Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

QUOTE(Elysa @ 2013 09 22, 17:06)
Taip, "pirmosios dalies" sapnuose tik taip ir tegali būti.
Nes tai yra būtent "kontaktas" su savo pačių pasąmone.

Tačiau nebūtinai baimės... Atsispindi viskas.

Ir kodel turetume tai sureiksminti ax.gif laimingi tie, kurie nesapnuoja , nes tikrai buna ir taip, ne tik, kad sapnuoja, bet neatsimena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2013 09 22, 20:29)
Ir kodel turetume tai sureiksminti  ax.gif  laimingi tie, kurie nesapnuoja , nes tikrai buna ir taip, ne tik, kad sapnuoja, bet neatsimena  4u.gif

Jei sureikšmini, tai nesureikšmink. Ir šiaip susidaro įspūdis, kad naują žodį "sureikšminti" išmokai. Todėl dabar kaip ta varna, pamačiusi blizgantį daiktą, puola ant jo, ir per jį nemato šalia gulinčio sūrio gabalo.

O aš dabar sapnuose matau daug potencijos ir galimybių. Galiausiai tai labai įdomu, kai mąstai savo galva.
Todėl aš jais domėsiuosi. Tikiuosi, neprieštarausit?
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2007 10 22, 22:34)
tam tikri sapnai turi nepaaiskinama reiksme, bet yra jau mano isaiskintu sapnu kurios pildosi kulkas 100%, ypac tie standartiniai kur uteles, ar ismatos reiskia pinigeliu, susapnavus tai zinau kad 2-3 dienu begi praturtesiu, arba kai susapnuoju kraujuota iskritusi danti, zinau kad kazkas mirs is gimines, mama sake kad kai buvau 4 metu sapnavau ir pasakojau o poto mire tetis...tai gali buti ir sutapimai, bet tiek ju daug....?manau verta atkreipt demesi i tai ka sapnuoji, nes tai porodo tavo gyvenimo kita puse..

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 17 gruodžio 2013 - 20:26
Nemazai buvo rasyta bereikalo 4u.gif daug si karta istrinta rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi ankstenė tema pagal puslapių skaičių eina į pabaigą - o tai kiekvienam, turinčiam supratimą apie logiką ir programavimą pasako, jog ji nueis į tikrą užmarštį, todėl parašysiu čia.
Šiaip sapnai - tai rimtas dalykas ir mokslas. Aš jo nesimokiau, bet pakako tų forumų, kad tai suprasčiau.

Aukštojo pilotažo neliesiu, kad minčių neišblaškyti, tačiau patiko išgirsta nuomonė tuo klausimu. Išties protingai žmogus kalbėjo visumoje, todėl įsidėmėjau vieną jo mintį.

Kai kurie žmonės turi stipriai išvystytą savybę, kurių sapnuose yra stipriai išvystytas savisaugos instinktas. Tai žmonės, turintys stiprią nuojautą.

Štai... kai kurie žmonės.... todėl taip ir išsiskiria čia rašančių žmonių sapnai.

O po to konfliktuojama smile.gif O konfliktai niekada prie nieko gero nepriveda. Tai tik beprasmiškai sugaištas gyvenimo laikas.

Pačią esmę lyg ir parašiau, sąmoningai rašiau trumpą tekstą - nes tada žmogaus smegenys geriau tai priima.
O išsakyta mintis protinga. Mano tokia nuomonė.
Atsakyti
Aš visada laikiausi nuostatos - jei kažką daryti, tai daryti stipriai.
Ne daryti, nežinant, kas bus. Sunkiausias darbas būna niekam nematomas, t.y. įstatymų išsinagrinėjimas. Tik po to kažkoks darbas.

Taip pat iš vaikystės, iš genomo smile.gif

Kaip ir tos užuolaidos iš Žiemos rūmų smile.gif

Kaip ir John Jacob Astor smile.gif

Taigi... ilgai leidau pažaisti.
Atsakyti
Elysa, tau labai tiktu tavo pacios aprasytas virusas 4u.gif
As tikrai tuo neuzsiimu ir ne nesiruosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2013 12 31, 03:28)
Elysa, tau labai tiktu tavo pacios aprasytas virusas  4u.gif

Ne, prie manęs šis virusas prikibti negali. Nes turiu imunitetą smile.gif
Ne kartą gyvenime jį gydžiau.

Bet ši tema juk apie sapnus. Gal laikas grįžti prie jos?
Ar tai labai sudėtinga tema?
Atsakyti
Su Naujais 2014 metais - Visas ir Visus - Sveikinu !

Linkiu visko, kas geriausia....

Nuoširdžiai.

Tik man nesąmoningai/pasąmoningai vis tas skaičius... 14... kažkaip kirbėjo....
Na niekad to nėra buvę.... koks skirtumas?... 10...ar dar koks nors skaičius....?

Mačiau temą - numerologija- bet niekad neskaičiau.
Gal, kad gimusi esu 14 dieną? Girdėjau, jog tada buvo baisi pūga... normalus transportas negalėjo nuvežti mano Mamos iki gimdymo namų... Bet rado ir vežė kažkokia nestandartine mašina...smile.gif.... ir nuvežė.
Tikras vyras, matyt, šalia mano Mamos buvo. Mano Tėtis.
Atsakyti
Pirmą kartą suvokiau žodžių prasmę- "Baimė mus sukausto, tikėjimas suteikia sparnus".

Pamačiau bailius žmones, pamačiau ir tikėjimo suteiktus sparnus...

"Teorija, brolau, yra sausa šaka......".

Viską reikia pamatyti praktikoje.
Atsakyti

! 
2. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas.

4. Draudžiama šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis

10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).

i 
Už taisyklių pažeidimus gali būti visam laikui apribota galimybė bendrauti forume
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2014 01 01, 08:57)
Pirmą kartą suvokiau žodžių prasmę- "Baimė mus sukausto, tikėjimas suteikia sparnus".

Pamačiau bailius žmones, pamačiau ir tikėjimo suteiktus sparnus...

"Teorija, brolau, yra sausa šaka......".

Viską reikia pamatyti praktikoje.

Niekada nepritarsiu prievartai ir jokios privartos niekada nepateisinsiu ax.gif
Su 2014 tais 4u.gif GRAZIAIS metais 4u.gif
Tau , Elysa ( rolleyes.gif ) linkiu susitupeti , subresti, suaugti 4u.gif Nuosirdziai 4u.gif
Atsakyti