QUOTE(Elysa @ 2013 03 10, 17:58)
- "Gyvenimas neturi sistemos".
- "Mes turėtume labiau kreipti dėmesį ne į tai, ką gauname, o į tai, ką duodame".
- Kartą kažkada seniai aš buvau pervargusi ir įsiutusi. Žmogui, kuris mane gerai pažinojo, bet niekuo nebuvo artimas(giminystė ar pan.), ištariau -"Velniop viską. Turiu teisę gyventi taip, kaip ir kiti žmonės".
Jis ramiai, lyg ne į temą, pradėjo man pasakoti skaitytą, tačiau tikrais faktais paremtą istoriją. Esmė tokia - tas asmuo sąmoningai atsisakė visko, bet po kurio laiko nė pats nesuvokdamas, be jokių savo atskirų pastangų, vėl tapo tokiu pat, nuo ko pabėgo.
Jis nedetalizavo, kodėl jis man tai papasakojo, aš taip pat apsimečiau, jog klausausi šiaip jam į galvą šovusios istorijos. Bet to niekada nepamiršau. Mes be daug žodžių sugebėjome suprasti vienas kito mintis ir sugebėjimus.
- "Man labai nepatogi diena. Tenka sukarti nemažai kilometrų. Bet aš kitaip negaliu. Tiesiog toks aš esu. Kitokiu būti nesugebu".
Tai keturių skirtingų žmonių man pasakytos mintys.
Kurių niekad nepamiršau.
Visi JIE šiandien yra A t A.
Be laiko, pačiame jėgų žydėjime.
Mirties priežastys visų skirtingos. Ne vien priežastys, bet ir būdas ir forma.
- "Mes turėtume labiau kreipti dėmesį ne į tai, ką gauname, o į tai, ką duodame".
- Kartą kažkada seniai aš buvau pervargusi ir įsiutusi. Žmogui, kuris mane gerai pažinojo, bet niekuo nebuvo artimas(giminystė ar pan.), ištariau -"Velniop viską. Turiu teisę gyventi taip, kaip ir kiti žmonės".
Jis ramiai, lyg ne į temą, pradėjo man pasakoti skaitytą, tačiau tikrais faktais paremtą istoriją. Esmė tokia - tas asmuo sąmoningai atsisakė visko, bet po kurio laiko nė pats nesuvokdamas, be jokių savo atskirų pastangų, vėl tapo tokiu pat, nuo ko pabėgo.
Jis nedetalizavo, kodėl jis man tai papasakojo, aš taip pat apsimečiau, jog klausausi šiaip jam į galvą šovusios istorijos. Bet to niekada nepamiršau. Mes be daug žodžių sugebėjome suprasti vienas kito mintis ir sugebėjimus.
- "Man labai nepatogi diena. Tenka sukarti nemažai kilometrų. Bet aš kitaip negaliu. Tiesiog toks aš esu. Kitokiu būti nesugebu".
Tai keturių skirtingų žmonių man pasakytos mintys.
Kurių niekad nepamiršau.
Visi JIE šiandien yra A t A.
Be laiko, pačiame jėgų žydėjime.
Mirties priežastys visų skirtingos. Ne vien priežastys, bet ir būdas ir forma.
Laikas, matuojamas metais, ne daugiau, nei vienos rankos pirštų skaičius.
Buvo žymiai daugiau sukrečiančių netekčių, kaip studijų kolegos, ar dar kažkas.
Aš neparašiau šių keturių bendro vardiklio - jie visi dirbo ne po 5 dienas per savaitę po 40 valandų.
Jie visi dirbo, nežinodami, ar už savo darbo valandas uždirbs, ar pradirbs.
Jie visi sugebėjo dirbti, neskaičiuodami valandų.
Penkios ryto... Kitos dienos pradžia 8-ą.
Na ir kas...
Kažkas nebe taip.