QUOTE(Elysa @ 2013 03 10, 19:02)
Ar pati nepajutai, kad esi imli standartams?
Toliau į temą.
Ilgėjimasis prieštarautų visai man mano tėčio diegtai filosofijai.
Diegtai - keistą žodį parinkau, nors nė karto nieko nesu girdėjusi
liepiamąja nuosaka.
Štai, kur DIDŽIOJI PASLAPTIS.
Ją bandau išsiaiškinti iki šiol.
Bet, kai kartais kažkas, jį pažinojęs, pradeda kalbėti apie jį...tai ne tėvo ir dukters santykiai... išgirstu tą patį. Praradimą įvardija, kaip jokiu pakaitalu neįmanomą užpildyti spragą.
Vengiu po to susitikti. Bijau per stiprių emocijų savyje.
Bet ir
srutų išgirstu. Tada jau bandau suvokti, iš kur ir kodėl jos. Visais atvejais randu interesą, pavydą, sugedusio telefono principą... bet
dominuoja interesas. Nauda. O kokia gi nauda iš mirusio žmogaus? Nauda juk visada yra iš gyvenančio žmogaus....
Klausimą įvardijau rimtą.
Šiuo atveju [i]standartus[/i/ priskiriu kolektyvinei pasąmonei. Man simboliai tinka. Patiko Jungo skaityta autobiografinė knyga.
Aš ir šitam Tavo poste matau nesuderintus intelektą ir jausmus. Tėtis įdiegė kažką savo dukrai, tačiau tos dukros viduj gyvena mažas vaikas, kuris ilgisi tėviškos meilės, apkabinimo, švelnumo, pripažinimo, įvertinimo, žinojimo, kad tas vaikas yra tėvo priiimamas ir mylimas be išlygų, ne todėl, kad jis kažkoks išskirtinis, kad kažką atliko, padarė gyvenime, o todėl, kad paprasčiausiai jis- tėvo dukra.
Dėl naudos-
nenoriu apie tai plėstis, gal pasvarstys kas nors kitos, geriau išmanančios psichologiją ir tt
Dabar dėl ano forumo. Man atrodo, kad pati prisiprašei, dėl Tėvynės išdavystės seniau kareivius sušaudydavo
Jei rimčiau, tai prie švaraus žmogaus srutos nelimpa
O jei visai rimtai, tai eilinį sykį sakau, kad viskas- tavo pačios atspindys. vakar kitur diskutavau su rašytoju, kuris jau kuris laikas pasipiktinęs savo kūrinių kritikais, jis siunta, rašo dienoraščius, o chebra komentuoja išsijuosus. Jis vėl atsakomą dienoraštį, vėl komentatoriai atsaką duoda. Ir vakar ledai pajudėjo, žmogus parašė šiek tiek kitokį dienoraštį, pabandė paaiškinti, kodėl pyksta ant jo kūrybą kritikuojančių žmonių. Jis pabandė susieti savo pyktį su seniau buvusiais įvykiais, kuriuose jis pats netolerantiškai atsiliepdavo apie vieną rašytoją, kuris paskui baigė blogai. Mes šiek tiek padiskutavom atspindžio tema ir jis galiausiai prisipažino, jis galiausiai iškniso priežastį savyje, savo baimę ir tt. Man toks jo poelgis atrodo labai
viešai nevyniodamas į vatą ėmė ir parašė. Ir galvoju, kad jam nuo šiol bus lengviau priimti kritiką. Bus matyt, ar ir toliau chebrytė los kaip nuo lenciūgų nutrūkusi