labai grazus paveiksliukas bus
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 10 17, 23:05)
Jau ankstesnėse temelėse buvo kalbėta daug apie tai...
Kai kurios siuvinėtojos perka specialius markerius ir jais nusipaišo tas linijas. Daug diskusijų buvo apie tai, kaip jie išsiplauna. Plauti reikia tik šaltam vandeny, nelaikyti siuvinio saulėje ar po šilumos šaltiniu (lempa ir pan.), nes neišsiplaus. Žodžiu, kai kurios siuvinėtojos guodėsi, kad paskui to markerio negalėjo išplauti. Atrodo, būna markerių, kurie po kiek laiko patys išnyksta (jei tik kartais nemaišau kažko...). Aš pati markerių nenaudoju, tai nelabai galiu plačiau papasakot, bet jei įdomu, nepatingėk pasikelti senesnes temas, ten tikrai daug rasi apie juos
Kai kurios siuvinėtojos perka specialius markerius ir jais nusipaišo tas linijas. Daug diskusijų buvo apie tai, kaip jie išsiplauna. Plauti reikia tik šaltam vandeny, nelaikyti siuvinio saulėje ar po šilumos šaltiniu (lempa ir pan.), nes neišsiplaus. Žodžiu, kai kurios siuvinėtojos guodėsi, kad paskui to markerio negalėjo išplauti. Atrodo, būna markerių, kurie po kiek laiko patys išnyksta (jei tik kartais nemaišau kažko...). Aš pati markerių nenaudoju, tai nelabai galiu plačiau papasakot, bet jei įdomu, nepatingėk pasikelti senesnes temas, ten tikrai daug rasi apie juos
visiškai teisingai nieko nemaišai yra savaime išnykstantys markeriai
QUOTE(Reska @ 2007 10 18, 10:07)
Pasirodysiu, ką dabar siuvinėju, bet labai lėtai, po 2 kryželius per dieną , liko tik diedas (Buda) ir keli heroglifai.:
Nagi gražu bus
o aš jau va kiek savojo esu išsiuvinėjus
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 10 17, 21:25)
Sveikos,
Vakar mano dukra, prisižiūrėjus Loretoido eglutės papuošalų, užsikrėtė jų "gaminimu". ŠTAI ŠIOS DIENOS REZULTATAS!! (labai norėjo atsiduot jūsų teismui )
Vakar mano dukra, prisižiūrėjus Loretoido eglutės papuošalų, užsikrėtė jų "gaminimu". ŠTAI ŠIOS DIENOS REZULTATAS!! (labai norėjo atsiduot jūsų teismui )
Labai grazus darbelis, perduok nuo manes
QUOTE(Reska @ 2007 10 18, 10:07)
Pasirodysiu, ką dabar siuvinėju, bet labai lėtai, po 2 kryželius per dieną , liko tik diedas (Buda) ir keli heroglifai.:
O kuo Aidą dažei? Arbatžolėm? Kaip fiksavai? Matau, kad ne vsias gabaliukas nudažytas. Su kempinėle tapšnojai?
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 18, 10:30)
nors nebaigtas, bet atrodo , tai viens du ir baigsi
Reska, gerai atrodo ir man įdomu, ar arbatžolėm dažei
zuikiniauskiene, bus labai gražus paveikslas - nuostabios spalvos
mažiausia, čia friends forever originalas
zuikiniauskiene, bus labai gražus paveikslas - nuostabios spalvos
mažiausia, čia friends forever originalas
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 10 18, 10:30)
Grazeja darbas
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 10 18, 11:48)
O stai as kiek pasistumejau savo moteriskes
Oho, iš kur tiek kantrybės siuvinėt tokius didelius paveikslus? O kaip jis turėtų atrodyt pabaigtas?