QUOTE(Riviera Maya @ 2012 12 30, 19:28)
Elysa, tu man bandai vistiek savas tiesas apie pasamone irodyti
Kiekvienas esame isgyvene skirtingus dalykus ir turime skirtingas nuomones .
Parasiau, kad tau gerai, kad tavo paprastesnis poziuris i viska, suverti viska pasamonei ir tau lengviau
Patikek prisiskaiciau knygu apie samone ir pasamone, bet tie kurie jas parase irgi turi savo nuomone, savo isgyvenimus. Kiekvienas ir raso taip kaip jiems atrodo teisingiau. Butu gal netgi neidomu jei visi galvotume vienodai
O ne,
Riviera Maya. Aš niekam nieko nebandau įrodyti.
Jei pastebėjai, aš visada buvau, esu ir, tikiuosi, būsiu už nuomonių ir minčių įvairovę ir laisvą jų reiškimą.
Iš visur, kur atsiranda nuomonių ar minčių reiškimo varžymas, aš paprasčiausiai pasitraukiu ir dažniausiai nebematau prasmės net skaityti.
suverti viska pasamonei ir tau lengviau
Taip pat klysti. Aš ne suverčiu viską pasąmonei, o ja naudojuosi. Net begėdiškai ją išnaudoju
Ir man nuo to nei lengviau, nei sunkiau. Tiesiog seniai įpratau taip elgtis, o ji dėl to ant manęs nepyksta
Priešingai - kantriai ir neatlygintinai man paklūsta
Ir gėdos jausmo aš kažkodėl dėl to nejaučiu...
(
)
O ir tavo perskaitytų knygų aš iš tavęs neatimu. Tik kažkaip pastebėjau, jog tu dažniausiai išreiški nuomonę, jog nesidomi, nenori domėtis sapnais, ir tuo pačiu nepatari to daryti kitiems.
Tačiau, kadangi aš nesu teigiamų linijinio proto savybių priešininkė ir ganėtinai dažnai juo naudojuosi, todėl esu pastebėjusi alogizmą - nors deklaruoji nesidomėjimą sapnais, tačiau gana dažnai kitų sapnus komentuoji ir išaiškini.
Alogizmas - ir ką daryti man su tuo linijiniu protu? - kad jis jį pastebi.
Tačiau pastebi ir dar kai ką.
Didžioji dalis rašančių apie savo sapnus dažniausiai būna pilni baimės. Sapnuose įžvelgia tik kažką būtinai negero, būtinai jie turi būti blogį pranašaujantys... Gan keista. Juk priešingi atvejai tokie reti, kad nesugebėčiau tokio net pavyzdėlio pateikti.
O tu visada įkvėpi optimizmo. Sugrąžini įsibaiminusį žmogų į realybę. Be jokių skrupulų ir padejavimų drauge.
Tai, manyčiau, yra puiku.
Ko gero, tu ir gyvenime nesi pesimistė