Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

pagaliau pavyko ir man įsidėti avatarą lotuliukas.gif 3 dienas vargau ir.....pagaliau pavyko ax.gif
merginos, ar žinojot kad vilniuje yra paspartų pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 19 spalio 2007 - 13:52
Ai, man dar remas patinka tuo, kad medziagos neglamzo kaip lankelis ir dar lankeli uzdeti reikia daugiau fiziniu jegu. tongue.gif

Tik per galva nemuskite, maciau, kad buvo praeitos temos gale ir ne karta kitose, bet gal kuri turite kokia nuoroda, kur daug visokiu alfabetu yra. Noriu teciui prijuoste pradeti siuvineti. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Kas man pasakys, kokia čia naudojama siūlų paletė?
http://picasaweb.goo...604042131249986
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 10 19, 14:51)

Pigių ir neblogų yra "Fujifilm" atstovybėj - Gerosios Vilties 38 4u.gif
Atsakyti
super rėmas thumbup.gif aš ir tokio noriu rolleyes.gif
Atsakyti
As gal irgi remo noreciau, bet siuo metu ner galimybiu ji isigyti ir be to nebandziau su juo tai kai nezinai nieko geriau tai tinka ka turi biggrin.gif aisku nepatinka man kaip lankelis istampo medziagyte bash.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 10 19, 14:51)
pagaliau pavyko ir man įsidėti avatarą lotuliukas.gif 3 dienas vargau ir.....pagaliau pavyko ax.gif

bet kuriam kaime galima gaut pasporta jei tik yra FUJI biggrin.gif
as katik pasiemiau 30*40 pasporta ir antirefleksini stikla tik 12lt ir labai gerai ispjauta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 19 spalio 2007 - 15:36
Mano kaime FUJI nera. schmoll.gif O tie passport'ai jau buna ispjauti ar pasakai, kokio nori ir ispjauna, ar ir taip, ir taip? 4u.gif Ir apskritai, kas sugalvojo toki keista pavadinima sitam reikalui-pasportas?.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2007 10 19, 16:39)
Mano kaime FUJI nera.  schmoll.gif O tie passport'ai jau buna ispjauti ar pasakai, kokio nori ir ispjauna, ar ir taip, ir taip?  4u.gif Ir apskritai, kas sugalvojo toki keista pavadinima sitam reikalui-pasportas?.. bigsmile.gif

gal buna standartiniu ir gatavu, as uzsisakiau kokio reik su kokia skyle biggrin.gif
as rasiau kaime jei tik yra FUJI biggrin.gif , bet nerasiau kad kekvienam yra ax.gif (man pasiseke blush2.gif )
pasportas-nelietuviskas pavadinimas , kai kuriem nera vertimu(gal tarptautinis g.gif ?)
Atsakyti
As is galvojau, kad tarptautinis zodis, kol nepavartojau nuejus i reminimo salona Airijoje ir nepamaciau placiai isplestu konsultantes akiu. Tada ir ismokau, kad sitas reikalas vadinasi MOUNT. Paskui as paklausiau jos kiek reminimas kainuos, ir kai pasake, kad 60 euru, tada mano akys placios placios pasidare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 19, 14:59)
Kas man pasakys, kokia čia naudojama siūlų paletė?
http://picasaweb.goo...604042131249986

Ruci, tu vis dar čia biggrin.gif , bandyčiau padėti, bet nematau paveikslėlio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 19 spalio 2007 - 15:59
QUOTE(toli @ 2007 10 19, 16:58)
As is galvojau, kad tarptautinis zodis, kol nepavartojau nuejus i reminimo salona Airijoje ir nepamaciau placiai isplestu konsultantes akiu. Tada ir ismokau, kad sitas reikalas vadinasi MOUNT. Paskui as paklausiau jos kiek reminimas kainuos, ir kai pasake, kad 60 euru, tada mano akys placios placios pasidare.  biggrin.gif

Na, ir kainos blink.gif
Atsakyti