Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

QUOTE(Elysa @ 2012 09 01, 22:40)
Koks pompastiškas šis išsireiškimas.

Šviesius darbus.

Juk gyvename visi šioje Žemėje, gyvenam žemiškus gyvenimus, "ne lotoso žiedais kakojam" (čia prisiminiau Vanduo išsireiškimą  smile.gif  ), ir tie pompastiški išsireiškimai...

Aš praleidžiu tai pro ausis tekste. Tik pagalvoju, ar žmogus, taip rašydamas, išties taip galvoja ir jaučia, ar prisiskaitęs tokių frazių, automatiškai tai kartoja, ar cituoja paprasčiausiai, tik į kabutes neįterpia, ar taip bando sureikšminti savo išsakytą/parašytą mintį?

Pastebėjau,kad paskutiniu metu tapau ,,alergiška" visokiems ,,šviesiems darbams",tiksliau išraiškai ir negaliu ramiai skaityti, iškart siejasi su kažkokiais skiedalais, ypač jei jie pateikti tamsiame fone ir didelėmis raidėmis, o dar šalia pridėta ,,nušvitusių veidų"....Net supykina. Bet kitur tikrai yra ir neblogų minčių, tik išvargstu kol jas iš ,,šviesių" rašliavų ištraukiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 02 rugsėjo 2012 - 08:26
QUOTE(merfise @ 2012 09 02, 07:37)
........jeigu isslysta ir nebesuprantat - atsiras, kas supras, ir giliau isigilins, o ne tik ka vakar, siandien ar rytoj sapnuosiu (juk gal tai tebuvo pasamones problemu apdorojimas paciu primityviausiu budu, atliekantis tik psichikos sunormalizavimo funkcija)..

O gal ne?

Tereikia, kad atsirastų, kas supras, o tas gal jau dešimtoj vietoj.... ???

O man tas gal nėra dešimtoj gal vietoj? smile.gif

......irgi pykteltumet gal..

Niekaip negaliu suprasti, kaip tau galėjo šauti į galvą, jog aš galėčau pyktelėti šioje situacijoje?

Juk tai ne tokia sritis, kurioje būtų galima pyktelėti.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 02 rugsėjo 2012 - 12:41
QUOTE(Elysa @ 2012 09 02, 13:40)
O gal ne?

Tereikia, kad atsirastų, kas supras, o tas gal jau dešimtoj vietoj.... ???

O man tas gal nėra dešimtoj gal  vietoj?  smile.gif
Niekaip negaliu suprasti...

Elysa, as pvz. jusu postu, su retom isimtim, irgi nesuprantu. Ir manau, kad tai tik mano problema - kad negaliu suprasti rolleyes.gif kada nors suprasiu, nes idomu, kas butent mane taip juose erzina.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 09 02, 14:51)
Elysa, as pvz. jusu postu, su retom isimtim, irgi nesuprantu. Ir manau, kad tai tik mano problema - kad negaliu suprasti  rolleyes.gif  kada nors suprasiu, nes idomu, kas butent mane taip juose erzina.

Protinga mintis bandyti suprasti pačiai, kas tave mano postuose erzina.

Nes, jei tai tau pasakysiu aš, tave tai suerzins.

Bet tas nebus lengva. Gal net neįmanoma.

P.S. Aš rašiau, jog nesuprantu, kadangi nemoku tos "kalbos". Bet aš nerašiau, jog negalėčiau suprasti.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 09 02, 16:29)

*Nes, jei tai tau pasakysiu aš, tave tai suerzins.

**Bet tas nebus lengva. Gal net neįmanoma.

* gali buti, tik as suprantu, kad mane gali erzinti tai, ka turiu pati, tik savyje nematau, nepripazistu.
** viskas imanoma. neimanoma - tai proto nustatomos ribos, ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 09 02, 18:19)
* gali buti, tik as suprantu, kad mane gali erzinti tai, ka turiu pati, tik savyje nematau, nepripazistu.

Tai kodėl tu neerzini manęs?

Juk tokiu atveju ryšys turėtų būti abipusis.
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 09 01, 14:12)

3)Trečia rūšis – sąmoningi sapnai. Čia pradedame matyti tiltą, tarp asmeninio astralo ir kolektyvinio astralo. Iš esmės, tokie sapnai kyla iš pasąmoninės projekcijos ir įeina į tikrą astralinę sferą. Tokioje būsenoje galima pilnai suvokti ir ieškoti astralinės patirties. Vaizdinai čia aiškūs ir gyvi. Tokius sapnus galima dalintis su kitomis astralinėmis būtybėmis. Sąmoningai sapnuojantis, suvokia savo astralinį kūną ir dažnai naudojasi juo, kad skraidyti.

4)Ketvirta sapno rūšis – metafizinis, arba tarperdvinis sapnas, kai miegantis žmogus realiai perneša savo astralinį kūną į kitus išmatavimus "sidabrinio siūlo” pagalba. Tai tikra išėjimo iš kūno patirtis, jis labai retas pas daugelį žmonių. Skirtingai nuo pirmų trijų rūsių, mentalinis sapnas gali vykti ir transo būsenoje, meditacijoje.

Ar galima kaip nors ta sidabrini siula panaikinti biggrin.gif Labai noreciau 4u.gif
Medituojant atsirbibojau, nes ne nebebandau medituoti 4u.gif O kaip su sapnais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 09 02, 17:33)
Tai kodėl tu neerzini manęs?

Juk tokiu atveju ryšys turėtų būti abipusis.

taip ir parasiau, problema mano, nes erzinuosi as. jei tai butu tu, butu tavo problema. smile.gif
kam negerai, tas neteisus.
Atsakyti
Elysa

(Riviera Maya @ 2012 08 31, 20:44)
pasidalinti dalimi patirties, man ji buvo nemaloni

Ne tik supratau, bet ir greituke permečiau galvoje juos.

Jie buvo trijų rūšių:
- Realybėje išgyvento siaubo identiški atspindžiai.
Prabusdavau ne nuo vaizdo sapne, o nuo tokio pat siaubo pojūčio.

- Sapnavimas savęs toje pačioje vietoje, kurioje ir esu realiai, matau visą vaizdą ir save, bet negaliu imtis jokių veiksmų, nes negaliu pajudėti.

- Daugkartinis sapnavimas mirusio žmogaus, kuris visokiais įmanomais būdais stengiasi manęs nepaleisti, su tikslu kažkur temptis. Ir naudojant jėgą, ir gudrumu.
Aš arba ištrūkstu, mobilizavus visas savo fizines jėgas, arba suvokiu apgaulę ir tada ištrūkstu.
Nemaloniai nuteikdavo. Lyg ir jokių sveikatos sutrikimų ar dar kažko... bet juk būna ir be to...
Darbingumo ir motyvacijos darbams jie neatėmė, bet kažkokios nemalonios nuosėdos pirmoje dienos pusėje jautėsi.

Bet aš nelabai tada domėjausi sapnais.
O dabar galvoju, kažin ar mano tokia pat reakcija būtų į tokius sapnus?

Dvi pirmasias rūšis kaip ir intuityviai jau galiu suvokti, trečios - ne.

Perkėliau šiuos postus čia.
Kadangi man čia yra likę nesuprantamų dalykų, vėliau šioje temoje bus lengviau susirasti, jei prireiktų... smile.gif

Bandžiau susirasti dar vieną savo postą, gerokai seniau rašytą, galvoju, jog daugmaž kovo-balandžio mėn., bet nesėkmingai sad.gif ( smile.gif )
Atsakyti
Mirabella
.........................
Be to dantu simbolika tokia isisenejusi (bene kiekvienas zmogus yra girdejes ka reiskia sapnuoti dantis), kad kuomet sunku, sie ivaizdziai gali tiesiog slandyti pasamones uzkaboriuose g.gif

Analogiška mintis man buvo kilusi, kai buvo aiškinamos gyvūnų simbolikos sapne.

Lapė, gyvatė, vilkas....

Elysa
Ką reiškia sapnuoti lapę?

Febrez
Mela, apgaule 4u.gif

Juk realybėje lapė nėra gudresnė už vilką.

O pasakose? smile.gif
Kaip apmulkino vilką, kai patarė jam žvejoti eketėje, įmerkus savo uodegą?smile.gif

O nuo ko mes pradėjome savo gyvenimą?
Nuo vaikystės. smile.gif

O kodėl pasakose taip pavaizduojama?
Nei vilko, nei lapės mėsa nevalgoma, vilko kailis tėra tinkamas tik trofėjams, o lapės? smile.gif
Papuošti moterį... smile.gif
Ypač uodega... smile.gif

Taigi, prižygiavome iki moters... smile.gif

Vyras ir moteris...
Lapė ir vilkas...

smile.gif
Atsakyti
Elysa,

Jums gal reiketu pagalvoti apie filosofinio traktato sukurima?

Sapnavau, kad viena stambi mano drauge tarsi pavirsta i daina bileviciute lotuliukas.gif , tada as sakau reikia su zvaigzde nusifotografuoti, paskui paaiskeja, kad kitos dvi buvusios kartu moterys (lyg drauges, lyg ne) irgi kazkokios zinomos biggrin.gif
niekada nesuprasiu tokiu sapnu prasmes ir kaip tokie vaizdeliai gali isplaukti is pasamones g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 09 10, 12:55)
Elysa,

Jums gal reiketu pagalvoti apie filosofinio traktato sukurima?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Laiko tam neturiu sad.gif ( biggrin.gif )

Pozicija Nr.1, dėl ko dažniausiai keikiu gyvenimą - yra būtent tai.

Be to, sapnai kiek labiau sudomino neperseniausiai smile.gif

Tai visi kartu ir domėsimės po truputį, kam taip pat tai įdomu.
Atsakyti