Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Gal kas galėtų iššifruoti My Webpageschemą? Atsidarius nuorodą viršutinėj juostoj paspausti Cross stitch, tada šiek tiek žemiau pastūmus matysis raudonų gėlių paveikslėlis, o šalia jo parašyta proud poppies. Paspaudus ant to paveikslėlio atsidaro langas, o šiek tiek žemiau yra raudona suknele mergaitė su aguona. Tai labai būtų puiku, jei kuri iššifruotų truputėlį šios schemos. Iškarto dėkoju. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidzius @ 2007 10 19, 19:00)
Sveikutes, gal kas zinot koki gera uzsienio puslapi per kuri butu galima parsisiusdinti visokiu dalykeliu siuvinejimui????Nes ziuriu cia kai viska pirkineji Lietuvoj labai jau daug pinigeliu iseina..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kas yra geras rolleyes.gif ? O šiaip puslapio viršuje bent vienas pavadinimas paminėtas, "Sew and So". Žiūrint, ką ruošies pirkt, tuos dalykus, kurie yra Lietuvoj, dažnai pirkt neapsimoka, brangiau gausis.
Papildyta:
QUOTE(vazaza @ 2007 10 19, 19:11)
Gal kas galėtų iššifruoti My Webpageschemą? Atsidarius nuorodą viršutinėj juostoj paspausti Cross stitch, tada šiek tiek žemiau pastūmus matysis raudonų gėlių paveikslėlis, o šalia jo parašyta proud poppies. Paspaudus ant to paveikslėlio atsidaro langas, o šiek tiek žemiau yra raudona suknele mergaitė su aguona. Tai labai būtų puiku, jei kuri iššifruotų truputėlį šios schemos. Iškarto dėkoju. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia gi nėra schemos, tik parduodama rolleyes.gif , nieko čia neiššifruosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 19 spalio 2007 - 19:37
QUOTE(vazaza @ 2007 10 19, 20:11)
Gal kas galėtų iššifruoti My Webpageschemą? Atsidarius nuorodą viršutinėj juostoj paspausti Cross stitch, tada šiek tiek žemiau pastūmus matysis raudonų gėlių paveikslėlis, o šalia jo parašyta proud poppies. Paspaudus ant to paveikslėlio atsidaro langas, o šiek tiek žemiau yra raudona suknele mergaitė su aguona. Tai labai būtų puiku, jei kuri iššifruotų truputėlį šios schemos. Iškarto dėkoju. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vazaza, parašyk savo emailą man AŽ - atsiųsiu mirksiukas.gif . Ką tik per eMule atsisiunčiau daug DMC schemų thumbup.gif .
Atsakyti
Nerealiai daug "pribumasu" yra http://www.nordicneedle.com. Niekad neuzsisakinejau, bet sociai visko atrodO...

Tai negi nei viena kokios nuorodos i abeceliu lobynus neturit?.. blush2.gif
Atsakyti
Ar kas siuvinėjat šilkiniais siūlais? O lininiais? Šiandien nusipirkau "Madeiros" šilkinių siūlų, pradėjau siuvinėti mažą angeliuką vienu siūliuku, lyg ir nieko g.gif
Įdomu pažiūrėti ar skiriasi nuo medvilninių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 19, 18:37)
Padėjo. Ačiū aciuks.gif

QUOTE(saliuky @ 2007 10 19, 18:58)
Šaunu, kad viskas gerai, be komplikacijų  thumbup.gif . Stiprybės ir kantrybės tau  4u.gif . O dėl siūlų Toli jau atsakė. Dar galiu tokį dalyką pasiūlyti
http://www.candamar....nvertChart.html
Ačiū aciuks.gif
Bet įdomiausia tai, kad man atrodo, kad ten schemoj vienokie siūlai, o siūlų "rakte" aš nerandu simbolių... g.gif Parinksiu siūlus iš akies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 19, 22:17)
Ar kas siuvinėjat šilkiniais siūlais? O lininiais? Šiandien nusipirkau "Madeiros" šilkinių siūlų, pradėjau siuvinėti mažą angeliuką vienu siūliuku, lyg ir nieko  g.gif
Įdomu pažiūrėti ar skiriasi nuo medvilninių  biggrin.gif

Gražūs madeiros šilkiniai, ant juodos kanvos bandžiau ornamentą siuvinėti, gražu:)
O DMC lininiai man dar gražesni, turiu nusipirkusi, bet neturiu kada užsiimti jais:( bet labai gražūs siūlai, tie lininiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 20, 01:23)
Gražūs madeiros šilkiniai, ant juodos kanvos bandžiau ornamentą siuvinėti, gražu:)
O DMC lininiai man dar gražesni, turiu nusipirkusi, bet neturiu kada užsiimti jais:( bet labai gražūs siūlai, tie lininiai smile.gif

winia ,sveika sugrizus! 4u.gif
jau spejom taves pasigesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 19, 22:04)
Tai negi nei viena kokios nuorodos i abeceliu lobynus neturit?.. blush2.gif

čia pasižiūrėk: http://picasaweb.goo.../olivia.martins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 10 20, 01:23)

Sveika, winia 4u.gif Man irgi lininiai laaaabai gražūs, turiu prisipirkusi, bet kada jais siuvinėsiu - nežinau g.gif O šilkiniais labai malonu siuvinėti, vakar angeliuką išsiuvinėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 20, 09:45)
O šilkiniais labai malonu siuvinėti, vakar angeliuką išsiuvinėjau biggrin.gif

kodėl nepasirodai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 19, 18:29)
user posted image

Ruci, štai čia tas pats paveikslėlis, bet schemoje nurodyti DMC siūlai ir aiški instrukcija: http://photo.163.com...a.ok/118512907/
Atsakyti