QUOTE(Elysa @ 2012 10 06, 11:50)
Galvoju, jog todėl, kad išvis pradėjai kažkiek domėtis sapnais.
Nes jei čia rašai - reiškia, paskaitai.
Aš į daugelį temų net nosies nekišu.
Niekad nesu pelės paspaudus ties daugeliu temų.
Sunku pasakyti-kodėl. Domiuosi jais seniai,tiksliau-seku. Tik analizuoju su pertraukomis. Jei dieną esu užimta, negaliu jos skirti sapnui. Būna,kad peržvelgiu kitų simbolius, visi žmonės esam, tai bent kryptį primetu.
Tokie keisti sapnai,kaip dabar,tęsiasi nuo pavasario, su paūmėjimais. Labai retai sapnuodavau nepažįstamas vietas,bei niekur nematytus veidus(būdavo tik 1,2 vietos nieko nesakančios,kurios kartodavosi). Vedasi kažkur dabar nepažįstamieji, rodo,aiškina. Kur dar mistika,kuri išmušė visai iš vėžių. Rodoma,kas vyksta vandenyne, kažkokie sprogimai, karai ir kiti fintai. brrrrr. Nereikšminu labai,tik pastebiu,kad nėra taip,kaip anksčiau.
Aš nekišu nosies į būrėjų temas, kurios aktualiausios, o šiaip paskaitau,visgi įdomu,kuo žmonės gyvena,kokie klausimai kyla, tik dažnai neturiu ką pasakyti, nes to neišgyvenau.
Papildyta:
[quote=Elysa,2012 10 06, 12:13]
Tik kaip pamoką kai kam pasakiau - jog niekad gyvenime taip nesielkite. Tai kvaila ir beprasmiška.
[/quote
Kaip manai, ar ta pamoka suveikia kitiems? Ar toliau ieškos,ką išdurti? Kiek patirtis rodo,kad nelabai veikia,tik kad nuo savęs nusimeti ir pagrūmoji, bet ir tai žingsnis į priekį abiems.
p.s atsiprašau, ,,susivėliau" cituodama,tai teko tekstą ryškint,tingėjau jau gilintis.