Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 20, 20:31)
Elysa, nors as neturiu teises i Delete  mirksiukas.gif  Bet galvoju, kad Ka? Kodel? ir Kokiu budu? kiekvienam savaip, pagal kiekvieno isgyvenimus, santyki su mirusiais  g.gif  O gal kitiems niekas nieko nepasako, kodel mirusieji turetu galimybe matyti ateiti  g.gif Jei galvojame kad jie bando kazka pranesti, juk mire tai nera aiskiariagiai  g.gif

Perskaičiau aš tavo postą kelis kartus. Bet atsakymo nematau nė į vieną iš trijų klausimų.
Nors skaitosi, kad atsakei smile.gif

Na, bet palauksime atsakymo iš naikintojo su teise "Delete" mygtuką - jei žino, ką trinti, kokius postus kaip paredaguoti, tai žinos ir atsakymus į mano klausimus.
Atsakyti
Abejoju, kad aplamai yra zmoniu , zinanciu atsakymus 4u.gif Ypac kas liecia religija, sapnus, ezoterika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 31, 03:00)
Abejoju, kad aplamai yra zmoniu , zinanciu atsakymus  4u.gif

Atsakymai į šiuos tris klausimus yra visiškai paprasti.

Ir visos mozaikos detalės, reikalingos šiems atsakymams, yra šiame forume.
(Suprantama, jei kas nors praeityje nepratrinta. Šito netikrinau. Nematau prasmės kovoti su vėjo malūnais.)

Daug kas mūsų gyvenimuose yra ir sudėtinga, ir tuo pačiu visiškai paprasta.
Atsakyti
Elysa, ar radai visas mozaikos dalis?
As radau ne tas , kuriu ieskojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2012 12 26, 01:41)
Aš kaip ir užvedžiau temą, bet susimasčiau.
Vėl ir vėl išlenda linijinis, hierarchinis protas – tampa filtru.
Pavyzdžiui, kas yra šlamštas, šiukšlės? Jeigu jus mane skaitote linijiniame prote, tai automatiškai mano žodžius šiukšlės, šlamštas priimsite kaip kažką neigiamą.
Jeigu jus persijungsite į alternatyvų protą, tai čia nebėra hierarchijos.
Tai kas čia yra šiukšlės, šlamštas? Štai ir gaunasi, kad senas protas, seni ir įprasti organai, kuriuos jau turite nėra neigiamas, nereikalingas šlamštas, bet yra trąša, medžiaga be kurios negausite naujų organų.  Šlamštas, šiukšlės yra trąša. Nėra trąšos – nėra naujų organų, jie neturės sąlygų, dirvos iš kur atsirasti.
Arba kas yra šiukšlės, jei iš jų perdirbamas naujas produktas? Jos vertinga medžiaga, be kurių neįmanomas naujas produktas. Ar įkertate? Linijinis protas jus prigauna, hierarchija, ji išlenda ir tą pačią informaciją jau galite priimti visiškai kitaip. Vieną ir tą patį suprasti galima visiškai skirtingai, priešingai.

Ieškojau kitos vietos, bet, verčiant puslapius, pakliuvau į šį postą.
Kas tai, atsitiktinumas? smile.gif
Atsitiktinumas pataikyti ten, į ką jau anksčiau buvau atkreipusi dėmesį? Dėmesį tai buvau atkreipusi, bet ilgiau nestabtelėjau, nes dominantė čia krito į kitus klausimus.

Trumpas tekstas, bet prasmės labai daug.

O didžiausią prasmę aš matau - bet susimasčiau....
Ir būtent prasmę šiuose žodžiuose, parašius tik šiam autoriui. Kito autoriaus šiuos žodžius praleisčiau nepastebėjusi jų.

Ar įkertate?

Aš įkertu smile.gif

Vėl ir vėl išlenda linijinis, hierarchinis protas – tampa filtru.

Būtent smile.gif

Puikus teorijos išmanymas dar negarantuoja puikų šios teorijos veikimą praktikoje.

Žmogus yra sudėtingesnė struktūra, nei mums gali atrodyti.

O sudėtingesnė būtent tam, kad žmogus neužmigtų ant laurų, nes šis miegas turi savybę sunaikinti ir pačią migdomųjų vaistų piliulę, ir pacientą, šią piliulę prarijusį.

Ir, kas įdomiausia, atsakymai yra vėl tame pačiame, kame ir buvo pasiklysta... smile.gif

Šiaip, tai puikus dalykas smile.gif Niekad nėra galo smile.gif O tai reiškia, jog niekad nepakliūsi į nuobodulio fazę smile.gif
Atsakyti
Jeigu jus mane skaitote linijiniame prote, tai automatiškai mano žodžius šiukšlės, šlamštas priimsite kaip kažką neigiamą.
Jeigu jus persijungsite į alternatyvų protą, tai čia nebėra hierarchijos.

O kaip lygiai tas pats laike? smile.gif

Kuo didesnė šiukšlė buvo vakar, tuo didesnė išliekamoji vertė šiandien.
Atsakyti
Norėčiau paklausti tokio dalyko, ar yra koks ''ritualas'' atbaidantis blogas sapnų pranašystes, na ta prasme, jei susapnuoji ką nors blogo, pvz. krūviną dantį, pabudęs prisimeni sapną, išsigąsti, kad gali lemti ką blogo... ax.gif ar darote ką nors, kad nubaidyti tas pranašystes, kad sapnas neišsipildytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 19, 19:55)
Norėčiau paklausti tokio dalyko, ar yra koks ''ritualas'' atbaidantis blogas sapnų pranašystes, na ta prasme, jei susapnuoji ką nors blogo, pvz. krūviną dantį, pabudęs prisimeni sapną, išsigąsti, kad gali lemti ką blogo...  ax.gif ar darote ką nors, kad nubaidyti tas pranašystes, kad sapnas neišsipildytų  ax.gif

Vyti per langą ryte kalbant: sapne išeik iš čia, pasilik naktyje ir taip kelis kartus. Bet tikrai ne visais atvejais padeda. Taip pat jei įmanoma, tai reikia pakeisti sapną, apsukti jį gera linkme. Tarkime esu sapnavusi, kad tam tikroje vietoje pro kurią vaikštau mano vienas iš šunų, kuris vaikšto be pavadžio papuola po mašina. Tai tą dieną nepanikavau, tiesiog prieš tą vietą paėmiau šunį ant rankų, kad tikrai būtų saugus. Ten šiaip retai įsuka mašinos, bet būtent tą akimirką ir įsuko. Nežinau kaip būtų buvę, jei šuo nebūtų ant rankų, nes jis vaikšto palaidas. Galbūt būtų kažkas užplaukę ir bėgęs po ratais, negalim juk to žinoti.
Be abejo, daugelio sapnų neatsuksime ir nesušvelninsime, nes jie gali vykti su nežinomais žmonėmis, nežinomose vietose, toks jau tas gyvenimas unsure.gif Bet manau, kad reikia bandyti visomis išgalėmis ką nors bent kiek panašaus paverstį į gerą kas buvo bloga blogame sapne.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 19, 20:55)
Norėčiau paklausti tokio dalyko, ar yra koks ''ritualas'' atbaidantis blogas sapnų pranašystes, na ta prasme, jei susapnuoji ką nors blogo, pvz. krūviną dantį, pabudęs prisimeni sapną, išsigąsti, kad gali lemti ką blogo...  ax.gif ar darote ką nors, kad nubaidyti tas pranašystes, kad sapnas neišsipildytų  ax.gif

Sapnas nėra įvykių "kaltininkas".

Bet tu pati, netinkamai reaguodama į sapną, bijodama, imdamasi kažkokių veiksmų, gali įvykius inicijuoti.

Galiausiai, netinkamai reaguodama, tu užgoži savo mąstymą, ko pasekoje prarandi galimybę teisingai sapną suprasti.

Sapnas - tai tavo pasąmonės "kalba" tau. Jei tu negirdi jos "šnabždesių", ji bando tau kažką pasakyti "stipresne kalba" - vaizdu, sapno pavidale. Todėl išsipildantys (arba ateities sapnai) turi savybę sapnuotis tokiais gyvenimo laikotarpiais, kai tau sunku, ar per daug darbų ar įvykių vienu metu, kurių tu paprasčiausiai nebespėji ar nebepajėgi "virškinti". Ar bloga emocinė būsena ar sveikata, kuri tampa trukdžiu įvykius "virškinti". Tai tavo pasąmonės pagalba tau.

[B]Būtina atsikratyti sapnų baimės. Tik tada atsiras blaivus mąstymas.

O argi gyvenime esate tokios bailės? Ar taip bijote įvairių įvykių? Ar problemas sprendžiate, ar virpančiomis kojomis iš baimės krentante prieš problemas? Aišku, kad ne.
Tai ko gi tada taip virpate dėl kažkokių sapnų?
Vaizdiniai kiek sudėtingesni, nei būna gyvenime?
Tada tai yra ši sapnų funkcija, kurią šioje temoje esu parašiusi kiek anksčiau arpos. Čia įsilieja jau kitas sapnų reiškinys. Sapnai, kaip ir žmogus, yra sudėtinga struktūra, jie nėra paprasta vienoda linija, su vienodomis taisyklėmis toje vienoje linijoje.
Papildyta:
QUOTE(Zabyte @ 2013 02 19, 22:14)
Vyti per langą ryte kalbant: sapne išeik iš čia, pasilik naktyje ir taip kelis kartus. Bet tikrai ne visais atvejais padeda.

Nesubanalink rimto dalyko.
Čia tau ne vizualizacijų ir maldelių tema.

Nežinau kaip būtų buvę, jei šuo nebūtų ant rankų, nes jis vaikšto palaidas. Galbūt būtų kažkas užplaukę ir bėgęs po ratais, negalim juk to žinoti.

...kaip būtų...nebūtų...galbūt būtų....

Na, nedaug juk informacijos iš sapno išpešei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 19, 22:40)
Sapnas nėra įvykių "kaltininkas".
Būtina atsikratyti sapnų baimės. Tik tada atsiras blaivus mąstymas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 02 20, 01:50)

Maloniai nustebinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 19, 18:55)

Nereikia jokiu ritualu, reikia gerai suprasti, kad tai tik sapnas, nes jei sureiksminsite ir vis galvosite, tai tas sapnas tesis, jei gerai apgalvosite, kad viskas bus gerai, nesijaudinsite perdaug, tarkime pasimelsite nuosirdziai, kad visiems butu viskas gerai, nugalesite baime mirksiukas.gif
Atsakyti