumoj wub.gif . Pakvipo Kalėdomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir darbelių visų gražumas thumbup.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(toli @ 2007 10 20, 13:08)
Va pasiguosiu. Kokia as vepla, bliamba!  Valgiau granata ir aptaskiau savo siuvini, kuris uz kilometro buvo, bet del to granatos turbut ir vadinasi granatom.

O ar bandei su citrinos rūgštele pabarstyti? Visada gerai išima dėmes nuo sulčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 20 spalio 2007 - 20:29
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 19:52)
Dar keli seniai besmegeniai  mirksiukas.gif
Ir mėlynoji kalėdinė klasika (matyt, ne viena turit šitą ar tokio tipo su seniais besmegeniais išsisiuvinėjusi) biggrin.gif
first.gif first.gif first.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
toli, čia dar besižvalgydama radau tau raidelių kaip tik virtuvine tematika: http://picasaweb.goo...07/EMSAbcCocina
Gal tiks. 4u.gif
Atsakyti
Gitulia, Winia - ačiū už pasidalinimą skaudžia patirtim 4u.gif Nors dar siuntinio neturiu, bet kažkaip patikėjau, kad jis saugiai guli pašte ir pirmadienį nubėgusi aš jį ten rasiu ax.gif Jei taip ir bus, paštininkams perduosiu linkėjimų dar ir nuo jūsų biggrin.gif
Loretoidai - na ir lobių turi savo senovinėse skryniose... wub.gif Vis trauki ir trauki, kada tiek prisiuvinėjai? smile.gif
Pasiguosiu ir aš - peršalau, pasigavau siaubingą kosulį ir, atrodo, kad ateina sloga, tai čiaudėsim kartu su mažium soske.gif Nėra jokio noro siuvinėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 20, 21:43)
Loretoidai - na ir lobių turi savo senovinėse skryniose...  wub.gif Vis trauki ir trauki, kada tiek prisiuvinėjai? smile.gif

vat ir man toks klausimas buvo kilęs, kada Lateroidas spėjo tiek visko prisiuvinėt. rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, nežinau, koks jūsų siuvinėjimo stažas, o mano vienuolikti metai mirksiukas.gif Jei kasmet minimum po du kalėdinius siuvinukus, tai jau dvidešimt du biggrin.gif Dar man trauk ir traukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 21:58)
Aha, nežinau, koks jūsų siuvinėjimo stažas, o mano vienuolikti metai  mirksiukas.gif  Jei kasmet minimum po du kalėdinius siuvinukus, tai jau dvidešimt du  biggrin.gif Dar man trauk ir traukt  rolleyes.gif

oho, kokia patyrusi siuvinėtoja esi. bigsmile.gif Mano stažas tai tik pirmi metai. rolleyes.gif
Atsakyti