Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(egverb @ 2007 10 19, 12:55)
laba 
stai koki siuntinuka gavau is sewandso.co.uk puslapio, prekes uzsisakiau praejusi penktadieni (10.12) ir siandien ryte gavau jau siuntinuka

Kaip tau gerai ax.gif
O aš štai irgi laukiu siuntinuko iš Sew and So, bet kol kas dar jis manęs nepasiekė unsure.gif Nors užsisakiau spalio 8 d. verysad.gif Kaip manot, ar jau verta sunerimti ir pradėti visus ten statyti ant blakstienų? g.gif
Beje, o kaip tau pranešė apie siuntinuką? Gavai pranešimą iš pašto, ar pristatė į namus kažkas? Aš kai iš Amazon pirkdavau, tai reikėdavo į vieną specialų paštą eiti pasiimti siuntinio... Galvoju, kad ir šįkart taip bus, bet pranešimo apie siuntinį vis nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 19 spalio 2007 - 16:39
Anglijoje, kaip rasiau, buvo pastininkai sustreikave, tai gal nusitempe del to pristatymas, gal ko nors neturejo, tai lauke, kol gaus is tiekeju. As tai tavo vietoje parasyciau jiems emaila ir paklausciau, jei pirmadieni vis dar nebutu. Man tai visus tris kartus is Sewandso uzsisakius gavau neregistruotu pastu is etatinio i darba nesancio pastininko. ai, dar jie pries tai atsiuncia emaila, kad issiunte tau siuntinuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 10 19, 16:58)
Ruci, tu vis dar čia  biggrin.gif , bandyčiau padėti, bet nematau paveikslėlio  g.gif
Spausti ant paveikslėlio:
user posted image
Na ir ką, buvom pas ginę - spaudimas idealus, vaikiuko tonai idealūs, svoris mano truputį nukrito, tai sakė per savaitgalį pagimdysiu... lotuliukas.gif Bet jei ne, tai iki 24 d. dar galiu nešioti sau linksma ir išsišiepus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ruci, gal pades http://www.needlepoi...andamar-dmc.htm
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 19, 18:29)
spaudimas idealus, vaikiuko tonai idealūs

Šaunu, kad viskas gerai, be komplikacijų thumbup.gif . Stiprybės ir kantrybės tau 4u.gif .
O dėl siūlų Toli jau atsakė. Dar galiu tokį dalyką pasiūlyti
http://www.candamar....nvertChart.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 19 spalio 2007 - 18:20
Na ir ką, buvom pas ginę - spaudimas idealus, vaikiuko tonai idealūs, svoris mano truputį nukrito, tai sakė per savaitgalį pagimdysiu...  lotuliukas.gif Bet jei ne, tai iki 24 d. dar galiu nešioti sau linksma ir išsišiepus  lotuliukas.gif [/color]

Sėkmės tau dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Pranešk, kai jau lelių turėsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 10 19, 08:44)

Man neatidaro šios nuorodos
Atsakyti
Na ir ką, buvom pas ginę - spaudimas idealus, vaikiuko tonai idealūs, svoris mano truputį nukrito, tai sakė per savaitgalį pagimdysiu...  lotuliukas.gif Bet jei ne, tai iki 24 d. dar galiu nešioti sau linksma ir išsišiepus  lotuliukas.gif

Saunu kad viskas gerai. lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
bet kuriam kaime galima gaut pasporta jei tik yra FUJI
as katik pasiemiau 30*40 pasporta ir antirefleksini stikla tik 12lt ir labai gerai ispjauta

nu pas mane FUJI beveik ant kiekvieno kampo, bet paspartų nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 19, 19:30)
Man neatidaro šios nuorodos

g.gif o man atidaro
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 10 19, 19:42)

nu pas mane FUJI beveik ant kiekvieno kampo, bet paspartų nėr doh.gif

pas mus pasportu ir nera, bet as pardavejai isaiskinau kas do dalykas (nes buvo negirdejus), uzsakiau pati pirmoji pasporta, nors tas FUJI jau gal trys metai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas zinot koki gera uzsienio puslapi per kuri butu galima parsisiusdinti visokiu dalykeliu siuvinejimui????Nes ziuriu cia kai viska pirkineji Lietuvoj labai jau daug pinigeliu iseina..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti