Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sveikos,

Labai gražus angeliukas, o nuotaukos lyg iš albumo ištrauktos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 20, 12:51)
ir dar klausimėlis, o čia kokios siūlų rūšies kodas?

kiek suprantu, DMC, dėl visa ko nuėjus į paarduotuvę sulygink, ar atitinka spalvos apibūdinimą.

Loretoidai, tavo menai žavingi wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 20 spalio 2007 - 13:35
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 19, 16:32)
Kaip tau gerai  ax.gif
O aš štai irgi laukiu siuntinuko iš Sew and So, bet kol kas dar jis manęs nepasiekė  unsure.gif Nors užsisakiau spalio 8 d.  verysad.gif Kaip manot, ar jau verta sunerimti ir pradėti visus ten statyti ant blakstienų?  g.gif
Beje, o kaip tau pranešė apie siuntinuką? Gavai pranešimą iš pašto, ar pristatė į namus kažkas? Aš kai iš Amazon pirkdavau, tai reikėdavo į vieną specialų paštą eiti pasiimti siuntinio... Galvoju, kad ir šįkart taip bus, bet pranešimo apie siuntinį vis nesulaukiu  verysad.gif

man tai pranese, kad jau siuntinys issiustas i Lietuva, uzsisakiau 10.11, o issiunte i Lietuva 10.12, o siuntini gavau 10.19. tai bandyk eit i pasta aiskintis bei parasyk siuo mail'u laiska ir uzklausk del savo siuntinio antony@sewandso.co.uk. tu turejai gaut mail'a su uzsakymo numeriu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2007 10 20, 14:39)
man tai pranese, kad jau siuntinys issiustas i Lietuva, uzsisakiau 10.11, o issiunte i Lietuva 10.12, o siuntini gavau 10.19. tai bandyk eit i pasta aiskintis bei parasyk siuo mail'u laiska ir uzklausk del savo siuntinio antony@sewandso.co.uk. tu turejai gaut mail'a su uzsakymo numeriu ir pan.

Patvirtinimo laišką, kad jau išsiųstas mano siuntinukas, gavau tą pačią dieną, kai ir užsakiau, t.y. spalio 8. Man meilas atėjo iš kažkokio kito vaikino, nei tu rašai, matyt ten jų yra keli ax.gif Tačiau pats siuntinukas dar manęs nepasiekė verysad.gif verysad.gif Meilą tam vaikinui į Sew and so parašiau, bet dar negavau atsakymo.
O tau siuntinį pristatė tiesiai į namus, ar gavai pranešimą ir ėjai į savo paštą pasiimti pati?
Na kaip nors vis vien išsimušiu tai, už ką susimokėjau mad.gif Bet jei turėsiu su tuo daug vargo, tai visiems papasakosiu, kad Sew and So š*** mala bash.gif
Atsakyti
Pumpureli, o tau pinigus nuo kreditines nuskaiciavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 20, 13:53)
Patvirtinimo laišką, kad jau išsiųstas mano siuntinukas, gavau tą pačią dieną, kai ir užsakiau, t.y. spalio 8. Man meilas atėjo iš kažkokio kito vaikino, nei tu rašai, matyt ten jų yra keli  ax.gif Tačiau pats siuntinukas dar manęs nepasiekė  verysad.gif  verysad.gif Meilą tam vaikinui į Sew and so parašiau, bet dar negavau atsakymo.
O tau siuntinį pristatė tiesiai į namus, ar gavai pranešimą ir ėjai į savo paštą pasiimti pati?
Na kaip nors vis vien išsimušiu tai, už ką susimokėjau  mad.gif Bet jei turėsiu su tuo daug vargo, tai visiems papasakosiu, kad Sew and So š*** mala  bash.gif

as gavau pranesima, kad nueit i pasta atsiimt siuntiniu skyriuje, nors pagal viska turejo atnest man, nes parasiau savo darbo adresa. as tam siuntiniu skyriuje paklausiau kodel man neatnese, tai pasake, kad truksta darbuotju ir t.t. tu geriau nueik i pasta ir issiaiskink, gali buti, kad paste guli.
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 20, 14:55)
Pumpureli, o tau pinigus nuo kreditines nuskaiciavo?  g.gif

Nurašė, žinoma. Berods, kitą dieną kai užsakiau. Su mano korta viskas ok, ji galiojanti, pinigų ten yra... verysad.gif
Atsakyti
sveikutes.noreciau patarimo,siuvineju ugio matuokle.susimasciau kaip reikes iremint ar ka panasaus blink.gif .gal kas turit patarimu g.gif nezinau ar gerai butu paklijuoti ,o krastus apkantuoti dar pasiuvus koki audini. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 20 spalio 2007 - 14:22
Zuikiniauskiene kaip gražuuuuuuu wub.gif wub.gif , o tavo tempai kaip visada thumbup.gif .
Ruci atsitiktinai tarp visų heroglifų paspaudžiau žodį '' FANS'' {viršutinėje eilutėje} ir atsidarė albumų sarašiukas. Po juos klaidžioji ir ieškai ko tau reikia. Va įdedu albumų sarašiuką, tarp jų yra visokių, tame tarpe ir siuvinėjimo schemų. http://photo.163.com/fans/amyamy0001/
Loretoida iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad dešrų rinkės sudėtos biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif biggrin.gif ...aš dar negyriau tavo nuostabių kompozicijų, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 20, 15:01)
Nurašė, žinoma. Berods, kitą dieną kai užsakiau. Su mano korta viskas ok, ji galiojanti, pinigų ten yra...  verysad.gif

Man atrodo, kad LT pastas kazko pridirbo. Tas www didziausias UK ir atsiliepimai apie ji kuo geriausi Internete. Nemanau, kad jie terstusi varda del siuntinuko tokio. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 20, 15:27)
Man atrodo, kad LT pastas kazko pridirbo. Tas www didziausias UK ir atsiliepimai apie ji kuo geriausi Internete. Nemanau, kad jie terstusi varda del siuntinuko tokio.  schmoll.gif

Tikriausiai taip ir yra kaip sakai, bet man nuo to ne lengviau unsure.gif Aš neturiu noro sumokėti ir nieko negauti... Beje, man čia neseniai neatnešė žurnalo, kurį užsisakau iš užsienio, vieno numerio. Bet man jį replace'ins. Įdomu, kaip šiuo atveju bus, jei siuntinio taip ir negausiu g.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos happy.gif

Prisižiūrėjus jūsų grožiu nusprendžiau grįšt prie savo seno pomėgio tad iškart einu prie reikalo gal žinot kokiu mažu paveiksliuku kalėdom newyear.gif Gal galit idėt jų schemučių apie 5 blush2.gif
Atsakyti