Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 20, 15:59)
Šaunuolė thumbup.gif Labai kruopštus ir didelis darbelis  bigsmile.gif Prašom ir toliau pasirodyti  smile.gif

Turiu racionalizacinį pasiūlymą  bigsmile.gif Turint omeny, kad nuolat į forumą užeina naujų siuvinėtojų, kurios vis iš naujo prašo schemų, gal būtų tikslinga sukurti atskirą temą, kurioje dėtume TIK schemų nuorodas. O šitą temą palikti diskusijoms ir dalinimuisi patirtimi ir darbeliais. Ką manot?

Idėja gera, bet netikiu, kad ji pasiteisintųsmile.gif vis tiek bus tokių, kurios nesugebės nekomentuoti:) ir tada bus dar vienas jovalas;)

Ir kiek tų temų bedarytumėte, vis tiek bus nuolatiniai prašymai ir t.t. Juk ir čia dažnai būna, kad nuorodos įdėtos prieš tris žinutes, o vėl jų iš naujo prašo:)

Nemanau, kad verta vargti:)
Atsakyti
Štai jau kiek turiu savojo besmegenio:
user posted image
saliuky, labai tau ačiū aciuks.gif user posted image
cenzura, gražus malūnas thumbup.gif
egverb, koks fainas tedis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 12:46)
Mažas angeliukas į dovanų fondą. Siuvinėta "Madeiros" šilkiniais siūlais ant "Evenweave" 28 ct.

labai mielas angeliukas wub.gif O kas yra "Evenweave" medžiaga? mastau.gif blush2.gif

QUOTE(saliuky @ 2007 10 20, 15:26)
Zuikiniauskiene kaip gražuuuuuuu wub.gif  wub.gif , o tavo tempai kaip visada  thumbup.gif .

ačiū. rolleyes.gif
Atsakyti
SM buvo siuvinėjimo schemų tema, tačiau dėl autorinių teisių ji buvo uždaryta. vis tik mūsų naudojimasis tokiomis schemomis nėra legalus dalykas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 20, 18:07)
labai mielas angeliukas wub.gif O kas yra "Evenweave" medžiaga? mastau.gif  blush2.gif

DMC kanva, kurios sudėtis 51% medvilnės ir 49 % viskozės. Ji plonesnė, švelnesnė ir gerokai minkštesnė už medvilninę kanvą. Manau, labiau tinka subtilesniems darbeliams biggrin.gif
saliuky, jau kaip Tu su dešrom mane prajuokinai, maniau nuo kėdės nugriūsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cenzūra, labai gražūs darbeliai, ypač malūnas thumbup.gif
egverb, meškutis wub.gif , parodyk, kai įrėminsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 20, 15:38)
Tikriausiai taip ir yra kaip sakai, bet man nuo to ne lengviau  unsure.gif Aš neturiu noro sumokėti ir nieko negauti... Beje, man čia neseniai neatnešė žurnalo, kurį užsisakau iš užsienio, vieno numerio. Bet man jį replace'ins. Įdomu, kaip šiuo atveju bus, jei siuntinio taip ir negausiu g.gif

Garantuoju 99 proc., kad tavo siuntinys senai jau guli paste, tik laiskanesys tinginys pasitaike, ir dar nedanese pranesimo.
Esu daug kartu is sew psl. uzsisakinejusi ir siuntiniai eina maksimaliai per savaite, ilgiau nera buve. O pastas viena karta kiaulyste iskrete. Negavusi reikiamu laiku pranesimo nuejau i pasta, pklausiau ar mano vardu nera siuntinio, ir atsiemiau, pasirode, kad jis ten guli jau keleta dienu, o po poros dienu gavau pranesima, kad eiciau atsiimti jau atsiimto siuntinio lotuliukas.gif
Taip, kad nesinervink o soliuok i pasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2007 10 20, 15:48)
http://public.fotki....ai/malunas.html

Sveikutes. o cia mano darbelis  4u.gif
Taip norejosi pasigirt blush2.gif

Labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu uz grazius zodelius apie mano siuvineta TT meskiuka bis.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2007 10 20, 18:36)
Garantuoju 99 proc., kad tavo siuntinys senai jau guli paste, tik laiskanesys tinginys pasitaike, ir dar nedanese pranesimo.
Esu daug kartu is sew psl. uzsisakinejusi ir siuntiniai eina maksimaliai per savaite, ilgiau nera buve. O pastas viena karta kiaulyste iskrete. Negavusi reikiamu laiku pranesimo nuejau i pasta, pklausiau ar mano vardu nera siuntinio, ir atsiemiau, pasirode, kad jis ten guli jau keleta dienu, o po poros dienu gavau pranesima, kad eiciau atsiimti jau atsiimto siuntinio  lotuliukas.gif
Taip, kad nesinervink o soliuok i pasta.   mirksiukas.gif

Ir man taip buvo, ir čia jau darosi turbūt įprasta praktika Lietuvoje.

Aš šią vasarą siuntinio laukiau dvi savaites, nesulaukus nuėjau į paštą paklausti, ar nėra. Pasirodė, kad siuntinys jau kuris laikas ten guli. Pasiėmiau. O dar po savaitės gavau pranešimą, kad ateičiau pasiimti siuntinio:)))) jiems pasisekė, kad esu sąžininga:))

tai gal eikit ieškoti, nelaukit, nes taip gali ir gulėt siuntinukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 20 spalio 2007 - 17:59
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 18:36)
DMC kanva, kurios sudėtis 51% medvilnės ir 49 % viskozės. Ji plonesnė, švelnesnė ir gerokai minkštesnė už medvilninę kanvą. Manau, labiau tinka subtilesniems darbeliams  biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif O kur ją pirkai? Ir jos kaina tokia maža, kaip kad buvai parašiusi, ar aš čia kažko nesupratau? g.gif

toli, štai tau dar raidelių: http://picasaweb.google.com/gisa.abc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 20 spalio 2007 - 18:13
O aš jau įsirinkau ką siuvinėsiu nuėjau į rūsį ir pasiemiau savo senają gerają siuvinėjimo žurnalu dėže bigsmile.gif Ten buvo kalėdinis žurnalas ir išsirinkau tris kalėdinius meškiukus
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 20, 19:11)
Ačiū. 4u.gif O kur ją pirkai? Ir jos kaina tokia maža, kaip kad buvai parašiusi, ar aš čia kažko nesupratau? g.gif
toli, štai tau dar raidelių: http://picasaweb.google.com/gisa.abc

aciukas. 4u.gif Paziurejau i nuoroda, ir sugalvojau, kaip as prijuoste siuvinesiu. Is pradziu galvojau issiuvineti varda ir koki paveiksliuka, bet sumasciau, kad geriausia siuvineti raides, prie kuriu jau prisiglaude paveiksliukai. rolleyes.gif
Papildyta:
Bet tai musu pastas tai vai kuku vai lia lia. rimtai, o ka jie darytu, jei jus nebutumete saziningos ir ateitumete to siuntinio, kuri jau atsiemete?.. g.gif
Atsakyti