Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

Po pastarojo sapno meciau vergyste/darba doh.gif ir bandysiu daryti ka tikrai noriu gyvenime. O jei nepavyks, jei mirsiu is bado. bet tada susapnuosiu kita sapna... lotuliukas.gif
Istikruju man baisu. Bet baisu ne sapnuoti. Bijau, kad labai daug ko nezinau blush2.gif Nezinau ar teisingai elgiuosi.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 02 20, 21:44)
Po pastarojo sapno meciau vergyste/darba  doh.gif  ir bandysiu daryti ka tikrai noriu gyvenime. O jei nepavyks, jei mirsiu is bado. bet tada susapnuosiu kita sapna... lotuliukas.gif
Istikruju man baisu. Bet baisu ne sapnuoti. Bijau, kad labai daug ko nezinau  blush2.gif Nezinau ar teisingai elgiuosi.

Del sapnu juk darbo nemetete mirksiukas.gif metete nes darbas buvo lyg vergyste 4u.gif
Kartais yra visai gerai kaiko ne nezinoti, yra tiek daug blogybiu, kuriu nezinantys tikrai vien jau nuo to yra laimingesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 02 20, 23:44)
Po pastarojo sapno meciau vergyste/darba  doh.gif

Koks tai buvo sapnas, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Nepatingėsiu perkelti čia. Nereikės ateityje ieškoti, ir, pritrūkus kantrybės, nerasti.

QUOTE(Riviera Maya @ 2013 02 20, 05:14)
Kai kuriu sapnu nepavyksta net pasamonei pripaisyti  doh.gif  o noretusi  biggrin.gif
*

Elysa
Tai yra tie, kurių mes dar nesugebame suvokti.
Todėl nė nežinome, kam priskirti. Bet galutiniam rezultate, manau, turės susieiti visgi į pasąmonę.

Aš turiu dar nesuvoktų sapnų rūšį, ne rūšį... nė nežinau, kaip pavadinti... nes nežinau mechanizmo.

Ir savo kolekcijoje ( smile.gif ) jų, tos pačios rūšies, turiu tris. Vieną iš laikotarpio, kai dar nesidomėjau sapnais, tačiau prisimenu su visomis smulkmenomis, net geriau, nei kai kuriuos realaus gyvenimo įvykius. Antras - tai tas, kuris paskatino nemesti domėtis sapnais, nes kažkaip domėjimasis buvo prislopęs. Ir... galiausiai, kai jau nusprendžiau, kad dabar man jau pakaks to, kiek suvokiau... tik šast vėl tai, kur dar yra spraga smile.gif

Ir šis trečias sapnas - jau sapnas du viename. Jo tikrąją reikšmę supratau iškart, tik prabudusi. Tai buvo pakartotinis mano pasąmonės kreipimasis į mane ( smile.gif ), nes po pirmojo nepaklausiau smile.gif Ir jis, sapnas, sugebėjo įgauti ir kitos rūšies formą - tarytum žaidžia su manimi kaip katė su pele biggrin.gif Parodė savo reikšmingumą smile.gif

Tikroji sapno reikšmė man aiški. Tačiau kiek vėliau realiam gyvenime aš susidūriau per vieną dieną bent su šešiais identiškais epizodais, kuriuos sapnavau. Sapne taip pat viskas vyko vienos dienos bėgyje. Na viskas - ir vietovė, ir vaizdai, ir įvykiai... Ir jie nekasdieniai, išvis pakliuvau į nesuplanuotą situaciją. Nors ne ypač malonu, bet ne tragedija, kad ją būtų reikėję susapnuoti. Tikroji sapno reikšmė reikšmingesnė. Bet va - lyg pasakymas "suprask, kad aš(sapnas) esu rimtas, nesityčiok ir neignoruok manęs" smile.gif

Tai štai tai - absoliutus vaizdų ir įvykių atsikartojimas iš sapno man ir yra kol kas neaišku.
Atsakyti
Tai va ir as apie ta pacia neaiskiu sapnu rusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 31, 03:00)
Abejoju, kad aplamai yra zmoniu , zinanciu atsakymus  4u.gif Ypac kas liecia religija, sapnus, ezoterika  ax.gif

QUOTE(Riviera Maya @ 2013 02 21, 03:50)
Tai va ir as apie ta pacia neaiskiu sapnu rusi  g.gif

O kaip su atsakymais į tuos tris klausimus? smile.gif

O kaip su koše, ar tuo a la "moderatoriumi", kur šluoti buvo pradėjęs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 21, 02:01)
O kaip su atsakymais į tuos tris klausimus? smile.gif

O kaip su koše, ar tuo a la "moderatoriumi", kur šluoti buvo pradėjęs?  smile.gif

g.gif o prie ko cia as? ir moderatoriai?
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 21, 00:47)
Koks tai buvo sapnas, jei ne paslaptis?

Ne paslaptis. Gal net ir samoningai ieskojau patarimo g.gif Gal didele kvailyste padariau, biggrin.gif gal dar galeciau istaisyti, bet visas organizmas priestarauja, nuo pykinimo iki itampos doh.gif Susapnavau dideli senovini apluzusi traukini. Jo sienos buvo israsinetos raudonais dazais (kaip vanadalai teplioja smile.gif ). Tas traukinys toks kazkoks nesandarus. Viduj prieblanda. Matau, kad is vidaus jis senas, nesvarus ir apluzes. I ji man bilieta sapne padovanojo tevas. Nors nesame tikroveje artimi, man buvo gera ji sapnuot. Tevo pavidalas sapne suteike saugumo. Tas traukinys sapne vaziuoja i Vokietija. (Ten kazkada dirbau gana megstama pusiau kurybini darba ir ta sali prisimenu su malonumu) . Idomiausia kaip tas traukinys vaziavo: Jis vaziavo labai labai greitai ir pakildavo virs debesu!!! I zydra dangu!!! Ir sapne jauciausi kaip ant amerikietisku kalneliu. Buvo kritimo jausmas. Kilimo kritimo ispudis. Kai taip jis vaziavo, as tarsi ziurejau pro jo virsu. Aplink zydras dangus, debeseliai. Plytejo rugiu razienos, buvo sauleta. Oras lyg pavasario. Dar tame traukinyje buvo tualetas plastmesinemis nesandariomis durimis, nelabai svarus, kaip stotyje. Ten buvo kazkokia nepazystama mergina. Tiksliau norejau nusilengvinti, o poto pastebejau, kad ten mazai vietos, lyg kazkas dar yra. Buvo kazkokia mergina. Bet ji buvo labai trumpai, jos nepazinojau.

Turbut galima interpretuoti velgi ivairiai. Bet manau, kad jis gali reiksti asmenybes progresa, kad man dar yra sansas daryti ka noriu. Traukinys kaip ir namo simbolis gal but tai yra zmogaus simbolis. Tik traukinys, kadangi jis juda galbut reiskia progresa. Aplink grazus peizazas, sauleta buvo, dangus. Tualetas - velgi po to sapno supratau, kad buvau apgauta savo darbovietes, kad uz darba, kuri dirbau menesi nuo 8 iki 8, gavau tiek mazai pinigu...Istikruju tiek, kad galbut net darbo inspekcijai deretu pranesti. verysad.gif Kad mane isnaudoja. Supratau, kad galbut laikas imtis to ko nori. Noriu piesti, kurti, kurti aksesuarus. (Ir per ta darba galiu tai prarasti, nors kita rasti man sansu mazai butu...Bet kaip gyventi su juo kai gyventi nemiela.) Ir pastaruoju metu apie tai galvojau. Tai rodo tas sviesus peizazas sauletas dangus, kad reikia issiverzti is to s....Ir surasti savo Vokietija.
Bet nelabai supratau iki galo butent kaip traktuoti ta traukini - jis nesvarus, suluzes, taciau kaip priemone susiekimo su ta salimi g.gif Ar tai pati as, ar tai mano progresas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 21 vasario 2013 - 09:01
QUOTE(Elysa @ 2013 02 19, 23:40)
Nesubanalink rimto dalyko.

Būtent, turėtumei tai prisitaikyti ir savo postui. Sapnas tai pasąmonės kalba, bet ji kalba taip ne dėl to, kad mes suirzę ar pavargę arba turime rūpesčių, bet todėl, kad numato. Jei to nebūtų, tai niekas šiose temose nė nesirinktų ir niekas niekada savo sapnų neanalizuotų bei neverstų jų simboliais: dantis - mirtis ir t.t.
O dėl išvijimo, tai nieko neprarasi ir netgi galbūt kada išloši. Netgi kažkieno kažkur užkoduota mirtis galbūt gali būti atitolinta, jei aplinkybės susiklostytų kitaip. O tam minčių galios irgi reikia.
Papildyta:
QUOTE(Febrez @ 2013 02 20, 18:47)
Nereikia jokiu ritualu, reikia gerai suprasti, kad tai tik sapnas, nes jei sureiksminsite ir vis galvosite, tai tas sapnas tesis, jei gerai apgalvosite, kad viskas bus gerai, nesijaudinsite perdaug, tarkime pasimelsite nuosirdziai, kad visiems butu viskas gerai, nugalesite baime  mirksiukas.gif

Baimė su tuo neturi nieko bendra. Negi jūs manote, kad visi žmonės bijo savo sapnų? Milijonai būna juos pamiršę, o prisimena tik tada, kai labai gerai pagalvoja, kai kas nors jų paklausia po tam tikro įvykio: klausyk, o tu nieko nesapnavai? O tas ir sako: pala pala, duok pagalvoti. Tu žinai, sapnavau, kad juodas varnas ar dantis, ar pan.
Taip yra, pakalbėkite su žmonėmis. Gal ne absoliučiai visiems taip, bet daug kam.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 02 21, 09:52)
Baimė su tuo neturi nieko bendra. Negi jūs manote, kad visi žmonės bijo savo sapnų? Milijonai būna juos pamiršę, o prisimena tik tada, kai labai gerai pagalvoja, kai kas nors jų paklausia po tam tikro įvykio: klausyk, o tu nieko nesapnavai? O tas ir sako: pala pala, duok pagalvoti. Tu žinai, sapnavau, kad juodas varnas ar dantis, ar pan.
Taip yra, pakalbėkite su žmonėmis. Gal ne absoliučiai visiems taip, bet daug kam.

Siuo atveju, Nina_del _Viento, klause butent kaip nubaidyti blogas sapnu pranasystes mirksiukas.gif Vadinasi zmogus turi baime tokiems sapnams, kaip raunami dantys ir t.t.
As niekur niekada nerasiau, kad visi zmones bijo savo sapnu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 02 21, 11:52)
Sapnas tai pasąmonės kalba, bet ji kalba taip ne dėl to, kad mes suirzę ar pavargę arba turime rūpesčių, bet todėl, kad numato.

Mokykis skaityti.

Į beprasmiškus ginčus nesivelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2012 12 24, 17:24)
Elysa, basta ne dvi spalvos, o savęs apgaudinėjimas įvairiaspalvėmis,  bet vakarykštėmis, išblukusiomis spalvomis.

Kas liečia linijinį protą  aš gi pastoviai pabrėžiu, kad linijinis protas iki ribos yra progresas, gėris. O priėjus ribą jis tampa  griaunančiu, naikinančiu.

Elysa, labas smile.gif , nezinau ar prisimeni mane, kazkada buvau atejusi i sapnus, neilgam ir isejau.
Norejau stai ka pasakyti: Labai liudna, bet Vanduo galetu - galejo paimti mane kaip modeli ir kalbedamas pademonstruoti, lazdele pabaksnoti per visas mano praeitas fazes, ir perzengtas ribas su visom pasekmem kune ir sieloje, kurios buvo paminetos kitoje ir sioje temose.
Ir kas liecia sapnus, as sutinku su juo. As manau, kad cia su juo nesutinki, nes tai tavo aistra.
O as radau patvirtinima ir nusiraminima uz ka esu labai dekinga Vandeniui. Intuityviai, bet neuztikrintai ejau tuo keliu apie kuri kalbejo Vanduo. Ad daugiau nebeturiu jokiu abejoniu kas liecia sapnus. jau seniai jauciau, kad reikia sutoti nagrineti, tai neduoda NIEKO. Vienu metu pagalvojau, kad sapnai reikalingi kaip balansas ir dabar galiu drasiai prideti: taciau jei pradesi juos narsyti, uzsikabinsi sau priekaba.
Galbut yra isimciu, pvz ilga laika trunkantys, vienodo turinio pasikartojantys sapnai, bet apie juos atskira teorija yra arba tiesiog, galima prisikirti, taip, butent patologijai - reikia gydytis.
O as einu gydytis. Isvaziavau, pakeiciau fona, bet turiu suspeti save istraukti, gal dar turiu sansa.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti